Algemeen De beste porno bios

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Correct, in het verleden kwam er vrij regelmatig een studente met haar vriend en nog een bisexuele huisvriend, en ben er toen een aantal keren geweest. Buitenom dat, weinig man vrouw actie. De hokjes zelf zijn wel afsluitbaar (pluspunt voor mijn vrouw en mij) maar er is slechts een klein houten bankje waardoor het wat lastiger is om onderling ook wat actie te hebben.
 
Hoi allemaal,

Wij (stel 50 en 51) hebben gisteren onze allereerste sex bios bezocht (Erotheek in Schiedam)!

Het was er niet druk (3 man toen we erin gingen) waarvan 1 in de gay zaal en 2 in de hetero zaal, maar die zaten naast elkaar, misschien waren het wel 2 verdwaalde gay bezoekers? Wie weet?

Mijn vrouwtje die het allemaal nog maar heel spannend vind vond dat toch best eng en we zijn toen een cabine binnengelopen. Opvallend ruim en schoon.
We hebben daar heerlijke, luide sex gehad en zijn daarna weer vertrokken, er was toen nog maar 1 man in de gay zaal.

De dame achter de kassa zei al dat het heel rustig was en dat er doorgaans meer bezoekers zijn. Is er iemand hier met ervaring in deze bios? Misschien ook stelletjes die hier wel eens komen en ons wegwijs kunnen en willen maken? :)
 
Het valt mij op dat er steeds meer reacties komen op de onderwerpen waar een seksbioscoop staat beschreven. Komt deze toenemende interesse voort uit de hoge inflatie en zoekt men op voordeligere adressen zijn gerief? Misschien een ene-opener voor de sex-ondernemers om locaties tegen een laag entree tarief open te stellen en een actuele bezoekerslijst (aantal mannen versus vrouwen en stellen) bij te houden. Dan kan je op een relatief dichtbij zijnde locatie beter inschatten of het de moeite waard is. Scheelt wellicht meer teleurstellingen voor bezoekers en voor de sex-ondernemers kan dit ook aantrekkelijker zijn indien de locatie goed gerund wordt en daardoor de moeite waard is om te bezoeken.
 
Hoi allemaal,

Wij (stel 50 en 51) hebben gisteren onze allereerste sex bios bezocht (Erotheek in Schiedam)!

Het was er niet druk (3 man toen we erin gingen) waarvan 1 in de gay zaal en 2 in de hetero zaal, maar die zaten naast elkaar, misschien waren het wel 2 verdwaalde gay bezoekers? Wie weet?

Mijn vrouwtje die het allemaal nog maar heel spannend vind vond dat toch best eng en we zijn toen een cabine binnengelopen. Opvallend ruim en schoon.
We hebben daar heerlijke, luide sex gehad en zijn daarna weer vertrokken, er was toen nog maar 1 man in de gay zaal.

De dame achter de kassa zei al dat het heel rustig was en dat er doorgaans meer bezoekers zijn. Is er iemand hier met ervaring in deze bios? Misschien ook stelletjes die hier wel eens komen en ons wegwijs kunnen en willen maken? :)
Wel gezien maar nooit binnengeweest. Leek me altijd al een hele rustige plek.
 
Dat bedoel ik inderdaad.
Voor sommige mannen is de combinatie van wandelen en biosbezoek aantrekkelijk. Ik heb wel eens mannen getroffen die gingen 'opgeilen' in de bios waarna ze flink in the mood een hoekje omgingen en hun geluk met een dame gingen zoeken (in Den Haag liggen twee sexbiossen vlakbij de dvdp-straten). Ook wel eens bezoekers gesproken die de entree van de bios voordeliger vonden dan het dames-tarief en daarom maar in een filmzaal hun zak leegden. En laatst was er een man die, hoorbaar en zichtbaar zeer opgewonden, zijn masturbatieshow in de bios halverwege afbrak omdat hij toch meer zin had in neuken en naar de Doublet verdweeen. Jammer want ik kijk graag naar masturbatie:).
 
Gewoon in Roosendaal heeft een afgesloten (middels ketting) ruimte met gloryholes.
@Rik the Dick maar dan ben je wel gewoon zichtbaar dus, neem ik aan? We lazen op het forum van Gewoon ook iets over gloryhole kasten, die lijken helemaal afgesloten te kunnen worden, of hebben we dat verkeerd?
Klopt dat je deze ruimte(kast) met gloryhole kan afsluiten en niemand ziet je dan. staat gewoon rechts als eerste in de benedenverdieping. Wij komen er regelmatig en vinden deze bios ook de beste uit onze buurt. ( we zijn van het noorden van antwerpen)
 
Eergisteren begin van de middag voor het eerst de naaktdag van EC Arnhem bezocht als heteroman. EC Arnhem zelf is prima, niets mis mee, maar bezoek viel mij tegen, of had gewoon pech. Best druk, maar alleen mannen, vooral gay, die ook in de heterobios met elkaar bezig waren. Naderhand kwam er een wat ouder stelletje binnen. Kon niet echt opgewonden raken van die vrouw, dus maar weer vertrokken.
Heb betere ervaringen gehad in EC Amersfoort, maar goed, dit was waarschijnlijk en hopelijk maar een momentopname ;)
 
Laatst bewerkt:
Ja volgens mij wel, je hebt sowieso een koord ervoor, dan kan niemand de ruimte betreden
Dat is een meter of 2 ernaast, je hebt een kast die afgesloten is en niemand kan je zien . En dan heb je daar links 2 meter verder idd een ruimte met een een ketting die open is. ivm de gloryhole dat is overal in elke gang aanwezig. Heb er al een paar geprobeerd ;-)
 
Met mijn vrouw wil ik graag een keer een sexbios bezoeken, specifiek om gebruik te maken van een gloryhole. Welke cinema beschikt over afgesloten ruimtes ruimtes waar wij in kunnen zitten, en waar ook nog eens wat ruimte is zodat ik met haar aan de slag kan terwijl zij met een pik door een gloryhole speelt?
Zelf ben ik bekend met de Maze in Den Haag, en alhoewel er afgesloten ruimtes zijn, lijkt het mij wat behelpen met twee personen. Iemand andere suggesties?
Ben je al wat wijzer geworden? Heeft Maze ook een discrete ingang?
 
Ja volgens mij wel, je hebt sowieso een koord ervoor, dan kan niemand de ruimte betreden
Dat hok in het GWR heeft geen koord, is meer een soort gangkast met een 2 persoons zitbank. Eenmaal binnen trek je de deur dicht en kan niemand je zien (los van de gaten). Kan niet op slot maar je zit daar volkomen geïsoleerd. Via een lampje boven de deur kun je aangeven of condoomgebruik al dan niet gewenst is, al zal niet iedereen direct door hebben hoe dat werkt. Is sinds de verbouwing sowieso met sprong de beste bios die ik ken.
 
Hihi, dat van die lamp wist ik ook niet...
Is een soort van trekkoordje waarmee je een tweetal lampen die buiten boven de deur zitten kunt bedienen (wat je zelf zo 123 niet in de gaten hebt omdat je op dat moment zelf binnen zit). Afhankelijk van hoe vaak je aan dat koord trekt gaan buiten een of meer lampjes aan of uit die je (gebrek aan) voorkeur voor condoom of condoomloos aan geven. In hoeverre dat z'n vruchten afwerpt is punt 2 want lang niet iedereen die bij je aan loopt zal het opvallen.
 
Voor wat Erotheek in Schiedam betreft, de zalen zijn voorzien van prettige stoelen.
Het enige nadeel is dat de WC buiten de bioscoop zit en dat je dan moet vragen of de deur
weer open mag.
Verder in het algemeen, mannen die contact zoeken zijn lang niet altijd gay maar meer biseksueel.
Vaak merk je dat zodra een vrouw de zaal binnenkomt de interesse vrij snel verlegd is naar die vrouw.

Deze Erotheek heeft aan de achterzijde vrije parkeerplaatsen voor klanten. Op die manier spaar je
de 14 euro entree voor de bioscoop al snel uit.
 
Wij zijn een stel van midden veertig en vinden het geil om bekeken te worden. Sinds een jaar zetten we wat voorzichtige stappen richting seksbioscopen.

We zijn twee keer in Mme Mercedes in Den Haag geweest maar dat was geen succes. De eerste keer waren we te nerveus en de tweede keer was er niemand. Volgens ons is die locatie nu ook gesloten maar dat weten we niet zeker.

Daarna zijn we een paar keer naar Miranda in Zeist gegaan en dat beviel beter. Voor een stel is de entree gratis, dat is fijn. De bioscoop bevindt zich op de bovenverdieping en bestaat uit een hoofdzaal en verschillende kleine zaaltjes die met elkaar verbonden zijn. Er worden diverse soorten films getoond. Ook is er een toilet en zijn er een aantal cabines. De banken en stoelen zijn verouderd maar waren wel schoon.

Beide keren namen wij plaats op een bank in een van de kleine zaaltjes. De eerste keer kwamen er snel drie mannen bij zitten die afwachten wat er ging komen. Al snel hing de blouse van mijn vrouw open en kon ik haar blote borsten kneden. Toen haar rok uitging en bleek dat ze daaronder geen slipje droeg kwamen twee mannen dichterbij en begonnen haar zonder te vragen samen te vingeren. Dit ging ons iets te snel dus wij zijn met rode wangen vertrokken.

De tweede keer, een aantal weken geleden, was het zondagmiddag rustiger. In het zaaltje zat een wat oudere man die kon meegenieten toen mijn vrouw haar lange jurk opende en liet vallen. Op haar hoge laarzen na was ze naakt. Ze legde zich wijdbeens neer op de bank zodat ik haar kon strelen en vingeren.
Mijn vrouw raakte er zo opgewonden van om zo schaamteloos tentoongesteld te worden dat ze mij meenam naar de grote zaal en plaats nam in de gynaecologenstoel. Ik bleef aan het hoofdeinde staan en wat wij verwachtten gebeurde al snel; de man volgde ons de zaal in. Hij kwam tussen haar benen staan en streelde haar dijen. Ik gaf hem mee dat het wel zo beleefd is om dit eerst te vragen maar zag aan mijn vrouw dat de geilheid overwon en gaf hem toestemming toen hij vroeg om haar te mogen beffen. Op zijn knieën masturberend begon hij haar te bevredigen. Mijn vrouw haar vagina is kaal, behoudens een plukje schaamhaar ruim boven haar lippen. Ik kneedde haar borsten en zoende haar terwijl de man minutenlang haar clitoris en schaamlippen likte en daarbij begon te vingeren. In stilte kwam mijn vrouw klaar waarna we afscheid namen van de man en terugkeerden naar de kleine zaal.

Toen die leeg bleek hebben we nog even geneukt waarna ook ik klaarkwam.

Andere stellen ( of vrouwen ) hebben we nog niet gezien en of we veel verder willen en durven gaan dan dit weten we nog niet maar voorlopig bevallen deze uitjes ons prima ☺️
Wellicht komen we via deze site in contact met gelijkgestemde stellen die net als wij nog weinig ervaring hebben.

Een volgende keer zijn we van plan om naar de Erotheek in Schiedam te gaan. Voor ons wel wat verder rijden en niet gratis maar op de foto's ziet het er netjes uit.
De Erotic Cinema's lijken ons voor nu nog wat te druk..
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan