Recensie maria hofje 11 leeuwrden TMM

gbeer40

Newbie
17 jan 2022
6
0
TMM ( te mijden meid ) hier even een ervaring waar ik niet vrolijk van wordt.
vorige week de Weaze bezocht , weinig aanbod in de ochtend , wel in het Hofje een dame tegen gekomen , kamer 11 ,donker getinte dame niet zo jong meer , maar ik heb vaak goede ervaringen met de pijp kunsten van de wat oudere dames, het kamertje hangt volmet dildo's en ander speelgoed.
Bij de deur beloofd ze van alle, pzc , mag ik overal voelen ja ja ja was het alles mag , na het standaard bedrag te hebben voldaan uit gekleed en op het bed beland , slome pijpjob met condoom ,ik wilde pijpen zonder , wilde ze 50 extra hebben was niet de afspraak, wil ik wat aan haar doos voelen mocht niet aan haar tepels zitten nee nee en maar zeuren over extra geld.
dikke teleurstelling,
ik kom bij deze dame noooooit meer
 
6 okt 2021
276
791
Op het IJsberenforum / Leeuwarder Ramen / Aanwezig-Afwezig-Lijst staat al "eeuwen" te lezen:

(Hofje) 11 Maria BDSM. TMM.

Soms is het nuttig om naast dit onmisbare eminente forum ook de schrijfsels van wat "meer lokale" deskundigen (vooraf) te raadplegen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Wandelaar67
21 jul 2022
14
4
Die dame zit er al jááren. Heeft hier dus nu een topic.
Op het eminente IJsberenforum zelfs dat nog niet. Maar daar dus wel een dikke waarschuwing in rood.

Op Hookers had ze wel een topic samen met haar zusje. Dat topic was gestart door Johann die ook op Girlsreview actief is maar hier niet heel vaak komt.
Ze had op Hookers anderhalve punten van de mogelijke vijf. Heel slecht dus.

Er waren twee zusjes. Weliswaar geen tweeling maar ze lijken als twee druppels water op elkaar. Afwisselend in kamer 11 van Hofje en ook weleens tegelijk aanwezig met een van beide in Hofje 5. Het zusje scoorde nog wel redelijk maar die is definitief vertrokken. Het slechte zusje zit er dus nog.

Hornyporny is voor 150 E de boot ingegaan maar dan denk ik man man als je 150 E of minder op zak hebt ga dan naar BDSM Jolanda in Hofje 21. Vakvrouw tot en met en goudeerlijk.

Jolanda is er deze maand behalve op de feestdagen (beide Kerstdagen en Oud en Nieuw) en daarna januari 2023 weer
 
Laatst bewerkt: