Recensie Nadja Tantra, Almere 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Cinta

Wandelaar
39
15/08/21
100
17
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.tantra-bynadja.com/tantra-massages-inclusief-intieme-massage-yoni-and-lingam-massage-prostaat-massage/
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Ook in Almere bezocht. Mixed feelings.

Op zoek naar weer eens een mooie, waarachtige tantrabeleving. Haar website leek daarin te voorzien.
Pas later kwam ik erachter dat dit één van haar marketing tools is en ze daarnaast ook adverteert als 'Mistress Nadia' op dezelfde locatie.
Gekozen voor de meest uitgebreide optie, "Dans van de vuurslang." Lees zelf maar even.

Plichtmatig gesprekje vooraf. Totaal geen verbinding. Massage op de buik liggend was lachwekkend, echt gênant slecht.
Tussendoor moest ze nog een keer naar het toilet, (vooraf ook al) ik vermoed de tijd van de maand. Slipje bleef aan. Waste wel netjes haar handen bij terugkomst.
Nul body contact gehad. Ook niet na omdraaien. Bijzondere dans van de vuurslang dacht ik.

Ik schrijf naar een 1 ster beoordeling toe, zie ik u denken, maar dat wordt het niet. Wat zich aan de voorzijde ontspon was een edging massage van bijna epische proporties.
Alleen beter meegemaakt in de daartoe gespecialiseerde instituten in Azië die ik geregeld frequenteer.

Werkelijk waar subliem, als je van edging houdt ga het zelf maar ervaren, geen zin de details voor alle lurkers en kansloze vragenstellers uit te schrijven.

Erg knappe, superslanke dame ook. Maar vooraf 250 euro voor 90 minuten (met een heel andere verwachting) betalen en dan vijf kwartier later, inclusief 2x douche (alleen), buiten staan is wel beneden alle peil.

Mijn advies; boek deze dame als meesteres voor 150 euro en ga voor tease and denial spel. Ik vermoed dat je dan dezelfde ervaring krijgt en een betere p/q ratio.

3 sterren, uitsluitend door een fenomenale 30 minuten.
 
Dank voor je recensie! Ik had onlangs ook de sprong eens gewaagd bij haar. Ik had al wel begrepen dat ze 2 kanten heeft.

Ik was nog niet zelf aan een recensie toegekomen omdat ik ook wat dubde. Ook 3 à 4 sterren. Maar mijn ervaring is toch anders dan die van jou.

Ik had een heel leuk contact met haar. Zowel vooraf per app. Soepel en snel. Beetje zakelijk. Maar vind ik niet erg. Maar bij haar aangekomen, was er een enorme klik. Ik vind haar lief en geïnteresseerd, kletste gezellig en was erg service georiënteerd. En een mooie verschijning on top.

Ik had dezelfde massage gekozen. Had ze ook aangeraden, dûh, is de duurste 😉
De massage zelf vond ik fijn maar nergens uitstekend. Qua prijs / kwaliteit verhouding matig. Hoewel ik me prima vermaakt heb, was het wat eentonig.

Moet wel gezegd dat er veel geluid uit de andere kamers kwam, die, laten we zeggen, nogal afleidend was. Ze ergerde zich daar aan en verontschuldigde zich. Ze vertelde ook dat ze binnenkort vlakbij een speciale praktijk zou openen. Alleen voor yoga en massage en dergelijke.

Het leek of ze wat genoeg had van de plek en van haar andere werk (als mistress). Ik denk dat ze nog wat kan perfectioneren als tantrika en tegelijk ben ik wel nieuwsgierig naar haar wat strengere kant, als mistress… wie weet zoek ik dat nog eens op. Want ik vond haar als persoon top.
 
Terug
Bovenaan Onderaan