150 voor een uurtje privé ontvangst of 3x wandelen in de raambuurt. Wat verkiezen jullie?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Willy wortel

Newbie
12
16/12/21
7
Op bovenstaande vraag heb ik voor mezelf nog nooit een duidelijk antwoord gevonden. Persoonlijk vind ik 1x 150 leuker maar een groter risico. Maar aan de andere kant als je het goed hebt bij een raamdame, 3 bezoekjes ook wel fijn kan zijn. Wat is jullie mening?
 
Wat al eerder gezegd is, bij een dvp ga ik langs om zaad te lozen. Wat moet ik een uur bij zo'n wijf gaan zitten doen?

Omdat het een zakelijke overeenkomst is zit dat ook in mn hoofd en heb ik t ook in mn hoofd dat zo'n meid liever heeft dat je weggaat dan je uurtje volmaakt.

Dus dan liever 3x een raamdame, 100%
Noem jij alle vrouwen wijven, een beetje respect mag wel hoor.
 
Wat al eerder gezegd is, bij een dvp ga ik langs om zaad te lozen. Wat moet ik een uur bij zo'n wijf gaan zitten doen?

Omdat het een zakelijke overeenkomst is zit dat ook in mn hoofd en heb ik t ook in mn hoofd dat zo'n meid liever heeft dat je weggaat dan je uurtje volmaakt.

Dus dan liever 3x een raamdame, 100%
Dit zegt veel over jezelf.
 
Als beginnende wandelaar heb ik eigenlijk nog nooit minder dan een uur gedaan. Ik kom juist voor de combinatie van voor-, tussen- en naspel. Af en toe wil ik ook nog wel eens kiezen voor twee uur (met mijn vaste dame), maar dat is tot nu toe de grens geweest. Als ik binnen een kwartier klaar zou wil zijn kan ik net zo goed mijn hand gebruiken (goedkoper en geniet ik waarschijnlijk nog meer van ;)).
 
8 van de 10 keer ramen. Maar meestal doe ik daar ook een half uur (of een uur) met een vaste dame en meestal nog 50,- om een onbekende dame te proberen. Dus ik zou net zo goed voor ontvangst of privéhuis kunnen gaan alleen hebben de ramen voor mij een bepaalde charme.
 
Alleen maar korte dates, 50 euro per keer. Na mijn ejaculatie is mijn zin namelijk weer over 😂. Ik boek alleen sessies van een uur bij mijn SM"-dames.
 
Hangt af van wat je wilt ervaren. Ik zelf ga liever voor wat gfe, dus zal al sneller voor 1u of langer gaan. Als het echt voorvalt dat de favo dames niet beschikbaar zijn, kan het wel eens voorvallen dat ik langs de ramen ga. En dan zal het ook meestal voor iets langer zijn dat de meeste gaan.
Gelijk er veel hier zeggen dat ze enkel maar gaan om van hun zaad af te zijn. Dan geef ik er liever zelf een ruk aan, is nog goedkoper. Maar iedereen zijn eigen keuze.
 
Ik ga ook voor minimaal een uur. Mijn wandelavonturen zijn voor mij een stukje ontspanning. Iets waar ik graag van geniet. Ik neem graag de tijd om voor- en achteraf samen te douchen. Elkaar langzaam op te geilen en rustig naar een hoogtepunt toe werken. Postorgasme nog even samen in elkaars armen liggen en een sigaretje roken. Kopje koffie erbij, of een glaasje wijn. Misschien nog wat bonbons opsmikkelen die de verliefde klanten hebben meegenomen 😆

Vijf minuten liggen pompen en dan direct weer mijn broek aan om naar buiten te lopen, spreekt mij niet echt aan.
 
Als een sporadisch wandelaar prefereer ik minimum 1 uur en meestal langer.Ik ga bij dames die dit niet als hoofdberoep doen en zelf ook willen genieten van de intimiteit en sex.Je kan mij naief noemen maar dit geeft mij de meeste voldoening.Om mijn zak leeg te maken heb ik geen hulp nodig.😉
Als je je zak wil legen... koop een Flesh Light. Kan je nog kiezen welk "pussy" je wil... en na twee keer heb je je geld er al uit!
 
Op bovenstaande vraag heb ik voor mezelf nog nooit een duidelijk antwoord gevonden. Persoonlijk vind ik 1x 150 leuker maar een groter risico. Maar aan de andere kant als je het goed hebt bij een raamdame, 3 bezoekjes ook wel fijn kan zijn. Wat is jullie mening?

Ik vind dit altijd wel grappig want voor mij zijn dit 2 andere soort bezoekjes right; in de regel denk je bij raam dame in-uit vluggertje toch en ontvangst aan wat langer...zeg 3x zo lang? Maar je kan uiteraard ook langer blijven bij een raamdame (en op hetzelfde zo niet duurder inclusief dingetjes uitkomen) danwel voor een quickie gaan bij een thuisontvangst/club dame...bedoel te zeggen: jij bedoeld natuurlijk korte raambezoekjes maar er is overlap mogelijk :D

Zelf doe ik eigenlijk alleen uurtjes...sommige dames zien mij echt niet graag komen hoor; ik kom niet zo 1-2-3 klaar, kost ze bakken met energie, net een klein kind dat aandacht wilt, maaar ik haal er ook wel een zeker plezier uit om een beetje beminnend bezig te zijn met een vrouwenlichaam en wat passie in het sekspel doet mij meer dan raggen en zsm ejaculeren aka ik wordt graag meer geprikkeld dan alleen in mijn pik en balzak.

Heb wel eerder voor 50 of 80 20-30m geprobeerd; dan is alleen ff lozen echt wel van toepassing; is niet voor mij joh...in de basis iets te veel vrouwliefhebber voor. BTW ook echt wel uurtjes gehad waar ik na 35-45m buiten sta omdat die dame achter een raam had moeten werken kwa skills/inzet danwel 0 klik mee had, en dan denk je wel ff jepp moet zelf ook gewoon voor kortere dates gaan = goedkoper...en dat is het natuurlijk ook wel zo, maar ook minder leuk (in de meeste gevallen, bij betere dames voor mij idd ook GFE achtige). Van die korte dates zat er voor mij weinig memorabels tussen iig.

Maar waar dit uiteindelijk denk ik op neerkomt is: either hoeveel eurotjes heb je te besteden danwel hoe zie je vrouwen (die dit werk doen / in general)? Zit nu momenteel zelf enigszins ertussen in; niet in mijn meest vrouw minnende fase (paar x veel geld vs matige inzet / kwaliteit) dus uurtje max is wel okey, maar wil er niet (te vaak) teveel geld eraan uitgeven en echt veel korter gaan is niks voor mij aka de 45minuten dates gaan denk ik binnenkort weer op de agenda :)
 
Van de halve uurtjes privé ontvangst hier, echter in praktijk geregeld 45 à 50 min binnen, nog nooit opmerkingen over gehad. Dan 100 of 120 kwijt. Heb ik nog 30 euro om op een zonnig terras wat biertjes weg te tikken!
 
Ik ben omnivoor. Kan genieten van raamwip.Maar ook van een uurtje. Blijft ook wel es een vrouw overnachten maar dan savonds een uur , en in de morgen een vluggertje.Rest van de tijd dromen , en maar hopen dat de dame niet te veel snurkt en/of het bed inpikt. maximaal mag zo n nacht 250 tot 280€ kosten
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan