Algemeen Saunaclub Le Grand in Zundert

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Twee weken geleden toch mijn nieuwsgierigheid niet kunnen onderdrukken en op een vrijdag naar Zundert...
Toen ik aankwam rond 13u waren er volgens de persoon aan het onthaal 8 meiden aanwezig. Na een korte uitleg naar de kleedkamers om me klaar te maken voor mijn ontdekkingstocht door deze nieuwe club...
Uiteraard hoort een douche bij het beginritueel en hier al de eerste tegenvaller.... het formaat van handdoeken is lachwekkend en je krijgt ze nog niet om je middel gewikkeld.
Na omkleden en douchen kleine rondleiding en dit mag je ook letterlijk nemen. Waar je in andere clubs heel wat ruimtes te verkennen hebt is hier alles bij elkaar.

Je hebt de bar, een turks stoombad nog in opbouw, een beamer met wat 'erotiek' en zeteltje, een ruime sauna met uitzicht op de consumptieruimte en douches aan sauna met glazen wand waardoor je ook te kijk staat voor ieder aan de toog).
buiten heb je een heel aantal ligzetels onder afdak met enkele tv's en verder in een tent kan je het buffet vinden. Ik had zelf rekening gehouden om hier toch snel iets te eten maar heb weinig keuze gehad en me beperkt tot 1 croissant met hesp....

Aan de toog verder geholpen door zeer vriendelijke dame en even genoten van mijn drankje...

nadien gekamerd met een (dacht ik) Moldavische grote blonde dame die aangaf eerder in villa weizigt te hebben gewerkt. In ieder geval 60€ voor half uur en PZC was eventueel nog eens 50€ extra. In vergelijking met andere adressen dus beetje teveel van het goede volgens mij.

Nadien saunaatje en na sauna met mini-handdoek mezelf droog gedopt. Vanuit sauna zicht op de toog wat wel leuk kan zijn maar ik zou de indeling toch liever anders zien.

Weinig tot geen sfeer in de club (ook niet moeilijk met 3 mannen en 8 vrouwen en bezoek heeft me toch niet kunnen bekoren. Wat ik ook miste is een locatie waar je jezelf als man even kon terugtrekken zonder het gevoel te hebben dat er elk moment een dame komt vragen of je zin hebt. Zeker als je hier toch langer zou willen verblijven lijkt me dit geen overbodige luxe om zo even te kunnen rusten...

Voor mij is herhalingsgevaar klein - is nog steeds jammer dan YY niet meer bestaat en zal toch nog die km's extra doen naar Sixsens....
 
De dames hebben hun meerprijzen keurig op elkaar afgestemd met alleen nog kleine variaties wat dan in die meerprijs zit. Basis service PMC en NMC is €60/30 minuten. Tongzoenen, beffen, PZC, CIM zijn allemaal extra's waar apart voor betaald moet worden. De enige uitzondering gisteren waren de 2 Nederlandse dames waar het starttarief op €100 ligt.

Er waren gisteren 13 dames, dus het wordt al beter.
Eerst maar eens de Line-up. 13 diepte interviews is nog wel te doen
smile2.gif
.

Zeer mooi: Alina, Raisha en Jennifer (Roemeens), Carolina (dame van kleur uit Mali)
Aantrekkelijk: Beatrice, Betty, Irina, Victoria (Pools), Anna (Bulgaars), Samina (of Salina, Selina, Semina ik kon de naam na 3 keer herhalen nog niet goed verstaan). Ze zei uit de Oekraïne te komen, maar ze sprak vloeiend Roemeens met de andere dames.
Redelijk: Damaris (zei Grieks te zijn, maar toen ik in het Grieks tegen haar begon viel ze met de eerste 2 woorden al door de mand. Ze zat later ook gewoon Roemeens te kwetteren met andere dames)
Wat voller: Liv (Nederlands-Indisch)
Milf: Mindy (Nederlands)

Andere dwarsdoorsnedes.
Met siliconen: Alina, Carolina, Irina, Beatrice.
Geen tongzoenen: Beatrice, Alina, Irina, Anna, Liv. De dames die wel wilden tongzoenen rekenden allemaal een meerprijs van €30 of €40. Sommigen hadden een GFE pakket waar dan meteen nog wat extra's in zaten. Er waren ook dames met losse meerprijzen voor TZ en PZC.
Krappe kutjes club (= wilden niet met mij naar de kamer na inspectie van mijn Barokkar): Victoria, Jennifer en Raisha

Er stonden 6 auto's op de parkeerplaats om half 5. Oscar ontving mij weer zeer vriendelijk en €60 entree betaald (mijn Tombola kortingskaart had ik helaas thuis laten liggen). Rowan gaf mij ook weer zeer vriendelijk een dubbele espresso en ik begon eens om me heen te kijken.

Na een deel van de diepte interviews viel mijn keuze voor de eerste kamer op de 23 jarige Black Beauty Carolina. Naast siliconen dubbel D's heeft ze een mooi figuur, slank (geen negerinnenkont, maar mooie ronde billen) en heeft een mooi gezicht. Ze is van plan 3 maanden te blijven, dus liefhebbers hebben nog kans. Megaboob materiaal zeg maar. Ze was wat bezorgd over mijn Barokkar, maar ze dacht dat het wel zou lukken. Het is een leuke dame die prima Engels en Frans praat. We begonnen met prima tongzoenen en na 5 minuten wist ik al dat ik het rustig aan wilde doen met deze dame, dus gezegd dat ik een uur zou blijven. We hebben heerlijk liggen strelen. Omdat ze zo mooi was een feest. Ik begon haar clitoris te vingeren met een beetje gel, zij wist haar handen en zoenen op de juiste plaatsen te brengen en zo langzaam over gegaan naar een blowjob. Die was matig. Zo zie je maar waarom ik eigenlijk een voorkeur heb voor dames tussen de 26 en 36
wink2.gif
. Standje 69 was ze geen fan van, maar kreeg ik wel zijdelings liggend aangeboden. Daar maar snel mee opgehouden, omdat ze er toch niet zo van genoot en haar nog een tijd laten pijpen. Uiteindelijk was het tijd voor de daad. Toen bleken haar zorgen over de omvang van mijn geslacht toch wel terecht. Man, man we hebben 5 tot 10 minuten zitten klungelen in alle mogelijke posities, maar ik kreeg hem er niet in. Toen ben ik haar gaan vingeren, eerst met 1 vinger en later met 2 vingers in haar mossel. Dit beviel haar extreem goed, ze werd kletsnat en kreeg een orgasme. Ondertussen had ik geprobeerd haar kutje wat op te rekken en zowaar, nu schoof ik hem alsnog redelijk soepel naar binnen. Heel langzaam begonnen met neuken in dat krappe kutje en langzaam het tempo wat opgevoerd in deze strakke fraaie vrouw. Uiteindelijk lepeltje lepeltje naar topsnelheid gegaan en het condoom afgevuld. Het uur was ook bijna om. Ze vertelde nog in Zwitserland te hebben gewerkt in Zürich (niet Globe, maar een andere club, begon met een S). Wel herhalingsgevaar ondanks het matige pijpen omdat het een leuke vrouw is met een instelling om goede service te verlenen en vanwege haar schoonheid. Haar tweede orgasme kreeg ze natuurlijk toen ik haar de €150 overhandigde
wink2.gif
.

Na het douchen werd het tijd voor het avondeten. Deze keer helaas geen bak warme groente, wel hutspot (wortel en aardappel stamppot), puree, rijst, jus, gehaktballetjes in tomatensaus, mie en worstjes. De kipkluifjes ware door de dames en andere bezoekers al op. Inmiddels waren Oscar en Rowan vervangen door de uitbaters Marcel en Maja. Zij zijn een stel en Poolse Maja is bekend van het videofilmpje. Marcel bood meteen aan een steak te bakken voor mij omdat de kipkluifjes al op waren. Het eten is nog steeds in de tent en Marcel vertelde mij dat er geen vergunning was om er nog wat bij te bouwen zodat die tent zou blijven. Dat is nu wel armoe in de kou en door de regen er naartoe lopen. En heel erg in tegenstelling to de luxe die de club verder uitademt. Ze zouden in ieder geval terrasverwarmers ophangen. Als ik hun was zou ik binnen een plekje maken om te eten. De club is grot genoeg, maar Marcel vertelde me dat ze eerder nog wat extra banken neer zouden zetten in de bar. Tijd om wat uit te buiken en op krachten te komen voor nog een kamer. Een Affligem blond besteld, de resterende diepte interviews afgenomen en nog een chocolade croissant als toetje genomen. Ook even met 2 Belgen gesproken. De 1 had een trio gedaan mat Damaris en Samina. Over Damaris was hij wat minder te spreken, Samina kreeg een voldoende. De ander was met de zeer fraaie Jennifer naar de kamer geweest met alleen de basis service. Hij was tevreden, maar had de houding van de dame wat afstandelijk gevonden.

Inmiddels was de keuze voor de tweede kamer bepaald en Betty meegenomen. Ik had eerder gelezen dat ze niet aan tongzoenen deed, maar dat bleek met een meerprijs oplosbaar. Ook bij haar begon het zo goed dat ik na 5 minuten al wist dat het een uur zou duren. Betty is 31 en een typisch Roemeense schoonheid met natuurlijke cup B- en lang zwart haar. Ze heeft in Babylon gewerkt en ik kreeg dan ook zeer goede service. Het tongzoenen en pijpen waren meer dan prima, het neuken was ook zeer goed en daarna heb ik haar nog klaar gebeft wat ze ook zeer kon waarderen. Een grote natte plek in de lakens getuigde daar ook van. Gelukkig worden die na elke kamergang vervangen. En ook hier was de schade €150.

Daarna nog even na zitten praten met de Belgen aan de bar en een wijnproeverij georganiseerd. De witte sauvignon blanc beviel me minder, de rode gekoelde Valpolicella was prima, dus daar maar een glas van genomen. De Belgen waren vóór mijn kamer met Betty al van plan weg te gaan en in Antwerpen te gaan eten, maar ze waren uiteindelijk toch blijven plakken en Maja had pizza's voor ze besteld. Die werd ook uitgedeeld, de dames waren er ook blij mee en ik heb ook nog een stukje van de prima pizza genomen.

Tsja, wat moet je ervan zeggen:
Aan de pluskant: Fraaie, sjieke club, zeer vriendelijk personeel die het je echt naar de zin probeert te maken en management wat ingrijpt bij slecht dames gedrag (vorige keer). Fraaie dames in een groeiende Line-Up, lekker dichtbij 20 minuten rijden (ik ga 's middags echt niet naar Golden Gate of naar andere nog verder weg gelegen clubs rijden). Wijn en bier inclusief waaronder Affligem Dubbel en Blond.
Minpunten: Armoe, door de regen naar een (nog?) onverwarmde tent om te eten. Eten is om 5 uur vers, maar wordt niet verder aangevuld. Geen jacuzzi. Kino is niet in een aparte kamer, maar 1 bank in de bar. Douches bij de sauna in volle zicht van de bar, entreeprijs, prijzen van de dames. Ik hoop echt dat ze die entreeprijs in november niet weer naar €80 gooien, want daarmee prijzen ze zichzelf echt uit de markt. Er waren nog geen haakjes voor je badjas in de WC, ondanks dat ik begreep dat meerdere mensen die suggestie al hadden gedaan.

Als je 1 kamer wilt maken, dan kun je beter naar een privé huis gaan (geen entree). In het weekeinde rij ik liever wat verder voor een club met een grotere Line-Up, jacuzzi, indoor eetgelegenheid en lagere prijzen. Maar voor een avond ontspanning en dan wat kamers blijft dit voor mij door de nabijheid toch een goede (maar vrij dure) optie. Ik heb er 4 prima kamers verdeeld over 2 bezoeken gemaakt. Ik zal nog wel eens terugkomen.
 
Het klinkt goed mogen wat meer dames zijn voor een saunaclub maar oké bij een andere recent geopende saunaclub in Duitsland moet het ook nog niet vol met dames zitten.
Echter als ik bovenop 60 euro extra moet betalen voor beffen of tongzoenen en dan laat ik pzc. nog even erbuiten dan kan ik voor de service net zo goed een raamdame nemen.
 
Zoals collega ijsbeer Wandelaar5 had geschreven... deze tent zou nog enorm veel tandjes mogen bijsteken.

De ligging is natuurlijk het dichtsbijzijnde aan Belgie, maar je moet wel over die verdomdse ring van Antwerpen...

Eens aangekomen verkeerde inrit genomen, stond aan een hefboom, maar de ingang is in de andere straat, goed omheind door zeer hoge struiken, en een ruime parking, die momenteel natuurlijk niet druk wordt ingenomen.

Eens binnen, 60 euro betaald voor de promo van de maand oktober.
Zeer vriendelijke management, kreeg alles uitgelegd met een rondleiding.

De meiden zijn er paar, ondanks dat het niet druk was, was natuurlijk de mooiste lange tijd bezet.
Dus maar de valse Griekse Damaris genomen met haar nerdy look.
Die prijzen zijn ook niet meer te doen, tz, pzc allemaal extra, dus werd het een service zoals bij de rode lichtjes.

Zeer mooie bar gedeelte, maar wat is het jammer van die indeling, natuurlijk kunnen die mensen waarschijnlijk het niet anders doen.
Als je bvb sauna, hamman (die nog niet af is), douches (voor de sauna) gebruikt, heb je geen privacy, iedereen in de bar gedeelte kan je zien zitten, binnen of buitenstappen. Ik had er ook geen gebruik van gemaakt, want mijn favoriet is, in een jaccuzzi zitten, en dat is er niet.

Ik had alleen de 'brunch' kunnen mee pikken, standaard buffetvorm, ontbijt materiaal, jammer dat niks anders was voor de lunch.

Conclusie, zeer mooie verbouwingen dat wel, eten kan veel beter. zeer rare indeling van de sauna complex.
Als de inkomprijs terug 80 euro wordt, zou ik zeker niet terug keren, voor wat het is...
 
Laatst bewerkt:
Vanavond in LeGrand geweest. Helaas is Carolina er niet meer en Betty is op vakantie. De club is werkelijk prachtig versierd in kerstsfeer. Overal lampjes langs railings, kleine kerstmannen, maar ook diverse grotere decoraties.
Het eten wordt geserveerd in de onverwarmde tent en was prima. Lekkere ragout of kip saté met rijst, macaroni gevuld met vlees, paprika en ui, gehaktballetjes, worst, broccoli en diverse koude zaken en nog wat worstenbroodjes. Gelukkig mocht je je bordje mee naar binnen nemen en opeten aan de bar.
De Kino is tijdelijk veranderd in een WK voetbal studio. Op het grote scherm tijdelijk geen porno meer.
De ontvangst was weer super vriendelijk door Oscar, de mooie Rowan stond achter de bar en gaf mij een prima dubbele espresso en een aardige hardwerkende Poolse dame die best aardig NL sprak verzorgde de schoonmaak en het eten.
Dan de line-up:
De bloedmooie Aziatische Tsjiena (je mag ook China zeggen) die ik nog herkende van mijn eerste bezoek is er weer. Helaas gaf ze aan niet meer aan tongzoenen te doen. Verder de bekende Liv (Indonesisch uiterlijk) en Milf Mindy uit Nederland. Roemeense stunner Raisha, eveneens Roemeense Alice, Maribel, volslanke roodharige Sara en Veronica waren er. Veronica spreekt nog steeds geen Engels, maar Sara wilde wel even vertalen. De meeste dames (met uitzondering van Tsjiena en Alice) heb ik geen kamers zien maken. Sara was op de kamer toen ik de club binnen kwam. Ik heb later met haar klant gesproken, die was niet zo tevreden in tegenstelling tot een andere recensie die ik heb gelezen. Van de dames die ik kende wist ik al dat er niet 1 aan tongzoenen deed, behalve Mindy, die zeer goede service verleend (zie mijn eerdere recensie). Maribel en Sara gaven helaas ook aan niet aan tongzoenen te doen. Alice is een knappe slanke jonge dame die de hele tijd vrolijk rondhuppelt. Ze geeft veel mannen aandacht, door ze even over het hoofd te aaien en zij maakte wel de ene kamer na de andere. Ook Tsjiena werd regelmatig geboekt. Alice wilde ook TZ tegen een relatief bescheiden meerprijs van €20. Aangekomen op de kamer gaf ze helaas aan dat sex niet tot de mogelijkheden zou behoren vanwege het formaat van mijn Barokkar, dus weer naar beneden. Al met al dus 2 dames van de 8 die aan TZ deden, waarvan dan ook nog 1 fysiek helaas niet paste. Niets ten nadele van Alice, ik kan het goed begrijpen, in andere clubs zijn er ook dames waarbij het niet past.
In de bar heb ik nog een tijd voetbal gekeken op het grote scherm en me af zitten vragen of ik met Mindy op herhaling zou gaan. Haar service is top. Maar uiteindelijk toch besloten dat niet te doen, vanwege de uiterlijk/prijs verhouding.
Jammer, maar door mijn kortingskaartje (€40) heb ik voor €20 (normale entreeprijs maandag-woensdag is €60) een fatsoenlijke maaltijd, dubbele espresso, 2 Spa rood en een glas wijn gehad, dus ik mag niet klagen. Maar goed, dat is natuurlijk niet waarvoor je naar een saunaclub gaat. Ik ben er nu 3 keer geweest. De eerste 2 keer prima kamers gedraaid. Helaas nu ongepopt de zaak verlaten. Ik wacht voorlopig maar even af totdat er berichten komen van meer dames met wat uitgebreidere service.
 
Vanuit Belgie met openbaar vervoer te bereiken, maar het is een lange reis. Via Roosendaal + busrit van 30', 's avonds rijden deze bussen niet meer. Via Breda + busrit van 40'. IC verbinding Breda-Antwerpen is wel relatief snel.
De kerstversiering is inderdaad ontzettend mooi, daar hebben ze echt hun werk van gemaakt. Ongeveer 2 weken geleden op een weekdag was het rustig, maar er waren zeker voldoende knappe dames aanwezig. Veronica, wat een beauty, maar helaas weet ze dat en heeft ze te veel streken...
 
Hier ook eens gekeken, tja kostte me 70 € , maar had n cardate naderhand gepland staan , dus hoefde niet perse sex.
Dat heb ik geen moment moeten betwijfeld, er waren een 5 tal 13 in een dozijn slanke Roemeensen , en verder geen.
Toen ik kwam waren 4 klanten toen ik wegging om half 8 was er nog eentje aan het kameren. In de zaal was er he le maal niemand meer.
De sauna staat vol aan , de gehaktballen en t overige eten staan te pruttelen in de tent.
De verlichting brandt volop, er is personeel.
Blij dat ik dit alles niet moet betalen.
Nou ik het t gezien, ik zal nog eerder weer eens naar Villa Weizigt gaan daar is nog een beetje gezellig.
Misschien is het in het weekend beter.
 
Vandaag in de middag naar LeGrand geweest. Bereikt rond 15.00 uur. Verrassend genoeg was ik een van de eersten op een zondag om 15.00 uur. Er waren 8-9 meisjes beschikbaar en er kwamen er nog een paar bij tijdens de avonduren, de meesten uit Oost-Europa. Tot de avond 8 tegen de tijd dat ik wegging waren er nog maar 4 andere mannen te zien. De club lijkt over het algemeen erg leuk, maar helaas zie ik het niet lang overleven met zo weinig klanten. Hoe dan ook, ik heb de meisjes die in de rapporten worden genoemd tot nu toe niet gevonden, dus het lijken nieuwe meisjes. De standaardtarieven zijn 30 min 60 euro, inclusief pijpbeurt met condoom en seks. ik nam extra's BJ zonder condoom met kus met 3 meisjes, kostte me 100 per stuk. De eerste was Alina uit Roemenië, het was een zeer gemiddelde ervaring, siliconen borsten, en kuste niet, wat een afknapper was, ik heb niet onderhandeld terwijl ik het ermee eens was. 2e was Marie Bella uit Malaga, Spanje, de ervaring was beter, ze zag eruit als een MILF van midden 30, kleine doorhangende borsten maar natuurlijk, ze gaf een goede service en de laatste was Nicole uit Bulgarije, die er een beetje oud uitziet, maar haar kont zag er geweldig uit, ook haar BJ was niet van de wereld. Blijkbaar werkte ze eerder in Sixsens en zei dat dit gebrek aan klanten er ook in Sixens is, niet zeker of ze de waarheid sprak. Al met al een prima ervaring, beetje duur zou geen waar voor je geld zeggen. En oh ja, de buffetselectie was best aardig.


Sorry spreek geen nederlands, dus heb google translate gebruikt voor mijn verslag.
 
Vandaag in de middag naar LeGrand geweest. Bereikt rond 15.00 uur. en de laatste was Nicole uit Bulgarije, die er een beetje oud uitziet, maar haar kont zag er geweldig uit, ook haar BJ was niet van de wereld. Blijkbaar werkte ze eerder in Sixsens en zei dat dit gebrek aan klanten er ook in Sixens is, niet zeker of ze de waarheid sprak.
@kooldude1808 Een DVP moet je natuurlijk altijd geloven. Als je op zondagmiddag naar Sixsens gaat, dan zie je meer dan 100 mannen. Dat er voor Nicole dan te weinig klanten zijn, zegt meer over haar dan over Sixsens :). Ik ken ook geen Bulgaarse Nicole, maar wellicht werkt ze nu onder een andere naam. Fijn te horen in ieder geval dat er nieuwe dames zijn en dat zij de beste was!
 
Hoi allen, ik zie op de website dat stellen ook welkom zijn. Is hier iemand al eens asl stel heen geweest of heeft iemand daar ook stellen gezien. Ik vraag me een beetje af wat er van ons als stel wordt verwacht (of juist niet) als we een bezoekje brengen.... Wij komen samen wel al jaren in parenclubs, maar dit is een heel ander concept, vandaar mijn vraag.
 
In een saunaclub is het niet de bedoeling dat een bezoekster omzet weghaalt van dames die er werken. Dus samen genieten van de wellness (die is beperkt tot een sauna in LeGrand), openbare sex mag normaal gesproken, met één (of meer) betaalde dame naar de kamer mag normaal gesproken, maar andere mannen in jullie spel betrekken wordt over het algemeen niet op prijs gesteld.

Geen idee hoe ze daar in LeGrand over denken. Dus je kunt ze denk ik beter eerst even bellen. Vraag dan ook meteen of er dames zijn die te vinden zijn voor lesbische spelletjes, want veel Oost-Europese dames zien dat nog als een taboe.

In andere saunaclubs heb ik wel eens vrouwelijke bezoeksters gezien die met een dame naar de kamer gingen en ook heb ik wel eens stellen gezien die genoten van de wellness of in het openbaar aan het seksen waren.
 
Laatst bewerkt:
Hoi allen, ik zie op de website dat stellen ook welkom zijn. Is hier iemand al eens asl stel heen geweest of heeft iemand daar ook stellen gezien. Ik vraag me een beetje af wat er van ons als stel wordt verwacht (of juist niet) als we een bezoekje brengen.... Wij komen samen wel al jaren in parenclubs, maar dit is een heel ander concept, vandaar mijn vraag.

Stel het eens voor...
Zo lang je 2 x 70 betaalt, zullen ze niet klagen.
 
Iemand er nog recent geweest?? Ik twijfel om te gaan, zou mijn eerste keer daar zijn. Lees hier verschillende mindere belevingen. En het is al even geleden dat er iemand iets over geschreven heeft. Wil niet na de reis voor een afgesloten zaak staan ,zeker nu ook de socials van hun al even stil zijn .
 
Iemand er nog recent geweest?? Ik twijfel om te gaan, zou mijn eerste keer daar zijn. Lees hier verschillende mindere belevingen. En het is al even geleden dat er iemand iets over geschreven heeft. Wil niet na de reis voor een afgesloten zaak staan ,zeker nu ook de socials van hun al even stil zijn .
Bespaar je de reis, dit is een hopeloze zaak, ben er 3x geweest, 3x teleurstelling
 
Iemand er nog recent geweest?? Ik twijfel om te gaan, zou mijn eerste keer daar zijn. Lees hier verschillende mindere belevingen. En het is al even geleden dat er iemand iets over geschreven heeft. Wil niet na de reis voor een afgesloten zaak staan ,zeker nu ook de socials van hun al even stil zijn .
ik ging af en toe naar sauna diana in zundert, ben vorige week in legrand geweest, dat is toch een heel ander concept, je kan daar op je gemak een middag of dag ontspannen, een hele nette club, en zeer vriendelijk personeel, ik was er op een donderdag, en toen waren er 15 dames aanwezig, nl sprekende en roemeense dames van alles wat! Ik was zeer tevreden, maar dat was mijn ervaring!
Ik ga zeker terug, en kreeg een tip van personeel, om van te voren te bellen hoeveel dames er aanwezig zijn, want dat kon wel eens verschillen, tussen de 8 en 15 dames per dag
 
ik ging af en toe naar sauna diana in zundert, ben vorige week in legrand geweest, dat is toch een heel ander concept, je kan daar op je gemak een middag of dag ontspannen, een hele nette club, en zeer vriendelijk personeel, ik was er op een donderdag, en toen waren er 15 dames aanwezig, nl sprekende en roemeense dames van alles wat! Ik was zeer tevreden, maar dat was mijn ervaring!
Ik ga zeker terug, en kreeg een tip van personeel, om van te voren te bellen hoeveel dames er aanwezig zijn, want dat kon wel eens verschillen, tussen de 8 en 15 dames per dag
iedereen heeft mindere ervaringen.... :} Het FKK concept uit Duitsland werkt niet !!! Zoveel anderen hebben dit al geprobeerd....telkemale.. een fiasco na x aantal maanden.
 
ik ging af en toe naar sauna diana in zundert, ben vorige week in legrand geweest, dat is toch een heel ander concept, je kan daar op je gemak een middag of dag ontspannen, een hele nette club, en zeer vriendelijk personeel, ik was er op een donderdag, en toen waren er 15 dames aanwezig, nl sprekende en roemeense dames van alles wat! Ik was zeer tevreden, maar dat was mijn ervaring!
Ik ga zeker terug, en kreeg een tip van personeel, om van te voren te bellen hoeveel dames er aanwezig zijn, want dat kon wel eens verschillen, tussen de 8 en 15 dames per dag
[... Verwijderd door mod... ] Mensen geloof me, na een uur hou je het hier voor bekeken. Mensen die vroeger, zoals ik, trouwe bezoekers van Golden Time en Ying Yang geweest zijn zullen hier teleurgesteld zijn. Het enige punt dat hij heeft is inderdaad Diana, dezelfde dure prijzen, voor het standaardtarief krijg je hier ondermaatse service, voor alles moet je bij betalen. Wacht maar eerst meerdere goede recensies af alvorens hier je tijd te verliezen
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik ben er enkele keren geweest en kan alleen maar zeggen dat men er grootspraak heeft. In de toekomst gaan we dit, en daarna gaan we nog dat. Tuin uitbreiden, zwembad....blabla. Praatjes vullen geen gaatjes en mensen afzetten door de hoofdprijs te laten betalen werkt ook niet.

Ik heb er 2x een hele goede ervaring gehad en dat was met de spontane Nederlandse Laura.
Die klaagde over dat ze was gelokt met mooie praatjes door de uitbater (veel omzet, veel klandizie) en heeft het enkele keren volgehouden daar, voordat ze besloot om voorgoed haar rug te keren naar deze lege saunaclub. Ze zou er leuk kunnen verdienen en er zouden veel nette mannen komen.
Over de mannen die er kwamen was zij totaal niet ontevreden, maar veel waren het er niet.

Ik heb haar nu als escortdame al enkele maandjes en dat bevalt me goed. Meestal hoteldate en soms bij mij thuis (regio Eindhoven). Zij is zelf van Limburg dus dat is nog te doen. Ik hoef haar maar te appen en een afspraak is zo gemaakt. Ze hanteert all-in prijzen. Is dan miss niet goedkoop, maar doet wel wat ze zegt en afspreekt.

Waarom ik dit schrijf? Omdat ik er vanbinnen boos van word dat de uitbater continu loopt te liegen tegen zowel klanten als dames. Hij heeft een Nederlandse dame met uitstekende service (pijpt standaard zonder cd, neukt oprecht met veel plezier, ziet er heel goed uit en zoent ook als je goede hygiëne hebt) daar weg weten te krijgen. Triest als je op die manier een zaak om zeep helpt. Ik hoop dat anderen goed nadenken alvorens ze hun geld daar achterlaten, want het zou zonde zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan