Wie zou je nog eens willen ontmoeten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
De Nederlandse Dhewi zou ik graag willen terug zien. Die is al ruim 2 jaar mee gestopt, in haar jongere jaren ging ik wekelijks maar haar toe in midden Nederland. Ze heeft mooiste lichaam die ik onder handen heb genomen. Die taille en die kont van haar is de mooiste die ik heb gehad.

Cathalina en Senna mis ik ook nog steeds. Helaas zijn ze ook al een tijd mee gestopt
Ik zat vanmiddag toevallig aan Dhewi te denken toen ik vlak in de buurt van een ontvangstlocatie van haar was. Ik heb Dhewi regelmatig naar me toe laten komen thuis, en ben ook een paar bij haar geweest. Een van de weinig Nederlandse dvps die ik heb ontmoet, maar een hele leuke, geile en vrolijke meid. Memorabel: tijdens de sex vingerde ze zichzelf tot een squirtorgasme....waarbij haar warme vocht langs m'n kruis gleed....dat was zo ontiegelijk geil.
 
Een aantal jaar geleden ontving in Blankenberge een enorm knappe dame, Cintia: het lichaam van een fotomodel. Maar in tegenstelling tot een echt fotomodel geen kleine maar echt heel grote, mooie en vooral natuurlijke borsten. Ik ben er erg veel langs gegaan maar eigenlijk slecht 2 keer voor seks. Al gauw werd duidelijk dat we elkaar heel goed lagen en ontstond er eerder een vriendschap ipv een zakelijke relatie. Hoewel ze steeds zei dat seks mogelijk bleef. Maar dat kon ik niet. Ik zou ook geen vriendinnen betalen om met mij de lakens te delen.

Maar dus enkele maanden keerde ze terug naar haar thuisland (Oost-Europa) om nadien haar leven een andere wending te geven in het Zuiden, los van prostitutie. Na al die jaren horen we elkaar nog heel vaak, we hebben elkaars instagram, facebook en telefoonnummer. En stilaan hopen we beiden elkaar nog eens te kunnen zien. Of er dan seks van zal komen, laat ik in het midden.
Gek, maar ik denk nog vaak aan haar. Een geweldig lichaam , heel slank en super zachte grote natuurlijke boezem. Zoals sedertdien nooit meer gezien, nergens ook niet op het net. Lippen die iets lieten fantaseren en krullend lang haar. Ik heb de keren dat ik bij haar was niet geteld, maar achteraf bekeken had ik nog meer moeten gaan. Eén keer vroeg ze me om geld te lenen en daarvoor vertrouwde ik het niet. Zo te horen stelt ze het goed , maar mocht ik ze ooit eens kunnen terugzien, dan heel graag.
 
Ze stelt het goed ? Maar ze is weg uit de prostitutie. En ik ben blij voor haar, want ze deed het niet graag. Ze heeft me uitgenodigd om haar eens te komen bezoeken waar ze nu woont, maar da's er nog niet van gekomen.
 
Ze stelt het goed ? Maar ze is weg uit de prostitutie. En ik ben blij voor haar, want ze deed het niet graag. Ze heeft me uitgenodigd om haar eens te komen bezoeken waar ze nu woont, maar da's er nog niet van gekomen.;;
Goed te begrijpen dat ze alleen voor het geld in dit vak zat en dat het nu niet meer hoeft is een goede zaak. Mij heeft ze verteld uit Albanië te komen. Misschien is ze daar nu ? Geen idee. Ik zou er heen reizen mocht ik in jouw plaats zijn.
 
Daar kwam ze inderdaad vandaan. En zat ze daar, ik was er al lang heengegaan, is echt een mooi land. Ik twijfel er niet aan dat we elkaar nog eens zullen zien. En stiekem zal ik denken aan de tijden in de slaapkamer ?
 
Goed te begrijpen dat ze alleen voor het geld in dit vak zat en dat het nu niet meer hoeft is een goede zaak. Mij heeft ze verteld uit Albanië te komen. Misschien is ze daar nu ? Geen idee. Ik zou er heen reizen mocht ik in jouw plaats zijn.
Net uitgenodigd geweest om samen met haar nieuwjaar te vieren in haar thuisland. Jammer dat ik dan net aan de andere kant van de wereld ga zitten ?
 
Als het over (vrijwel) onbereikbare beroemdheden gaat: voormalig pornoster, naaktmodel Miela (aka Marryqueen)....

r_28567.jpg


blondes%20women%20pornstars%20femjoy%20magazine%20marry%20queen%20miela%20a_www.paperhi.com_11.jpg
 
En voor wat betreft dames "uit het vak"....

Imani natuurlijk, die heb ik de afgelopen maanden wel weer eens voorbij zien komen met ontvangst in België, maar is nu volgens mij weer van de radar. Maar wie weet...

Lesley-Ann natuurlijk ook, dat is een no-brainer.

En dan zijn er nog wel wat dames actief op Chaturbate waar ik weleens in het echt een beschuitje mee zou willen eten....?
 
Heb je daar ervaring mee? Om af te spreken met een cam model?

Dan weet ik er ook wel een paar namelijk?
Officieel natuurlijk niet, dat is tegen de regels van dergelijke sites. De modellen kunnen dan in de problemen komen (dit heeft direct te maken met wetgeving in de VS). Vooral chaturbate gaat vrij makkelijk over tot het bannen van modellen. Maar ja dus, ik heb er meerdere ontmoet. Het initiatief lag bij hun.
 
Mijn eerste bezoek aan priveontvangst einde were in gent waren 2 dames die er ontvangden een belgische en nederlandse is wel geleden 2000 a 2003 die belgische. Had ik goeie klik mee ook eens nacht mee doorgebracht op hotel
 
Terug
Bovenaan Onderaan