De sex wordt duur betaald

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Persoonlijk heb ik meerdere vriendinnen (puur vriendschappelijk, dus geen sex) in mijn uitgebreide vriendenkring. Sterker nog, mijn beste maatje is een vrouw. Ik deel alles met haar en vice versa.

Ik heb ook een druk sociaal leven en heb zeker geen gebrek aan sociaal contact, goede gesprekken,…

Edoch is voor mij een date met een dvp pas geslaagd indien er ruimte is voor een gesprek, elkaar wat beter leren kennen. Sex blijft natuurlijk de hoofdzaak maar het ene staat het andere niet in de weg.

Maar puur naar een dvp gaan enkel en alleen maar om te pompen en klaar te komen interesseert mij momenteel niet.

Ik heb liever de GFE omdat dat voor mij persoonlijk beter en leuker aanvoelt.
Maakt naar mijn bescheiden mening de sex alleen maar beter.

En Big Mac kan zeker smaken maar ik ga liever uitgebreid gaan eten in goed gezelschap…

Dus ja, wat de een zielig vind is voor de ander zalig.
Dat is nu ook wat ik graag doe. Niet enkel naar een dame gaan voor de seks. Geef de dame het gevoel dat je haar waardeert en je krijgt zoveel terug tijdens de date. Heb ook al raamdames bezocht maar daar heb ik totaal geen gevoel bij buiten dat ik maar een nummer ben en verder niets. Daar is afwerken en terug buiten verder niets.
 
Je kan ook nuchter zijn én het spel mee spelen.

Zoals ik 9/10x ook doe. Een enkele x is er uiteindelijk toevallig een relatie ontstaan.

Voor de rest weet ik dat ik betaal voor de dienst zoals velen dat zelf ook weten. Als je voor de rest geen vrouwelijke vriendinnen hebt dan zou ik toch sterk overwegen om het geld wat besteed word aan DVP'S uit te geven aan de kroeg en te socialiseren.

Als DVPs de enige manier van contact zijn met vrouwen dan is dat niet best. Zijn ook genoeg eenzame vrouwen om dingen mee te ondernemen.
 
Voor de rest weet ik dat ik betaal voor de dienst zoals velen dat zelf ook weten. Als je voor de rest geen vrouwelijke vriendinnen hebt dan zou ik toch sterk overwegen om het geld wat besteed word aan DVP'S uit te geven aan de kroeg en te socialiseren.

Als DVPs de enige manier van contact zijn met vrouwen dan is dat niet best.
Kijk , hier ben ik het volledig mee eens. En voor velen is het hun enige contact. Om het dan te moeten betalen aan 5euro per minute...onder het mom van ....lange dates zorgen voor een beter gevoel....ja doei
 
Kijk , hier ben ik het volledig mee eens.

Ze moeten daarintegen zelf weten wat ze doen, als het maar niet dwingend word richting de DVP en het niet extreem word.

Een spel spelen die niet te ver gaat is geen probleem, geen vrouwelijke vriendinnen hebben is geen probleem, praten met een DVP is ook een uitlaat klep (een companion die je inhuurt voor gezelschap), en dus ook geen probleem.

Zolang het niet dwangmatig word, vanaf die periode dat het dwang word is het pas een sociaal probleem.


Daarintegen is het alsnog slecht als mannen geen vrouwelijke vriendinnen hebben, en vrouwen mannelijke vrienden. We hebben beide geslachten nodig in ons leven.

Ying en Yang.
 
maar hoeveel tijd is voor jou dan voldoende.
momenteel 2-3 uur. Maar ik ben ook nog maar pas begonnen met sex en met naar dvps gaan.
dus het is nog allemaal nieuw voor mij en daardoor heb ik nog veel te leren en te ontdekken.

kan nog veranderen natuurlijk maar ik prefereer dus lange dates waarin er ruim tijd genomen wordt voor alles.
 
Wat zijn raamdames dan ? Dames die verplicht worden om zoveel klanten per dag af te werken en alles af te geven aan hun pooier en af en toe iets te krijgen van hun pooiers
is dat zo? Ze moeten inderdaad een paar klanten per dag afwerken om de raamhuur terug te verdienen, maar er zijn er naar mijn idee maar weinig die een souteneur hebben, de meeste werken zelfstandig, wat wel zo is, dat er veel mensen die misbruik maken van de positie waar deze dames in zitten, denk hieraan aanbieders van woonruimte.
 
Nonsens. Meermaals besproken op dit en vorige forums.
Jammer dat dit gevoel nog steeds leeft bij veel mensen. Ik denk dat veel mensen hier, ook in dit topic ten onrechte een verkeerd beeld hebben van raamdames. Er zijn er die een slechte service verlenen, met name Amsterdam is berucht hier om, maar er zijn er ook genoeg die een meer dan uitstekende service verlenen, en er niet alleen zijn voor de snelle wip, je kan ook een voor een uur of twee uur met een raamdame afspreken, zeker als je haar al wat vaker bezocht hebt en ongeveer weet wat je kan verwachten. Nadeel is wel voor sommige dat velen van de raamdames geen nederlands of engels spreken. Een dee van deze dames zijn latina en deze zijn muy cariñoso :sneaky:
 
Laatst bewerkt:
Jammer dat dit gevoel nog steeds leeft bij veel mensen. Ik denk dat veel mensen hier, ook in dit topic ten onrechte een verkeerd beeld hebben van raamdames. Er zijn er die een slechte service verlenen, met name Amsterdam is berucht hier om, maar er zijn er ook genoeg die een meer dan uitstekende service verlenen, en niet alleen voor de snelle wip, je kan ook een voor een uur of twee uur met een raamdame afspreken, zeker als je haar al wat vaker bezocht hebt en ongeveer weet wat je kan verwachten. Nadeel is wel voor sommige dat velen van de raamdames geen nederlands of engels spreken. Een dee van deze dames zijn latina en deze zijn muy cariñoso :sneaky:

Hier in Groningen zijn veel dames die goeie service leveren, ook pooier vrij. Volgensmij word dit zelfs grondig gecheckt als ze er komen te werken. Ook deze dames doen soms een dinner date van 500 euro, dan hoeven ze in precipe 2 dagen niet meer te werken.

Zal wel dezelfde buisness mindset zijn als privé ontvangst, wat raar, niet? 😂
 
Er is ook een beeld van raamdames dat het drugsverslaafden zouden zijn, dat klopt ook niet, vooral in de geleenstraat zijn het mooie gezonde dames, in de doublet ook maar dat zijn voornamelijk latinas
 
Hier in Groningen zijn veel dames die goeie service leveren, ook pooier vrij. Volgensmij word dit zelfs grondig gecheckt als ze er komen te werken. Ook deze dames doen soms een dinner date van 500 euro, dan hoeven ze in precipe 2 dagen niet meer te werken.

Zal wel dezelfde buisness mindset zijn als privé ontvangst, wat raar, niet? 😂
Inderdaad, er zullen best wel dames zijn die een pooier hebben of onder dwang werken, maar dat kan ook voorkomen bij prive huizen. Maar het merendeel werkt zelfstandig. Afgelopen maand 4 keer een raamdame bezocht waarvan twee keer dezelfde. 3 bezoekjes waren top en een een stuk minder. Een van deze dames had ik eerder bezocht, De dame die ik twee keer achter elkaar had bezocht, had mij aangenaam verrast in positieve zin, helaas is zij denk op vakantie. Gisteren een voor mij nieuwe dame bezocht die niet slecht was, maar veel minder dan de 3 voorgaande bezoekjes, Wat ook mee speelde dat ze een slechte adem had, ik denk iets van een ontstoken kies oid, in ieder geval was het behoorlijk hinderlijk.
 
Een aantal dames zou ik zo een hele dag willen boeken. Nee niet alleen voor sex maar om een hele fijne dag mee te hebben. Helaas laat de portemonnee het niet altijd toe. Maar het gaat mij om meer dan alleen sex. Een kijkje in mijn leven, een fijn gezelschap en een vertrouwensband scheppen. Sommigen zullen dat nooit snappen maar het gaat dan ook om mij en haar. En wat anderen daar van vinden, kan mij geen zier schelen.
 
Met alle respect, maar ik begrijp echt niet waarom je daarvoor zou willen betalen. Is het echt zo moeilijk om een onbetaald gesprek te hebben met een intelligente vrouw, buiten de prostitutie om? Natuurlijk date ik ook liever met een vrouw met inhoud dan een inhoudsloos seksobject, maar om daar nu twee keer zo lang voor te moeten blijven en er een enorm bedrag voor neer te leggen? Uiteindelijk gaat het toch echt gewoon vooral om de seks.
Kan je zelfde redenering doortrekken en zeggen… is zo moeilijk om sex te hebben niet betalend?

Elk zijn mening daarover …. Ik doe ook altijd 1u date nooit korter….
Maar je hebt nu eenmaal liefhebbers van raamprostitutie, vluggertjes, halfuurtjes en langere dates… accepteer dat nu eens gewoon.
Belle wil liever langer en uitgebreidere dates, dat is toch haar keuze?
En wees gerust denk dat dames liever gewoon sex hebben dan 2u met bepaalde klant doorbrengen (aan de reacties hier te zien 😉).
Je hebt nu eenmaal van soorten
 
Kan je zelfde redenering doortrekken en zeggen… is zo moeilijk om sex te hebben niet betalend?
Ik weet niet hoe het er in jouw omgeving aan toe gaat, maar hier is het toch echt makkelijker om een leuk gesprek te hebben met een collega, vriendin of wildvreemde dan om met diezelfde persoon het bed in te duiken...

Belle wil liever langer en uitgebreidere dates, dat is toch haar keuze?
Ik zeg toch ook niet dat zij geen voorkeur mag hebben? En ik kan wel begrijpen waarom, ondanks dat ze bepaalde klanten soms ongetwijfeld liever maar een kwartier over de vloer had.

Ik vind het gewoon geweldig om ook een dame het gevoel van waardering te geven en geborgenheid
Aha, een witte ridder, die vooral op date gaat om de dame te plezieren. Betwijfel trouwens sterk dat een dame op geborgenheid vanwege eender welke klant zit te wachten. En indien wel, dan kan dat perfect buiten de betaling om.

Een kijkje in mijn leven, een fijn gezelschap en een vertrouwensband scheppen.
Betalen om een vertrouwensband op te bouwen lijkt mij op z'n minst suboptimaal en meestal gewoon jezelf iets wijsmaken.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan