Algemeen Spanje, algemeen - websites voor DVPs

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
https://gran-canaria-info.com/en/content/resorts-places/maspalomas leert ons dat er zo goed als geen "nightlife" in Maspalomas is.

Of dacht je eerder aan een naturistenhotel zoals Arktikanatura Maar dat zegt dan weer in grote letters "We zijn geen swingers resort"!

Misschien dat https://www.magnoliasnatura.com/ opwindender is want het zegt ergens "adult only", al vrees ik dat het enkel wil zeggen dat er geen kinderen toegelaten zijn, niet dat er de ene orgie na de andere plaatsvindt.
Dat laatste wil inderdaad zeggen dat er geen kinderen toe zijn gelaten. Sommige 'gewone' hotels in Spanje hebben dat ook, omdat sommige bezoekers zich storen aan veel jengelende kinderen in de ontbijtzaal, bij het zwembad, etc.
 
Hallo
Heeft iemand goeie tips voor massage in Barcelona?


Thx!
Ik ben er vorige maand twee dagen geweest (werk) ik ben avonds even gaan wandelen en kwam in een achterbuurt een chinees massage salon tegen ,dame stond buiten aan de deur , mooie dame denk begin 30 jaar en ze vroeg of ik een massage wou , ik even in gesprek en vroeg of er meer mogelijk was , ze zegde ok kom maar binnen , ik mij naakt op de massage tafel gelegd en toen kwam ze binnen , en begon de massage (zij was aangekleed in kimono) na een tijdje denk ik na half uurtje omdraaien, en ze begon mij ook tussen mijn benen te masseren , en ik vroeg ga gerust verder ze zegde ok 100 € , ik had al 60 € betaald ! en ik vroeg wat is er mogelijk voor die 100 € extra , hp en aan haar borsten voelen zij ze , de kledij van de dame bleef nog steeds aan , ik probeerde haar borsten te betasten en ze trok weg , ik ben recht gestaan heb de extra € niet betaald en ben buiten gegaan , blijkbaar is het niet alleen hier dat de Chinese dames de trukken van de foor kennen . Voor de rest daar geen tijd gehad voor meer :cry:
 
en ik vroeg ga gerust verder ze zegde ok 100 € , ik had al 60 € betaald ! en ik vroeg wat is er mogelijk voor die 100 € extra , hp en aan haar borsten voelen zij ze , de kledij van de dame bleef nog steeds aan
Dat is een regel die overal ter wereld geldt: ALTIJD onderhandelen en afspreken voor je begint. Onderhandelingen tijdens de aktie lopen meestal slecht (lees: duur) af.
 
Goedenavond,

aankomende week vanaf woensdag ben ik een week in Malgrat de Mar, ik kan niemand in hotel ontvangen maar is er iets in de buurt daar de moeite waard om langs te gaan?
 
Wel even staan zoeken via Slumi maar er zaten er een paar op 20 kilometer afstand. Daar geen gebruik van gemaakt. 90% van het aanbod op Mallorca zit in Palma. Op deze manier bleek gelukkig ook niet nodig. Cala D'or zit voornamelijk vol met Engelsen en die schakelen zichzelf al vroeg op de avond 'uit' bij de dames vanwege het drankgebruik. Twee van de 4 nachten niet alleen geslapen.

Overigens ook een leuke (goedkope) plaats voor een paar dagen zon, strand, eten, terras en uitgaan.
 
Wel even staan zoeken via Slumi maar er zaten er een paar op 20 kilometer afstand. Daar geen gebruik van gemaakt. 90% van het aanbod op Mallorca zit in Palma. Op deze manier bleek gelukkig ook niet nodig. Cala D'or zit voornamelijk vol met Engelsen en die schakelen zichzelf al vroeg op de avond 'uit' bij de dames vanwege het drankgebruik. Twee van de 4 nachten niet alleen geslapen.

Overigens ook een leuke (goedkope) plaats voor een paar dagen zon, strand, eten, terras en uitgaan.
Goede tip 🤘🏿
 
Ga binnenkort naar te erode en zou daar ook willen wandelen. Weet iemand daar een website zoals redlights, kinky etc?

Dus geen sites zoals adultfriendfinder.

Alvast bedankt
 
Voor jou de reactie helaas te laat maar ik was daar vorig jaar. Toen een fijne site waar ik adresjes kon vinden maar helaas weet ik niet meer de naam van deze site. In Alcudia zaten er toen een stuk of 4 en er eentje bezocht. Over 2 weken nu naar Cala D'or maar via slumi kan ik niet specifiek zoeken op deze plaats. En bijna alles zit in de hoofdstad.

Iemand enig idee welke site ik vorig jaar heb gebruikt? Alvast bedankt mocht iemand het weten.
 
Ik vertrek binnenkort naar Barcelona en vraag me af of wanneer je een escort naar een hotel laat komen voor een uur ze na 1x klaarkomen vertrekken of wordt de tijd gewoon netjes volgemaakt? Iemand hier ervaring mee?
 
Ben ook in die regio nu. Een eindje gaan wandelen ( in de oorspronkelijke zin des woords)bij Guardelmar , bij een grote rotonde aan begin van een zandpad maar juist uit het zicht zit al een knappe Spaanse dame op een bankje overduidelijk op klanten te wachten. T zal de enige niet zijn..
 
Afrit UZ in Torrevieja op de cv95 richting AP7 (aan het rondpunt voorbij hotel monse) is er ook nog eentje te vinden overdag. Ook aan het rondpunt onder AP7 op dezelfde cv95 (overdag).
S'avonds op rondpunt direct aan afrit UZ is er ook nog een oost blokse te vinden en voor de zwartjes moet ge dezelfde cv95 afrit nemen maar niet richting AP7 maar richting zee aan het eerstvolgende rondpunt. Maar pas op ge ziet ze bijna niet staan in het donker die zwartjes 🤣
Ik ga nog eens nadenken waar ik nog dames gezien heb in omgeving Habaneras Torrevieja
 
Terug
Bovenaan Onderaan