Recensie Jesika/Shara, Oss (voorheen Utrecht) 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Alex_D

Stamgast
486
27/08/21
240
17
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Haarkleur
Zwart
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
15 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/utrecht/5547501-shara
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Tussen de middag even bij Shara geweest, afspreken ging prima en snel ("I'm free now baby come here") maar moest voor de deur nog 10 min wachten dus vermoed dat ze iedereen laat komen die appt

Toen ik binnenkwam werd er ook iemand naar buiten gelaten dus discreet was dat niet, locatie wel discreet en schoon. Dame zit beetje in de afwerkmodus, bepaald geen GFE, maar daar kwam ik ook niet voor, dus wmb prima. Misschien dat ze zich anders gedraagt bij langere dates.

Foto's kloppen, lekkere porno tieten.

Ze is vandaag in Utrecht maar morgen vertrekt ze alweer (vandaar dat ze ws geen moeite doet om klanten te binden).
 
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
1,00 ster(ren)
Highclass companion
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/eindhoven/5547501-shara
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Deze meid absoluut mijden!!!
Dit is weer een standaard oplichterij.
Hou je geld op je zak. Deze komt bij mij in de top 3 slechtste bezoeken 😫.

Op basis van bovenstaande reactie een afspraak gemaakt. Dacht deze dame is wel betrouwbaar voor een geil bezoekje. Niet dus!

Snel een reactie via WA. Ze zou een full service geven voor €120 voor een uur.
Alles erop. Anaal, TZ, Pzc noem maar op. Hele lijstje op kinky.
Te mooi om waar te zijn dus ik spring snel onder de douche en daarna in de auto naar haar toe. Ze ontvangt net buiten Eindhoven.

5 min voor tijd app ik nog welk huis het is. 10 min later pas reactie was al bijna naar huis gereden.
Ik vond locatie best gaar. Lag een beetje middle of nowhere.
Geen douche mogelijkheden. We doen de geldzaken. Zegt ze €120 is 35 mins. Dat was het moment dat ik had moeten omkeren 😡. Je zei een uur. Zij als excuus sorry my english not so good bullshit 😡. Maak er dan 45 min van. Zij zo no 35 min. 20 euro voor 5 min extra vind ik teveel dus we hebben het 30 min voor €100 van gemaakt. mijn grootste fout 😫.

Ze is trouwens niet zo knap als op de foto en ze heeft een laagje vet op haar buik.

Ik had gevraagd of ze iets ondeugend of sexy aan kon trekken maar ze liep gewoon in een badjas rond 🙄.

We kleden uit en jahoor mocht niet aan de tieten komen 😐. Net nieuw bullshit en dat ze te gevoelig zijn. Ik op mijn rug en zij wilde al een condoom op mijn zachte lul doen. Ik zo pzc. Dat deed ze dan maar met doekjes erbij. Ik had moeite om hard te worden. Vond haar niet zo aantrekkelijk en als ze me niet had gelokt met alle extra's zou ik zo dame sowieso nooit hebben gekozen.
5 min pijpen tot ik eindelijk hard werd deed ze gelijk condoom om en wilde ze doggy neuken. Omdat het bed bed tegen de muur ramde wilde ze staand doggy doen. Na 5 min begon ze please come, please come. Ik denk wtf we zijn net bezig. Ik zo kunnen we anaal doen. Zij no no its extra €50. We agreed to do anal. Zij weer met dat kutsmoesje sorry my english not so good.
Toen maar van standje gewisseld missionaris. Wilde ik haar tz maar dat mocht niet. wilde ik haar in de nek zoenen dat mocht ook niet. Toen wilde ik haar tepels zuigen en je raadt het al. Mocht ook niet.

En heel de tijd riep ze please come, please come en trok ze steeds een moeilijk gezicht. Ze had er ook totaal geen zin in. Ik zo wil je me dan pijpen?
Zij mij pijpen en trekken met condoom om. ik zo na paar min doe zonder condoom. Zij trekt de condoom eraf maar wilde mij niet meer pijpen omdat de condoom om had gezeten. Moest ook heel de tijd zachtjes zijn omdat haar vriendin ook een klant had.

Ondertussen deed ze telkens stoppen om te appen en bellen. Continue klagen please come I have next customer waiting. Ik kijk op de klok 15 min voorbij. I paid for 30 mins. Zij zo nobody have sex 30 mins. En ondertussen was ze druk aan het appen. Mijn jongeheer hield het voor gezien met al dat gezeik om te komen en geapp tussendoor van haar. Ik maar weer aankleden vroeg nog om €20 terug. Was er korter dan 20 min binnen. Dat wilde ze niet omdat ik zelf wegging maarja met die bullshit van haar ging het gewoon niet meer lukken. Een harde lul krijgen van haar zal nooit meer gebeuren. Toen ik vertrok stond er zo kale gast in het donker in de woonkamer voor het geval als ik moeilijk zal doen.

Ze beweerde trouwens Spaans te zijn maar ze is gewoon Roemeens zigeunerachtige type.

Voor mij geen Roemenen meer. Fucking bullshit met dat haar Engels niet zo goed is. Die smoesjes waren anders wel in vloeiend Engels.😡

Het is weggegooid geld🤢🤢🤢
 
Laatst bewerkt:
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
1,00 ster(ren)
BDSM spel
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Gisteravond op de bonnefooi een afspraak gemaakt met Jesika. Ik had weinig tijd en zij was de eerste die snel reageerde dat ik terecht kon. Ik kon gelijk komen en ben dan ook gelijk de wagen in gesprongen. Ze ontving toen in een hotel in Oss.

Bij aankomst werd ik gevraagd nog eventjes 3 minuten te wachten ze zat onder de douche. 3 minuutjes werden al snel 10 minuutjes en had haar geappt dat ik het zou afblazen. Maar op dat moment kreeg ik een app dat ik kon komen. Via een zij ingang naar binnen en daar stond ze dan. Heel ongeïnteresseerd en was helemaal niet onder de douche geweest.

Uiteindelijk binnen een half uurtje afgesproken pmc en nmc. Ze trok heel snel der kleren uit zonder en deed me broek omlaag om op de pikkemans te sabbelen. Dit was niet erg fantastisch en na 3 minuten wilde ze al neuken. Uiteindelijk missio geneukt waarna ze mij na 3 stoten vroeg of ik al 'ready' was.🙄

Toen haar maar omgedraaid en 10 minuutjes doggy geneukt. Uiteindelijk klaar gekomen. Ze trok haar kleren snel aan. Geen mogelijkheid om je op te frissen voorgaand en achteraf niet. En werkt je dan weer snel naar buiten.

Uiteindelijk 100 euro kwijt geweest voor een half uur. Maar wat een slechte ervaring. Heel ongeïnteresseerd. Doet geen moeite geen opbouw en wilt je alleen maar snel de deur uitwerken. Wat mij betreft zijn er veel betere en leukere dames te vinden.

(Bij aankomst werd me nog door een andere dame die daar ook binnen was gevraagd of ik een trio wilde voor 100 euro extra. Dit heb ik afgeslagen omdat ik toen niet meer wilde betalen maar achteraf blij dat ik dit gedaan heb)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Kut man, zon ervaring. Je hebt ingevuld dat je slechte tongzoenen, bdsm, kontlikken etc. Heb je dat gedaan en was het slecht? Of niet gedaan.
 
Dat is jammer. Volgende keer op advertentienr hier zoeken. had je bezoekje kunnen besparen. Heb zelfde ervaring gehad.

@admin mag samengevoegd worden.

 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan