DVP’s die klaarkomen ?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat heeft dit met respect te maken....ik respecteer iedereen...we praten hier gewoon over klaarkomen..toch... En ik respecteer jokeprive..maar ik zit niet op haar ervaringen te wachten...wel op haar mening..
 
Overigens heb ik ooit een documentaire gezien over een dvp en die zei wel wat interessants. Ze zei dat haar klanten soms teveel bezig waren met haar maar dat ze daar niet op zat te wachten. Ze vond het kennelijk niet interessant als mannen probeerden uit te vogelen wat zij lekker vond. Ze gaf aan dat het haar taak en werk was de mannen te verwennen. Volgens mij was dat wel een type escort in het luxere segment en ze hoeft zeker niet representatief te zijn voor meerdere dvps maar van heel die documentaire is dit mij het meest bijgebleven (en daarom vraag ik dvp's er ook niet meer naar realiseer ik me nu?).
 
Ik denk dat vrouwen die open staan voor een orgasme ook open staan voor meer contact. Vrouwen die dat niet hebben en/of mannen die dat niet willen zullen meer in een technische handeling blijven hangen. 'Op papier niks mis mee' seks krijg je dan in mijn ogen.
Vrouwen die echt klaar willen komen doen dat in hun hoofd. Het is een kwestie van vertrouwen. Dat vertrouwen, dat openstellen, is voor mij de kers op de taart.
Ik word gelukkig van een vrouw die echt komt. Dus ik ben net zo hard bezig met mijn eigen gerief als iemand die bewust niet beft voor een orgasme en daar gelukkig van wordt.
Alleen is de uitvoering anders.
 
Het is maar hoe je het bekijkt denk ik. Heb persoonlijk geen behoefte aan dat fakegedrag en dit is ook niet de basis van het hele vak naar mijn mening. İk denk dat het met eigenwaarde te maken heeft.

Maar ik kan er naast zitten natuurlijk?
Maar; niet alle dames vinden dit werk zo leuk. Of de klant zelf. Er zijn uitzonderingen maar is het niet juist dat het merendeel van de dames wil cashen en daarom - grotendeels- een toneelstukje houdt? Ik ben ooit eens bij een dvp op de Walen geweest. Die zei de hele avond tegen me dat ik de grootste lekkere pik ooit had en greep me steeds bij m'n kruis. Totdat mn vrienden dachten: ja die zag er leuk uit en ook erheen gingen. 3 x raden wat ze tegen hen zei?. Er is volgens mij geen meerderheid op te geven want het hangt van veel factoren af; sommigen zullen ook echt wel genieten, maar in mijn beleving, heel veel ook niet.
 
Een dame in het hoge Noorden waar ik wel eens kwam als ik daar een klusje had en haar advertentie online stond, kwam aan het eind wel klaar. Dit qas een dame die het af en toe deed voor haar plezier, voor het geld was het niet nodig.

Nadat ik mijn tijd had gevuld en mijn zaakje leeg, moest ik even wachten tot mijn apparaat weer werkte en dan wilde ze zelf klaar komen.
Helaas sinds Covid zie ik haar advertentie niet meer.
 
Een DVP vertelde me ooit dat ze om de paar weken echt klaar kwam. De klanten merkten het verschil niet omdat ze de rest van de tijd een orgasme "acteerde". Ze gaf aan dat ze zich relaxed moest voelen en dat het niets te doen had met de klant. Gewoon het gevoel op dat moment was voor haar belangrijk.
Dit gesprek vond plaats nadat ik klaar kwam tijdens het neuken waarna ze me op zeer directieve toon instrueerde vooral door te gaan. Ze zei letterlijk "don't you fucking stop now". Plichtsgetrouw bleef ik doorneuken waarna ze met schokkende heupen klaar kwam. Vervolgens was ze zeker een minuut niet aanspreekbaar. Enigszins beduusd heb ik haar daarna hierover aangesproken.
 
Ook mij is het wel eens overkomen, dat de dvp die ik aan het beffen was een orgasme beleefde. Het is niet vaak gebeurd. Het kan best dat de dame bij de vorige klant tegen de rand is geduwd, maar er niet overheen is gegaan, en dan kom jij met je befkunsten. En ze valt over de rand heen. Leuk voor haar, leuk voor jou. ? "Mijn naam is Hein, ik bef, want dat vindt ze fijn."
 
Ik denk wel dat het mogelijk is om een DVP klaar laten te komen wanneer je er de nodige tijd en aandacht aan besteed .
Je kan dit waarnemen wanneer je tijdens het beffen je duim op het gedeelte tussen het sterretje en haar vagina legt . Wanneer ze klaarkomt voel je de ongecontroleerde contracties wanneer het zover is.
Heb ik eens uitgetest bij een paar dames die ik regelmatig bezoek en waar ik had voorgesteld of ze zin had in een orgasme op de manier die ze lekker vond.
 
Ca 80% van de vrouwen komt niet door penetratie klaar, maar eerder door stimulering van de clitoris (beffen, vingeren).

Vrouwen hebben in het algemeen veel meer voor een orgasme nodig dan een beetje pompwerk.

Maar er zijn dus nog steeds mannen, die denken, dat ze met hun lul iedere keer een DVP tot hoogtepunt brengen.

Laat ik het zo zeggen: er zijn een hoop DVP's die het niet zo nauw nemen met de waarheid, maar dat treft ook op wandelaars toe.
 
Ze zei dat haar klanten soms teveel bezig waren met haar maar dat ze daar niet op zat te wachten... Ze gaf aan dat het haar taak en werk was de mannen te verwennen.
Dan is ze in mijn ogen geen hele goede dvp, want als je een man echt wil verwennen dan luister je naar zijn wensen en als die wens is een uur lang met haar bezig zijn, dan is dat verwennen.

Klinkt meer als een smoes om met een omweg te zeggen "aan mijn lijf zo min mogelijk polonaise". Prima, maar zeg dat dan en niet alsof het om het verwennen van de klant gaat.
 
Dan is ze in mijn ogen geen hele goede dvp, want als je een man echt wil verwennen dan luister je naar zijn wensen en als die wens is een uur lang met haar bezig zijn, dan is dat verwennen.

Klinkt meer als een smoes om met een omweg te zeggen "aan mijn lijf zo min mogelijk polonaise". Prima, maar zeg dat dan en niet alsof het om het verwennen van de klant gaat.
Mwah dat is nogal een waardeoordeel. Als jij in een restaurant als gast wil koken omdat dit jouw eetgenot ten goede komt en de kok laat dat niet toe, wil dat niet zeggen dat hij een slechte kok is.
 
Dat hangt dan ook weer een beetje af of je een paydate ziet als een dienst waar je voor betaald of als een date waar je een honorarium geeft voor de dame haar tijd. Die laatste benadering spreekt mij meer aan. Parttime girlfriend, zoals ik het wel eens heb zien staan.
 
Soms reageert het lichaam van de vrouw met een 'orgasme', puur fysiek, niet doordat ze het zelf zo geweldig vindt. Bij vrouwen die zijn verkracht kan dat veel schaamte veroorzaken doordat ze zichzelf erop denken te hebben betrapt het fijn te hebben gevonden en de dader kan zich ook in die zin uitlaten. Da's dan een extra 'mind fuck'. In interviews met dvp's wordt dit ook weleens genoemd, in het stapeltje boeken op basis van onderzoeken dat ik heb liggen. Sommigen vinden het geen punt, anderen vinden het hinderlijk omdat het werk dan het persoonlijk leven, de eigen integriteit lijkt aan te tasten. Gisteren vroeg ik aan de masseuse die ik thuis bezocht wat zij fijn vindt. Gezellig knuffelen en praten zei ze. Ik vroeg nog of ze dit of dat lekker vindt en zus en zo weleens doet en haar antwoord was "je bent lief ik vind het goed", meer zo van "je mag als je wil", erg lief maar zelf had ze er geen groot verlangen naar. Heerlijk als het zo eerlijk en open kan worden gezegd en aanvaard van beide kanten.
 
Je werkt toch zelf ook met meer vreugde en uiteindelijk beter, als je ook plezier op jouw werk hebt. Waarom zou dat structureel voor DvP anders zijn?
Ik werk vooral met meer vreugde en beter als mijn werkgever mijn loon verhoogt en extra's geeft ... :ROFLMAO:
 
Laatst bewerkt:
Mwah dat is nogal een waardeoordeel. Als jij in een restaurant als gast wil koken omdat dit jouw eetgenot ten goede komt en de kok laat dat niet toe, wil dat niet zeggen dat hij een slechte kok is.
Kan ik deels in meegaan, maar bij een restaurant zijn die regels ook duidelijker. Niemand staat er ooit bij stil om zelf te gaan koken. Koken doe je thuis en in een restaurant wordt er voor je gekookt.

Echter thuis is sex een samenspel en dat is niet anders bij een dvp in mijn ogen. Als je de restaurant vergelijking wilt houden, dan zou ik eerder zeggen dat ik er een biefstuk wil eten, maar de kok me meent beter te kunnen verwennen met een salade.

Ja, je hebt een vaste menukaart waar je niet vanaf kunt wijken in principe, maar binnen die menukaart is klant koning. Wil ik tien biefstukken, dan gaat een kok niet moeilijk doen.

Anders moet de dame die mogelijkheden niet op haar menukaart zetten. Zoals er zijn die niet gevingerd willen worden.
 
Beffen is voor mij niet iets technisch wat ik uit een boek haal of tips wat ik wel of niet moet doen. Ik volg mijn intuïtie, en zie wel wat het brengt. Dat dat in 9 van de 10 gevallen iets echts is, dat is mooi. Maar toch geen doel op zich. :)
 
Ik volg dit draadje altijd met veel interesse, dat vrouwelijk orgasme blijft toch voor een groot deel mysterie. Functie? Mechanisme? Ano 2021 en na tientallen wetenschappelijke onderzoeken blijven er meer vragen dan antwoorden bestaan.
Niet getreurd, je hoeft het niet te begrijpen om ervan te genieten.

De reacties hierboven tonen aan dat ook mannen individueel functioneren als het om genieten gaat.
Waar de ene roept dat hij voor zijn eigen genot naar een DVP gaat, roept de ander dat er niets mis is met niet enkel aan jezelf te denken. Wel, uiteindelijk is er geen enkele man die geld uitgeeft om een DVP te laten genieten.
Vergis je niet, ze komen allemaal voor zichzelf!
Ja, ook diegene die een half uur van zijn duur betaalde tijd spendeert aan het orgasme van de dame.
Sommige mannen zitten heel simpel in elkaar, voor hen is genieten van seks puur fysiek/fysiologisch, voor anderen is dat veel complexer en is er meer nodig dan enkel fysieke stimulatie om ten volle te genieten, hun brein heeft ook stimulatie nodig. Dat zijn de heren die tijd besteden aan het genot van de dame, feitelijk niet om haat te plezieren dus maar wel om zelf ten volle te kunnen genieten.

Het is trouwens een goed zaak dat er verschillende profielen bestaan, afwisseling is troef!

Minder leuk zijn de types die niets hebben aan je hoogtepunt, maar toch gaan vingeren/beffen enkel om een item op hun lijstje te kunnen aanvinken.
 
Wel, uiteindelijk is er geen enkele man die geld uitgeeft om een DVP te laten genieten.
Vergis je niet, ze komen allemaal voor zichzelf!
Sorry, maar dat bestrijd ik toch echt. Het is (voor mij) geen kwestie van OF, maar van EN. Niet de dvp of de klant genieten, maar beiden. Ik ga niet met een goed gevoel weg als ik niet het idee heb dat de dame ook er van genoten heeft. In welke mate en tot waar het echt was kan ik niet altijd peilen, maar een dame die niet of nauwelijks op mijn "werkzaamheden" reageert en er alleen maar op uit is om mij te plezieren, daar heb ik geen fijne date aan. En dan nog blijft het een kwestie van EN en niet OF.
 
90% van de vrouwen komt NIET klaar van vaginale seks.
90% van de wandelbroeders denkt dat toch te bereiken.
Dan hoort mijn partner bij de 10% van de week zat er bij beide een kriebel, zowel voor als van binnen, ze koos voor vaginaal orgasme Vond ze toch lekkerder. Krijg haar regelmatig zo ver, zelf klaarkomen gaat wat moeilijker tegenwoordig kan dus wel langer doorgaan.
 
Het grootste deel van de dames komt niet klaar....maar dat is ook normaal.....die doen dit werkt niet om zelf klaar te komen.....maar om geld te verdienen..zo simpel is dat...gewoon toneelspel om jou te doen geloven dat je de beste neukert bent...van hier tot Tokio...en dan hopende..dat je haar een volgende keer weer komt bezoeken.....en dan begint het spel weer opnieuw.....en dit mag je haar niet kwalijk nemen....zo werkt het ... en niet anders... mannen die denken dat ze echt klaarkomen...geloven ook nog in Sinterklaas ?
 
Laatst bewerkt:
Ik denk dat we niemand iets kwalijk moeten nemen. De dames voorzien in een behoefte die "wij" dus heel sterk hebben.
Dat ze daar vervolgens goed voor betaald worden is prima.. heel veel vrouwen willen of kunnen dit werk voor geen goud in de wereld doen.
We moeten blij zijn dat ze er zijn, en dat het in NL allemaal toegestaan is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan