Recensie Ximena Divine of Sofia 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Heb deze week wat gewhatsappt met haar. Ze wou onmiddellijk daten maar het lukte mij niet ik vroeg om maandag te daten en toen heeft ze mij geblokt. En idd Sofia is de zelfde
 
Heb vorig jaar in de zomer afgesproken met haar (ze zat destijds in Antwerpen). Communicatie is niet de beste, hoewel ze heel enthousiast overkwam en ook vriendelijk bij mij en toch een degelijk niveau van Engels had. Haar foto's liegen niet, supermooie verschijning, heel (maar dan ook echt heel) vrouwelijk. Super date gehad, ze laat veel toe en wil zelf ook veel doen, maar dat kan zijn omdat ik op voorhand daarover gesproken had. Voor mij tot nu toe een van de beste ervaringen. Ben er zelf ook zonder recensie naar geweest (kan me ook niet herinneren dat er iets op hookers stond, maar goed), vind het dan ook wat jammer dat er negatieve ervaringen zijn... Misschien heb ik geluk gehad dat ze in een goede mood was...
Als ik het ooit doe moet ze een kleintje hebben max 15 a 16 cm .
Ze heeft niet zo'n groot speeltje, inderdaad max 15-16 cm, zou wel iets dikker inschatten dan 'anders.'
 
Geen idee waarom ze met verschillende namen adverteert, waarvan meestal Ximena. Alle foto's zijn nochthans wel degelijk van haar. Heerlijke kont.
mooie trans maar service niet uitzonderlijk. Geen pzc, geen tongzoenen. Daar kwam ik nochthans voor. weinig initiatief maar ze is wel heel vriendelijk en laat zich graag pijpen. 100 euro voor 30min betaald. Misschien dat 1u meer oplevert maar dat doe ik niet graag een eertse keer bij iemand. Ze is wel te vertrouwen lijkt me dus geen oplichting. Maar de klik bij mij was er gewoon niet denk ik. Of slecht moment. Veel plezier bij haar.
 
Heb haar verschillende keren bezocht de laatste jaren en is wat mij betreft een topper.

Qua uiterlijk is ze heel vrouwelijk en gedraagt zich ook zo. Is heel meegaand en kan heel geil uitde hoek komen.

Ben zowel actief als passief met haar geweest en bij beide vervulde ze haar rol met verve. Voelde me goed aan en kon me blijven opgeilen.
Telkens ze in de streek is passeer ik er minstens enkele keren.
 
Ik heb deze recent bezocht in Leuven en het was mijn beste ervaring met een trans, hoewel ik niet heel veel ervaring heb (eerlijk is eerlijk).

Zij is, in tegenstelling tot andere trans, zeer vriendelijk en playful. Ze lijkt van de date het beste te willen maken en er zelf ook wat aan te hebben.

Ze was sexy gekleed, liet heel veel toe en werd ook hard van het gespeel/geklier/geklooi. Tongzoenen met overgave. Ik had de indruk dat veel kon zonder condoom, maar dat doe ik uit eigenbelang niet. Ze liet pijpen, pijpte zelf, liet neuken, neukte zelf (al is dat bij mij nooit een succes; eerlijk is eerlijk).

Na wassen voor (en ook erna trouwens…) mocht ik Ik verschillende standjes en uiteindelijk klaarkomen op haar, waar ik wilde. Ik koos haar recent aangepaste boezem. Daarna nog was gebabbeld en ze liet me haar foto's zien op gsm enz. Leuke ervaring.

Ik overweeg terug te gaan als ze in de buurt is.
 
Enige tijd geleden wou ik haar bezoeken. Maar er is niets van in huis gekomen. Eerst zei ze ja maar daarna is ze van gedacht veranderd. Ik kreeg een bericht om morgen langs te gaan. Ik stuurde haar een bericht en ze had mijn geblokkeerd. Wel jammer want het is een knappe verschijning.
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
D
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Penislengte
15
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/transseksuelen/sofia-doll-colombian-sex-horny-xl.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Gisteren voor de eerste keer deze knappe dame bezocht. Het was een fijn en vol uurtje. We hebben geen seks gehad maar hadden er beide ook geen behoefte aan denk ik. Eerst even douchen, heel veel kussen, strelen, en elkaar een beetje pijpen,... wat praten,... Haar Engels is goed wat bij andere soms wel eens een probleem is. Ze lijkt echt voor 100% op de foto's. Om de afspraak te maken moesten we wel eerst bellen via facetime.
 
Laatst bewerkt:
Er staan 5 ervaringen en evenveel dezelfde vragen van jij! Stop met vragen aub en ga er naar toe en schrijf zelf eens iets. 2 jaar lid en geen een review. En 2 jaar vragen achter deze trans!!! 🐢Waar ben je mee bezig 😂
Kom gebruik uw eindejaarspremie en ik verwacht van u een geschreven ervaring deze week. You can do it!

En voor je zegt dat je niet weet hoe... Hier heb ik je reeds geholpen ermee😅



:)
 
Verleden week heerlijk uurtje beleefd met Ximena/Sophia. Alles is de revu gepaseerd (ik enkel actief met condoom). Ze spoot heerlijk in mijn mond nadat ik haar éàmin gepijpt had zonder condoom. Ze blijft niet meer lang in Houthalen. Locatie was eerder beperkt wel. Zalige meid. 150/h
 
EEn 2tal weken geleden ben ik bij haar geweest. Ongeveer 50 minuten binnen geweest. Ik kwam rechtstreeks na het werk, dus eerst even opfrissen, veel kussen en spelen. Beide elkaar oraal plezier geven en dan heb ik haar genomen. Ik had niet veel meer over om te komen dus geen lange sessie.
 
Ik heb na lang fantaseren en rondkijken voor een eerste ervaring een tijdje geleden met Sofia een date gehad in Kortrijk. Het heeft me alles gebracht wat ik er van verwachtte. Ze is echt een heel lief en vriendelijk meisje, heel netjes en verzorgd , met een prachtig lichaam. Ik kon er ook echt goed mee babbelen, het was een topervaring voor me voor een eerste keer. Lekker smakelijke pik om te pijpen, zalige sexy kont en borsten en een engelengezicht , al kan ze ook een duiveltje zijn :). Ondertussen al een 5-tal dates met Sofia achter de rug. Telkens supergeile topervaringen. Deze week in Gent ga ik alvast nog eens langs.
 
Hoe heb je haar kunnen bereiken? Verledd week meermaals geprobeerd via sms, telegram, belle maar geen antwoord :(
Ik heb altijd via het telefoonnummer van de advertenties contact
. via whatsapp.
Op de fotos kijkend schijnt ze okk een heel grote photoshop spécialist te zijn ....;)
Dat zou je misschien denken maar de foto's zijn echt. Ze heeft echt een engelengezichtje. Een zeer mooie dame.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Wij hebben getongzoend ja, maar ze doet het naar eigen zeggen niet bij iedereen. Enkel als de mondhygiene goed is. Pijpen zonder condoom was ook mogelijk. Het is nu even geleden dat ik haar bezocht heb. Ik zie dat ze nu altijd in Antwerpen verblijft. Hopelijk vind ik vlug tijd voor een trip naar Antwerpen.
 
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Penislengte
16cm
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Een week of 3 geleden met deze TS afgesproken. Ontvangt, als ze in Antwerpen is, in een klein app niet ver van SKW. Communicatie verliep zeer vlot en het is een heel aangename dame. Eens daar aangekomen en alles geregeld meteen innig beginnen zoenen met tong. Kleren aan de kant en wat beginnen voelen. Ik had maar 30min gevraagd aangezien ik niet veel tijd had. Ik wou vooral pijpen en een lading slikken maar aan dat laatste zijn we niet geraakt, NIET haar schuld. Voor mij een heel geslaagde date en omdat ze niet toegekomen was aan klaarkomen zoals afgesproken en betaald, kreeg ik voor die optie mijn geld gewoon terug. Topervaring!
 
Onlangs nog eens bij haar gepasseerd in Antwerpen. Ze zei dat dit haar nieuwe vaste stek was en het appartement was idd ook wat persoonlijk ingericht. Weeral een fijne date gehad. Heel rustig gestart met zoenen strelen... Langzaam op bed gaan liggen en ze vroeg of ik haar wou knuffelen dus even lepeltje lepeltje gelegen. Een leuke babbel, haar daarna nog rustig genomen en wat verder gezoend. De vorige keer stond ik na 50min weer buiten met douchen inbegrepen, maar nu was ik een vol uurtje binnen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan