Allemaal praatjes met L

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
@Lilyxx , waren die 10 mannen gasten die je kende of waar je uberhaupt iets van wist?

Ik bedoel, we weten natuurlijk allemaal inmiddels dat er ook mensen zijn die je niet zo mogen. Straks heeft 1 kerel gewoon 10 telefoonnummers gebruikt om een grap met jou uit te halen...
Grap?

Of je Lily wel of niet mag, of je het wel of niet met haar keuzes eens bent zoiets doe je niet. Je kan haar ook gewoon negeren. Als dit één persoon is, is er iets flink mis met die persoon. Dan is dit serieus en zorgwekkend stalker-gedrag. Een flink ziek persoon.
Ik hoop dan ook dat het niet zo is.

Ik heb niets met of tegen Lily of met gangbangs, ik vind het leuk dat ze hier haar ervaringen en zienswijze deelt en ik vind het vervelend voor haar dat dit zo gelopen is.
Ik hoop dat ze zich door deze tegenslag er niet van laat weerhouden om haar eigen ding te doen.
Ik raad haar in ieder geval aan dat als ze besluit nog een keer zoiets te ondernemen ze wel om directe aanbetalingen vraagt zodat ze het in ieder geval niet voor niets doet.
 
Nouja ze hinte ook dat het mannen van hier waren, geen idee hoe ze dat getest heeft aangezien ze niet aan privéberichten doet hier. Iedereen kan zich wel op de app als lid van hier voordoen.
@Lilyxx hier heeft @Lonewalker1992 een goed punt. Als tussen die klootzakken inderdaad iemand zat die beweerde een bepaald forumlid te zijn, zou ik je aanraden dat even te dubbelchecken. Half wandelend Nederland kent dit top inmiddels geloof ik, iedere clown kan een random naam uitkiezen.
 
Vlgs mij zou er ook video gebeld worden met deze afspraken.

P.s. sorry als ik het mis heb.
Het enige wat ik mij nog kan indenken is dat de heren alsnog zijn afgehaakt vanwege feit dat het geen nzc maar nmc geworden is.
Dat zou dan alleen opgaan als deze mannen zich al in eerste instantie hadden aangemeld voordat deze wijziging kwam. Wel een beetje flauw als dat de reden is om dat last minute te doen.
 
Lily, ik vind dit echt erg.
Jij bent een leuke meid die er voor gaat.
Ik gunde je een geslaagde GB maar ja.
Ik voelde dit aankomen He?
Echt shit,....Ik zal je troosten 2E zondag In Maart :)
 
Het enige wat ik mij nog kan indenken is dat de heren alsnog zijn afgehaakt vanwege feit dat het geen nzc maar nmc geworden is.
Dat zou dan alleen opgaan als deze mannen zich al in eerste instantie hadden aangemeld voordat deze wijziging kwam. Wel een beetje flauw als dat de reden is om dat last minute te doen.
er moet toch haast wel meer aan de hand zijn joh?

Via andere meepratende DvP's weten we allemaal wel ongeveer met wat voor shit dames soms te maken krijgen, maar wat Lily hier omschrijft is een afzeggingspercentage van meer dan 80%, op de laatste dag. Dat is buiten alle proporties en stinkt aan alle kanten.
 
Als tussen die klootzakken inderdaad iemand zat die beweerde een bepaald forumlid te zijn, zou ik je aanraden dat even te dubbelchecken. Half wandelend Nederland kent dit top inmiddels geloof ik, iedere clown kan een random naam uitkiezen.
Dit topic kent een 20 tal vaste members. De meesten hebben aangegeven al dan niet stilzwijgend gemeld geen interesse te hebben in nzc. Lily had dit er wel uit gefilterd.

Ik vermoed dat de meesten hebben gemeld hier op GR te zitten. Uiteindelijk heeft ze zelf de schifting gemaakt en helaas zijn deze niet te vertrouwen.
 
Gewoon fuckit Lily! Sta er boven! Wees creatief. Gooi er een appje uit bij je vaste klantjes en mischien komen er nog een paar bij. Pak je verlies, maak lol met je vriendin en fuckit!
Zo als andere Marco zou zingen: even slikken en weer doorgaan!
 
  • Leuk
Waarderingen: Roba
Weet je afzeggingen kunnen steeds gebeuren, maar heb de ballen omdat dan asap te doen, ik heb laatst ook moeten annuleren wegens ziekte, maar onmiddelijk verwittigd als ik bij de dokter buiten kwam, ook om haar niet bij ziek te maken.

en op de dag zelf kan het ook gebeuren natuurlijk, maar geen 10 man hier is inderdaad iets met stront aan de knikker aan de gang.
 
Maar aan de andere kant als iemand de boel wil belazeren zegt ie helemaal niet af, komt ie niet opdagen. Dus dat is wel weer vaag.
 
  • Leuk
Waarderingen: Roba
De lucht tussen Ted en Lily was toch weer geklaard?
Ja, ik verdenk Ted niet van de shit van vandaag, wilde alleen met een bekend voorbeeld aanhalen dat het wel vaker voorkomt dat een wandelaar gekke dingen doet en specifiek met meerdere telefoonnummers werkt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan