Tippelzone, Utrecht

Gelaarsde kat

Vaste klant
17 okt 2021
135
2
113
De tippelzone aan de Europalaan is sinds 1 juli 2021 gesloten. Er is geen legale prostitutie meer in Utrecht. Als je wilt weten waar je dames kunt vinden kun je op dit forum terecht.
 

Gelaarsde kat

Vaste klant
17 okt 2021
135
2
113
Iemand enig idee omgeving Utrecht of er dames tippelen?
Er wordt nog wel wat getippelt, maar dat is sporadisch en zijn verslaafde dames. Meestal rondom parken en winkelcentra in de buurt van de opvang. Ik zie ze nog wel eens lopen. Van de oude garde zijn er veel weg. Er is wel nieuwe aanwas, die ken ik niet. In Utrecht is geen legale prostitutie meer.
 

Gelaarsde kat

Vaste klant
17 okt 2021
135
2
113
Ja, daar ging de vraag toch over? Maar je hebt gelijk, qua vergunde prostitutie heb je de privéhuizen nog en vast een aantal escortbureaus. Maar daar heb je het dan ook wel mee gehad. De Europalaan, Hardebollenstraat en het Zandpad zijn inmiddels allemaal gesloten.
 

Sjaakdewipper

Newbie
27 okt 2022
9
1
Toen de Europalaan nog open was, liep er een vrij kleine, tengere DvP, zwarte krullen, mooi lijf en best leuk om naar te kijken.. Weet iemand waar ze gebleven is, zou haar best graag nog wel eens een keer aan kleine sjaak willen prikken😉
 

Sjaakdewipper

Newbie
27 okt 2022
9
1
Zou best kunnen, ik weet haar naam niet, was volgens mij inderdaad niet helemaal van Nederlandse afkomst inderdaad... Waar ze woonde geen idee, als ze op de baan stond dan meestal vrij vooraan...
 

Sjaakdewipper

Newbie
27 okt 2022
9
1
Licht er natuurlijk aan vanaf welke kant je de baan op reed.

Kan je nog wat herinneren welke cup maat ze had ? Samantha had een C cup. En inderdaad volle bos krullen.
Sorry, was iets te onduidelijk inderdaad, vooraan Vanaf de busremise gezien bedoelde ik...

Cup maat weet ik niet, weet dat 't twee handen vol waren... Niet zo'n groot meisje, max 1.70 zou ik gokken, en ze ziet er niet veel ouder dan een jaar of 30...
 

Gelaarsde kat

Vaste klant
17 okt 2021
135
2
113
Kan me zo geen Samantha herinneren. Weet wel een dame die zo heette, maar dat is echt zeker 12 á 15 jaar geleden. Die woonde in Kanaleneiland, een Nederlandse dame met Nederlands/ Surinaamse roots.
 

instalmen

Stamgast
Oudgediende
6 jul 2021
620
349
Dan denk ik wel dat we het over dezelfde dame hebben. Ze had een mooi slank figuurtje, en meestal jeans aan.
Toen, inmiddels wel zo’n 20 jr geleden.
 

stvr

Newbie
28 okt 2022
2
0
Wat ik bedoel is echt in de laatste maanden voor de sluiting, dus dan zal 't wel niet dezelfde zijn denk ik...
Ik denk dat ik weet wie je bedoelt. Stond inderdaad als ze er was als één van de eerste als je kwam aanrijden vanaf de busremise. Vrijwel altijd met een kort rokje en maakte denk ik vaak ook gebruik van een pruik. Tegen mij zei ze geloof ik dat ze Antilliaans was met nog een andere nationaliteit die ik niet meer weet. Wat looks betreft was zij waarschijnlijk de mooiste vrouw die daar stond. Ik kan je helaas niet verder helpen in je zoektocht naar waar ze nu is.
Zelf heb ik veel meer plezier gehad met Patricia. Een Latina uit Ecuador met grote borsten. Stond vaak een meter of 5-10 naast de vrouw die jij waarschijnlijk bedoelt. Als iemand weet of Patricia nog te bereiken is hoor ik het graag.
 

Koja1658

Vaste klant
7 jul 2021
104
202
In het verleden toen het nog open was stond er regelmatig ter hoogte van de Praxis een slanke dame met donkerblond lang haar die Marquarita hete en uit Rotterdam kwam en ook wel eens in Rotterdam werkte, goede fijne tijden mee gehad ,maar sinds alles weg is nooit meer iets vernomen waar of hoe ze is terrecht gekomen , weet iemand iets
 

Bingelke

Newbie
4 okt 2021
9
2
1
Even inhaken op de vraag waar de dames gebleven zijn.
Bij de stoplichten stond altijd een dame met een lichte spijkerbroek en een rood leren jasje, heet Claudia en had blond half lang haar.
Een topper met haar mondje en niet alleen dat. Weet iemand waar zij is gebleven. Ik zou haar nog eens graag opzoeken.