Algemeen Clubs en privehuizen ZH Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hoe zit dat eigenlijk met DS en Maisonmonty? Ik loop alweer een tijdje bij Maison en ze hebben daar nu echt toppers en is de gastvrouw ervan niet de oude gastvrouw van DS? Daarentegen zijn er bij DS nu flink wat minder toppers.. ligt het aan management? Snap sowieso niet waar je dames vandaan haalt maar zo lijkt het niet alsof het puur geluk is. Maar dat de leiding en werving beter is georganiseerd. Ik ben gewoon nieuwsgierig hoor bedoel er verder eigenlijk niet zoveel mee.
vind die gastvrouw super irritant stelt rare vragen
"weet je vrouw dat je hier bent"
beetje stomme vraag
 
Bij UP kwam ik bijna een jaar lang exclusief, vanwege Leila. Daarna nog één keer geweest voor een ander meisje, maar dat was een tegenvaller. Sindsdien nooit meer geweest vanwege de combinatie: te ver weg + te weinig meiden naar mijn smaak, en steeds vaker überhaupt heel weinig dames aanwezig.
 
Erg jammer dat UP Rotterdam dicht is. Ik zag het eerlijk gezegd al een beetje aankomen, de laatste tijd was het al niet veel meer. In 2017 heb ik daar de deur plat gelopen vanwege Leila die daar toen werkte. Een fantastische meid.
UP gaf best betrouwbare informatie en de foto's en leeftijden van de dames klopten redelijk goed, menig privéhuis kan daar een voorbeeld aan nemen.
Weer een privéhuis weg, wie is de volgende?
 
Wat jammer dat UP dicht is. Toch de beste in Rotterdam en hele mooie ervaringen al de jaren met verschillende meisjes. Leila de kleine sexbomb, Gigi de bloedmooie girl-next-door, Lara onze nederlandse galgadot, Jessy waar gfe en pse gewoon samen kan, en Gloria de beste gfe... Pfft.. Waar moeten we nu heen
 
Bij Amanda staat dat er al heel lang dat ze gevaccineerd is en terug is. Ik had haar vorig jaar in de zomer bezocht toen ze net weer terug was bij DS, toen stond dat er al...
 
Ik zie veel berichten over DS en MM in deze chat (Den Haag), maar eigenlijk maar bar weinig over Stout Privé. Ze hebben super mooie dames (Chanell & Coco) tussen de dames staan, maar heb deze nog nooit in de agenda gezien. Daarnaast ook nooit wat gehoord over hoe de toko zelf is (discreet, hygiëne, etc.).
 
Ik lees net op de site van DS dat ze over een dvp schrijven die weer 'terug' is: "deze schoonheid is volledig gevaccineerd." Wtf?! Waarom is dat relevant, wie boeit dat iets, waarom alleen bij haar vermeld dan (is dat een selling point?) en waarom zou je haar medische gegevens openbaar maken?

Sommige mensen zijn in coronatijd erg voorzichtig en hebben nauwelijks een dvp bezocht. Dat een dame gevaccineerd is kan voor zo'n iemand misschien net het veilige gevoel geven om wel weer de stap te zetten om af te spreken.

Kleine doelgroep die je extra behaagd, al kan het mannen juist ook afschrikken.
 
Sommige mensen zijn in coronatijd erg voorzichtig en hebben nauwelijks een dvp bezocht. Dat een dame gevaccineerd is kan voor zo'n iemand misschien net het veilige gevoel geven om wel weer de stap te zetten om af te spreken.

Kleine doelgroep die je extra behaagd, al kan het mannen juist ook afschrikken.
Mee eens, sommige mensen hechten hier waarde aan. Sommige mensen zoeken juist dames die niet gevaccineerd zijn. Hoop niet dat dit in de toekomst een ding gaat zijn, maar in ieder geval laat dit zien dat de dame bewust bezig is met haar gezondheid (wat voorzichtige klanten kan trekken).
 
Ik kan me niet voorstellen waarom het je überhaupt iets uit zou maken, aangezien gevaccineerden net zo goed corona door kunnen geven als ongevaccineerden. Plus dat, als je als klant zelf gevaccineerd bent, je beschermd bent tegen ernstige ziekte. Je kunt het dan nog wel krijgen, maar wat maakt het dan nog uit of je het van een gevaccineerde of ongevaccineerde krijgt? Mensen die daar waarde aan hechten zijn simpelweg ongeïnformeerd.

Mij ging het erom dat het vreemd is iemand's medische status online te zetten. Zelfs als de dame in kwestie daar toestemming voor heeft gegeven. Van alle andere kwalen en medicijnen weten we dat ook niet, dus waarom wel van een vaccin tegen een griep met een 0,89% hospitalisatiegraad en 0,02% sterftecijfer?
 
Mensen zijn afgelopen tijd een beetje doorgedraaid en geobsedeerd geraakt met corona en sommigen hebben van dit hun hele identiteit gemaakt. Die mensen zoeken gelijkgestemden (juist wel gevaccineerd waardoor ze zich veilig voelen, of juist niet gevaccineerd). Iedereen doet maar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan