Recensie Olesia/Olga, Kiekerei3a, Kirchlengern.

Kakarot

Newbie
Supporter
9 feb 2022
24
16
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
Gesproken taal
Duits
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Wáááánzinnig……..

Dat is eigenlijk het woord wat van toepassing is op vandaag. Na ruim twee en een half jaar had ik weer een afspraak met Olga gemaakt. Olga gebruikt tegenwoordig een andere artiestennaam; Olesia. Ik moest er voor naar Kirchlegern. Olga is, na er een tijdje tussenuit te zijn geweest weer actief in heel Duitsland en deze dagen is ze bij Kiekerei3a in Kirchlengern te bewonderen.

Het was mijn eerste rit naar dit dorp. Ik was er nog nooit geweest, wel eens bij het zusterpand in Bad Salzuflen, maar hier nog nooit. Parkeren kon alles behalve discreet. Ze zijn het pand aan de buitenzijde aan het verbouwen en op de parkeerplaats kon je niet terecht. Ik moest de auto dus aan de straat parkeren.

De trap op gelopen, aangebeld en als door een toeval, Olga deed zelf open. Toen we oogcontact hadden barste ze in lachen uit. Het leek alsof ze me direct herkende, zelf met mondkapje. Grappig…… Zo’n onbetaalbaar Mastercard moment zeg maar…….. Ze deed wat sprongetjes in de lucht en leek oprecht blij me te zien. Dat mondkapje moest gelijk af van haar.

Direct naar de kamer achter de ingang, maar dat was, bleek later, omdat de poetsjuf boven nog bezig was. We hebben even gekletst en herinneringen opgehaald. Ze kon zich nog wel het e.e.a. herinneren van al die jaren in Nordhorn.

Uiteindelijk naar boven, ook daar nog even gekletst en daarna was het tijd voor actie. Olga is geen spat verandert. Niet in haar gezicht, niet in haar voorkomen, niet met haar wulpse lach. De tijd lijkt gewoon geen vat te hebben op Olga. Ook haar service is als vanouds. Daar kan echt niemand aan tippen die ik de laatste jaren bezocht heb. Ik ga jullie alles besparen, er is al meer dan voldoende over haar geschreven. We hebben het uurtje volgemaakt aangevuld met de 10 minuten die ik te vroeg was. Toch bleef het bij één hoogtepunt. Het bijkletsen na die “jaren” was me eigenlijk (bijna) net zoveel waard.

Aldus afscheid genomen van deze topper en deze bofkont heeft haar nummer weer. Ik MOET terug komen van haar. Dat gaat een hele uitdaging worden want ze werkt bij lange na niet meer zoveel dagen als vroeger. En ze zal helaas ook niet in Nordhorn haar opwachting maken. Voor nu lijkt Kirchlengern de dichtstbijzijnde plaats te zijn waar ze te bewonderen is, als ze aanwezig is.

Conclusie: Een fantastische en waanzinnige date gehad met mijn favoriet van jaren geleden. Ze is er weer, de klik was er weer, de ontspannen sfeer was er weer. En ook het vertrouwen was er weer. Niets vooraf, maar lekker achteraf de financiële afwikkeling. Ruim een uur waanzinnige ontspanning......

Met een groet,

Kakarot. :cool:
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: TheHitcher en Manbijtkat

TheHitcher

Stamgast
5 jul 2021
414
643
En dat te bedenken dat ik haar zo'n 4 jaar geleden voor 70 euro a 30min bezocht inclusief tongzoenen.

Ze zijn het pand aan de buitenzijde aan het verbouwen en op de parkeerplaats kon je niet terecht
Die parkeerplaats wordt je niet echt vrolijk van. Ligt helemaal vol met los grind en een oprit van 10% stijging.
In 2020 2x deze toko bezocht. 1e keer voor het pand geparkeerd, 2e keer die parkeerplaats op. Had toen nog een hoge auto, maar de wielen slipten bijna in al dat losse grond. Mijn nieuwe auto die zeer laag bij de grond ligt zal ik die parkeerplaats geeneens proberen.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Kakarot

Marc70

Newbie
4 jun 2022
14
11
Volgende week is ze er weer, al een afspraak staan:love:
Voor haar moet je er op tijd bij zijn, en ze heeft ook een hoger uur tarief dan de andere dames, wat mij betreft is ze dat wel waard.
 
  • Leuk
Waarderingen: Camelotte

Marc70

Newbie
4 jun 2022
14
11
Ze stond maandagmorgen idd op de lijst met Aktuelle Anwesenheiten, maar was niet aanwezig doordat ze uit Zuid Duitsland moest komen en vastzat in verkeer, al haar afspraken zijn gecanceld.
Vandaar dat ze waarschijnlijk van die lijst is afgehaald en er weer op is gezet toen ze werkelijk gearriveerd was, ik ben ook voor niets naar Kirchelen gereden wat natuurlijk een terleurstelling was, heb voor later in de week een nieuwe afspraak kunnen maken, en ze zou nu tot en met maandag blijven ipv zondag.
 

Marc70

Newbie
4 jun 2022
14
11
Afgelopen weekend is het dan eindelijk gelukt om Olga ( zo wil ze nog genoemd worden door mij) weer eens te ontmoeten, het duurde een paar seconden voor ze me herkende, ik was een beetje veranderd in die vier jaar tijd zei ze een beetje blozend lachend, ik antwoorde dat zij niet nog geen spat veranderd was behalve dat haar haar wat langer was geworden, ook de service is niet veranderd nog steeds eindeloos lang heerlijk tongzoenen en daarna pijpen tot het hoogtepunt aan toe, kortom Olga is een hele mooie dame zonder enige vorm van arrogantie of hooghartigheid wat je nog wel eens ziet bij dit soort fotomodel achtige dames het was een geslaagd weerzien die zeker nog eens tot een herhaling zal leiden, ze vertelde me ze trouwens een ander verhaal omtrent haar afwezigheid maandag de 19e, beetje vreemd dat de toen aanwezige huisdame vertelde dat ze in een file stond vanuit zuid Duitsland.
 
  • Leuk
Waarderingen: sjomp

TheHitcher

Stamgast
5 jul 2021
414
643
ze vertelde me ze trouwens een ander verhaal omtrent haar afwezigheid maandag de 19e, beetje vreemd dat de toen aanwezige huisdame vertelde dat ze in een file stond vanuit zuid Duitsland.
Verwacht je van een huisdame een eerlijk antwoord? Daar krijg je altijd een smoesje van als een dame plots aanwezig is.
Bij hausnr5 kwam ik s'avonds op afspraak, dame niet aanwezig. Volgens huisdame voelde ze zich niet lekker en moest na huis. Week erop andere dvp bezocht en die was in dezelfde week in hausnr5. Deze dvp vertelde dat de betreffende dame weinig afspraken had en geen zin had om te wachten op mijn afspraak s'avonds en het pand had verlaten. Ze was dus helemaal niet ziek zoals de huisnummer mij vertelde.
 

Marc70

Newbie
4 jun 2022
14
11
Ja blijkbaar is dat zo, in jou geval had ze zeker dat gewoon moeten zeggen hoe de vork in de steel zit en de dvp in kwestie niet weer laten komen, hier was toch iets anders aan de hand , wat gelukkig goed afgelopen is voor Olga.
 

sjomp

Stamgast
2 jul 2021
262
255
Ja blijkbaar is dat zo, in jou geval had ze zeker dat gewoon moeten zeggen hoe de vork in de steel zit en de dvp in kwestie niet weer laten komen, hier was toch iets anders aan de hand , wat gelukkig goed afgelopen is voor Olga.
"Goed is afgelopen"
Klinkt als iets wat ze misschien ook niet aan iedereen wil vertellen.