Het aardigste wat een DVP ooit tegen je heeft gezegd

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik denk dat wij met zijn alle weinig opschieten als wij elkaar's geloofwaardigheid in twijfel trekken.
Waar is het 'verplassen' goed voor?
Als je de verhalen van medewandelaars niet wilt geloven is dat jouw zaak.
Maar verpest dan niet de sfeer hier!
Zelfs als sommige verhalen niet zouden kloppen, dan zijn zij toch goed verzonnen.
Waar maak je je dus druk om?
Wij zitten hier op dit draadje toch voor ons plezier, of niet?

Ik vind het zonde om een op zich leuk topic idee te vervuilen met verzonnen verhalen. Ik vind dat verplassen een beetje sneu, en slecht afstralen op alle wandelaars. Volgens mij heb ik het volste recht om die mening te uiten en hoef ik me daarover niet te verdedigen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Het aardigste wat een dame ooit gezegd heeft, was toen ik na de date naar huis ging. Ze was uitzonderlijk op een andere locatie en wist dat ik langer moest rijden. En toen ik vertrok vroeg ze om iets te laten weten als ik thuis was. Zo moest ze zich geen zorgen maken dat er iets gebeurt was.
Ik weet het is geen compliment ofzo, maar het deed me wel iets.
Toen ik afscheid nam van de eerste date met een DvP waarvoor ik 25 km gereisd had, zei ze: "Stuur je een appje als je thuis bent? Dan weet ik dat je veilig bent aangekomen". Vond ik lief.
en ik ook kreeg "laat effe weten als je thuis bent"

Ik heb dat ook wel eens gehoord. Maar ik kon het niet echt serieus nemen. Kwam op mij over als een opmerking uit de "GFE-trukendoos".
 
Ik heb dat ook wel eens gehoord. Maar ik kon het niet echt serieus nemen. Kwam op mij over als een opmerking uit de "GFE-trukendoos".
Misschien ben ik naïef, maar ik denk dat ik toch wel een neus heb voor bullshit. Als die dame het niet had gemeend, had ik het gemerkt. Ik had haar bovendien voor een uur geboekt en ben na anderhalf uur vertrokken, terwijl ik nog geen enkel signaal had gekregen dat het onderhand wel tijd was. Het was gewoon gezellig bij haar.

Ik vind het eigenlijk sneu dat er mensen zijn die elke vriendelijke opmerking of gebaar standaard interpreteren als onoprecht, of koele berekening. Natuurlijk komt dat voor, maar hartelijkheid en oprecht gemeende vriendelijkheid ook. Je zult mij misschien naïef vinden, maar ik laaf me liever aan zulke momenten van hartelijkheid dan dat ik het leven standaard door een cynische bril bekijk.
 
'Een zwarte' is natuurlijk heel anders dan 'een neger(in)'. Het eerste wordt wel algemeen geaccepteerd; je hebt het bijv ook over 'blanke of zwarte mensen'. Maar de tijd dat we 'neger' zeiden ligt echt al heel ver achter ons.

En het interesseert me eigenlijk ook niet wat de 'bedoeling' van iemand is als ze dat woord gebruiken. Mensen mogen best eens gewezen worden op hoe hun woorden over het algemeen overkomen, ipv zich te verschuilen achter hun 'bedoeling'. Er is niks mis met watzelfreflectie en tot de conclusie komen dat 'goh ja, ik heb een woord gebruikt met koloniale connotaties. Weliswaar onbedoeld, maar dat verandert niks.' Ik kan ook niet mijn zwarte buurman een 'moorkop' noemen en als-ie boos wordt zeggen dat ik het goed bedoelde.
Mijn politieke correcte antenne staat niet goed af gesteld , ik heb echt bijscholing nodig maar waar vind ik die. je kan dus niet zeggen " dat was een lieve negerin" maar wel " het is te koud voor een zwarte"? Maar zelf mogen ze die term dan weer wel gebruiken?En op het voetbalveld hoor ik ook vaak het woord " mietje" dat is toch ook discriminerend?
Gaat echt boven mijn pet
 
Weer een meer on topic bijdrage:

Ik had laatst dat een dvp tegen me aan het vertellen was over 'ik wil voor leeftijd x een kind' en daar speels / zachtjes achteraan "maybe you could be the father / donor". Ik hoorde het niet 100% goed maar zeker die richting op iig. We waren voor de rest gewoon leuk, gezellig, beetje flirterig/erotisch bezig, kan net zo goed 100% vd grap zijn natuurlijk, maar met de 'kern van waarheid' regel haalde ik voor mijzelf wel een groot compliment daaruit. Misschien te ver doordenkend, maar op dierlijk niveau staat het volgens mij toch wel voor een biologisch interesse in de genen / looks / dat soort dingen.

En om er nog een schepje bovenop te doen; heb dat 1x eerder van een dvp gehoord, toevallig zo'n type donkere dame, die na paar dates terwijl ze me aan het berijden is een beetje 'afwegend' naar me kijkt en zegt "ik wil binnen x jaar nog een kind...wil jij de papa worden?" I kid you not...ik zeg "wat...like samen zijn bedoel je, of alleen een kindje maken?" Zegt ze: "Nee, alleen een kind...ik wil geen relatie...maaaar je mag wel echt een vader zijn...als je dat leuk lijkt".

Ik denk niet dat ik ooit eerder zo flabbergasted ben geweest hahaha ik vroeg nog wat details / picture it, maar het werd geen situatie die we aansprak aka ik ben het toch niet gewordne, maar vond het wel leuk dat ze aan mij dacht als zaad donor ;)
Echt…..

Geloof jij ook nog in de Goed Heiligman

😂😂😂
 
Ik heb dat ook wel eens gehoord. Maar ik kon het niet echt serieus nemen. Kwam op mij over als een opmerking uit de "GFE-trukendoos".
Hangt natuurlijk af van welke dame dat zegt. Als je voor de eerste keer bij iemand gaat en die zegt dat. Zal het wel uit de trukendoos komen. Net zoals ze zeggen hoe geweldig je bent in dit of dat.
Bij mij kwam het van een dame waar ik al vaker was bij gegaan. Daarvoor had ze het nog niet gezegd en het leek mij dan echt oprecht ook. Ondertussen weet ik dat zeker. Want waar vele niet in geloven kan weldegelijk wel voorkomen. Dat er een vriendschap kan ontstaan, naast het "zakelijke".

En om te weten te komen of een compliment gemeend is of niet. Kun je gewoon simpel eens laten vallen dit zeg je tegen zovele. En dan kijken naar de reactie.
 
@Deug-genietje, ik vind het wel opmerkelijk dat 'neger' naar jou maatstaven koloniaal klinkt, maar dat een donker persoon een 'zwarte' noemen wel 'algemeen geaccepeerd' zou zijn...onderscheid maken op kleur is oke, maar op ras dat is niet oke. De overlap maakt het niet zo zwart-wit (of juist wel?).,.je stelling moet je voor de grap is aan een BLM extremist voorleggen. Ben ergens wel benieuwd of je ook vind dat Aziatisch een bepaalde connotatie heeft?

@Knipoog dat neger/donker wat mag je wel/niet zeggen gaat je pet te boven, omdat het nergens op slaat (ironisch genoeg vaak de racisime-kaart inbrengt waar het er niet was). Veel donkere mensen passen 2 maatstaven toe; ze hebben een alleen recht om 'het' te zeggen, andere mensen mogen dat niet.

Ik heb dit zelf toen ik jong was VAAK meegemaakt; onderling zeggen ze continue neger / zwarte / etc tegen elkaar, en ik ken ook genoeg jongens tegen wie ik dat zelf zei (als ik wist dat ze niet zo'n dun huidje hadden). Maar zodra zeker een willekeurige blanke (die ze niet kennen) 'dat' zegt dan is het bijna per definitie 'discriminatie'. Het gaat zelfs zo ver dat de context voor sommige niet meer uitmaakt; die mensen zouden echt eens moeten gaan nalezen wat racisme / discriminatie feitelijk betekend.

@Andyw en who else sceptisch is mbt mijn verhalen; dat mag, het is verder niet mijn intentie je te overtuigen, maar alsnog: ik type er volgens mij genoeg dingetjes bij die impliceren dat ik zelf het gezegde met een korreltje zout neem en heus niet letterlijk alles geloof wat dames tegen me zeggen. Maar daar gaat het hier toch ook niet om?

Maar okey, als je denkt dat het allemaal alleen in mijn hoofd is gebeurd...dan moet je misschien even stilstaan bij wat het over jou als persoon zegt dat je geneigd ben dit te denken en tevens de noodzaak voelt om op een forum (met deze titel) te gaan verkondigen dat mensen die verhalen delen van alles bij elkaar verzinnen / liegen.

@ "stuur je appje als je thuis bent?" Een van mijn vastere dames waar ik een stukje (iets van 70-75m) voor moest rijden die vroeg dat ook praktisch elke keer. Vond ik de 1e x super schattig, maar wat daarna ook nagenoeg altijd gebeurde was dat tegen de tijd dat ik thuis was zij zelf al in slaap was gevallen; zover dus de echte zorgen :p
 
Beste @Dagan inmiddels wandel ik al meer dan 30 jaar. Misschien daardoor dat ik alle trucjes al eens gehoord heb en voorbij heb zien komen. Ik maak ook erg graag gebruik van de dames. Maar vergeet niet het zijn verdomd goede actrices. Het is een beroep. Dames komen echt niet 12 x per dag tot een orgasme. Hoe goed iedereen zijn best ook doet. Dames waar je wekelijks komt en door omstandigheden tijdelijk niet kan komen, laten je gewoon vallen als een baksteen. Het zijn allemaal fijne momenten zo lang het duurt. Zodra je de deur uit bent, denken ze niet meer aan je tot je volgende bericht.
 
Beste @Dagan inmiddels wandel ik al meer dan 30 jaar. Misschien daardoor dat ik alle trucjes al eens gehoord heb en voorbij heb zien komen. Ik maak ook erg graag gebruik van de dames. Maar vergeet niet het zijn verdomd goede actrices. Het is een beroep. Dames komen echt niet 12 x per dag tot een orgasme. Hoe goed iedereen zijn best ook doet. Dames waar je wekelijks komt en door omstandigheden tijdelijk niet kan komen, laten je gewoon vallen als een baksteen. Het zijn allemaal fijne momenten zo lang het duurt. Zodra je de deur uit bent, denken ze niet meer aan je tot je volgende bericht.
Mss maar toch hou ik met enkele dvp's een goed contact over en praat ik met hen over andere zaken.
 
Tuurlijk ! Dat is ook zo. Nogmaals ik maak er ook graag en vaak gebruik van. Maar trap niet in die valkuil dat je speciaal etc bent. Dat wil ik alleen maar zeggen.
Inderdaad een makkelijke valkuil als beginnend wandelaar. Ik dacht ook speciaal te zijn voor een vaste DVP, dat werd helaas een pijnlijke les.

Ja, je kunt het heel leuk hebben samen, maar tenzij je haar regelmatig privé ziet zonder dat er geld aan te pas komt dan ben je gewoon een klant voor haar. Stopt zij met het werk, dan zal je haar nooit meer zien.

Klinkt misschien pessimistisch, maar een fijn 'zakelijk' contact is niets mis mee.
 
Heel lang geleden een dame regelmatig bezocht. We kregen gevoelens voor elkaar, en werden verliefd op elkaar. Zij was Oekraïens, mega lieve mooie meid. In de club heel vaak bezocht, en na ieder bezoek kreeg ik het geld dat zij verdiende terug van haar. We hadden het heel leuk samen en bleven vaak uren op de kamer. Prachtige meid helaas uit het oog verloren, maar denk nog vaak aan haar terug.
 
Tijd terug al weer, maar 1x een top-date gehad met een DVP die een paar weken later spoorloos verdwenen was, zoals dat wel vaker gebeurt.
2 jaar later dook ze weer op; toen gelijk opnieuw afgesproken. Eerste wat ze zei toen ze weer me zag was een vrolijke: "He, jij was toch die van die ene keer?" gevolgd door gedetailleerde herinneringen aan die 1e date.

Elke dame zegt dat je knap bent, dat je een lekkere pik hebt, dat je goed kan likken enz. Maar een dame die na langere tijd nog dingen precies weet na te vertellen? Dan heb je blijkbaar toch een goede indruk achter gelaten
 
Zo verschillen als de mannen/klanten zijn ook de dames.
Zo heb je onder de mannen hier o.m. de optimisten, die aan persoonlijke relaties en oprechtheid bij de dames geloven en/of die zelf positieve ervaringen gemaakt hebben.
En je hebt aan de andere kant de pessimisten, die vooral alles maar nep vinden en de dames alleen maar als geldslikkers beschouwen en/of zelf slechte ervaringen gemaakt hebben.
De discussie daarover zou vast zo oud zijn als de beroep van DvP zelf.
Maar er is niet één waarheid in deze.
 
Zo verschillen als de mannen/klanten zijn ook de dames.
Zo heb je onder de mannen hier o.m. de optimisten, die aan persoonlijke relaties en oprechtheid bij de dames geloven en/of die zelf positieve ervaringen gemaakt hebben.
En je hebt aan de andere kant de pessimisten, die vooral alles maar nep vinden en de dames alleen maar als geldslikkers beschouwen en/of zelf slechte ervaringen gemaakt hebben.
De discussie daarover zou vast zo oud zijn als de beroep van DvP zelf.
Maar er is niet één waarheid in deze.

Dat zijn de twee uiterste inderdaad. Voorheen was ik ook erg optimistisch, inmiddels iets wijzer en realistischer hoop ik. Ik kan intens van de bezoekjes genieten zonder daar meer achter te zoeken. Wat ik soms op het forum zie gaat wel erg ver, met name richting de paar DVP's die hier zitten.

Van de echte pessimisten begrijp ik overigens niet dat zij nog gaan.
 
Vele van de dames toeren door gans België en Europa
Als ze dan eens terug in mijn buurt zijn krijg ik veelal Whatsappje of insta berichtjes dat ze terug zijn en willen daten ….
Compliment? ….. waarschijnlijk gewoon voor het geld…. ☺️
 
Vele van de dames toeren door gans België en Europa
Als ze dan eens terug in mijn buurt zijn krijg ik veelal Whatsappje of insta berichtjes dat ze terug zijn en willen daten ….
Compliment? ….. waarschijnlijk gewoon voor het geld…. ☺️
Win-win. Ze weten al dat je betrouwbaar bent en jij weet ook al wat de service inhoudt.
 
Een tijdje gelopen bij een lieftallige wat oudere maar zeer slanke dame in Scheveningen , was haar enige klant, pijpen deed ze niet ze klom altijd gelijk boven op zc en ze reed me af.Heerlijk.
ik betaalde haar 120 € .
Ze zei me , dat ik een "bijzondere man " was. Was een compliment. Voelde me heel speciaal.
Helaas zei ze nog al eens af.Toen ik haar laatst appte zei ze dat ze nu 200 vroeg , want de boodschappen waren zo duur.
En dat voor een " bijzondere man"
Dat is dan wel weer een teleurstelling.
Impulsief als ik ben., stop ik er dan ook gelijk mee.
 
Tijd terug al weer, maar 1x een top-date gehad met een DVP die een paar weken later spoorloos verdwenen was, zoals dat wel vaker gebeurt.
2 jaar later dook ze weer op; toen gelijk opnieuw afgesproken. Eerste wat ze zei toen ze weer me zag was een vrolijke: "He, jij was toch die van die ene keer?" gevolgd door gedetailleerde herinneringen aan die 1e date.

Elke dame zegt dat je knap bent, dat je een lekkere pik hebt, dat je goed kan likken enz. Maar een dame die na langere tijd nog dingen precies weet na te vertellen? Dan heb je blijkbaar toch een goede indruk achter gelaten
Iets gelijkaardigs meegemaakt...
In één van de bekende privehuizen in Rotterdam had ik een heel leuke Roemeense dame gevonden en zoals je zegt... na een aantal stomende ontmoetingen was ze plots verdwenen! Nergens meer te bekennen...
Meerdere jaren later zie ik haar advertentie... nu bij een ander huis onder een andere naam. Ik denk "Dat moet ze zijn"! Ik boek meteen.
Toen ze me die middag terug ontmoette (zij had natuurlijk geen idee wie haar klant was) plots die uitdrukking op haar gezicht... Zij:"Oh! Oh! Oh"!
En het was meteen weer vuurwerk in bed!
 
ja maar dat is flashback sex, net zoiets dat stelletjes goed maak sex hebben. De verrassing maakt het zo geil.
Ik heb de Russische app Telegram die voegt uit zich zelf oude contacten die je gewist had , weer toe. Zo werd er bij mij een contact toegevoegd van een meid waar ik 6 jaar terug mee afsprak maar omdat ze een vriend kreeg mee gestopt.
Nu na 6 jaar later relatie over, ze moest even denken of ze wou doen, maar maandag komt ze bij me langs ( woont in mijn eigen stadje) .
Gaat vast goed zijn.Verrassend zo iets.
 
Terug
Bovenaan Onderaan