Even een realistischer beeld scheppen.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Dat is als zelfstandige altijd heel lastig. In Nederland, weet niet of het in België makkelijker gaat.
 
Dus je kan niet eens een hypotheek afsluiten ook al zou je bakken met geld verdienen?
Nee. We hebben/ hadden hoop met de decriminalisering van afgelopen lente. Maar in de praktijk hoor ik nog altijd sekswerkers die geweigerd worden. Dus daarom… zoals iedere zelfstandige: aangeven, btw en belastingen betalen.
Voor mij is dat normaal. Maar jullie blijven hier maar zagen over zwart werk. Daarom even de grootste reden aankaarten waarom ik het niet doe 🙏 hope it sinks in
 
Zeer recent toch een hypotheek kunnen bekomen hoor, en geen kleine!
Ik ben wel al sinds 2017 zelfstandig ingeschreven als massagetherapeute, heb daarvoor speciaal de opleiding gevolgd en nu valt mijn nacebel-code (96.04003) onder:

diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, afslankings- en vermageringsinstituten, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, enz.

Het was wel spannend, de overheid weet wel precies welke diensten ik aanbied, maar de bank niet. Heb ik ook niet verteld en ze zijn er niet achtergekomen blijkbaar.
 
Zeer recent toch een hypotheek kunnen bekomen hoor, en geen kleine!
Ik ben wel al sinds 2017 zelfstandig ingeschreven als massagetherapeute, heb daarvoor speciaal de opleiding gevolgd en nu valt mijn nacebel-code (96.04003) onder:

diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, afslankings- en vermageringsinstituten, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, enz.

Het was wel spannend, de overheid weet wel precies welke diensten ik aanbied, maar de bank niet. Heb ik ook niet verteld en ze zijn er niet achtergekomen blijkbaar.
Oh bedankt Sharon! Heb deze tip van massage opleiding ook al gehoord!
Ga ik ook zeker doen ☺️
Ik heb mijn rekening kunnen openen onder 'model'. Overheid weet ook wat ik doe. Bank knijpt oogje toe denk ik
 
I love zwart werk, net als 99% van de zelfstandigen. Werk halve dag voor vadertje staat en dan voor mijn eigen.. klaag daarnaast niet over hoe zwaar we als zelfstandige worden belast, part of the game. En mijn bank, die denkt lekker mee hoor… maar jij Lisa kunt dit hier niet schrijven want niet anoniem…
 
Het is net als ieder ander beroep onderhevig aan marktwerking van vraag en aanbod. Ik heb bijvoorbeeld een muzieksmaak die niet aansluit bij de meerderheid, dus luister vaak bands die niet veel geld zullen verdienen. En soms kan voor iemand Heracles helemaal zijn voetbalclub zijn. Daar lopen ook geen jongens die miljoenen verdienen.

In de sekswerk business zal het toch niet anders zijn. Als ik 500 per uur zou kunnen vragen omdat ik het geluk heb erg populair te zijn, maar het zo zielig vind voor mijn klant en niet verder ga dan 200, haha, ik zou wel gek zijn zeg. Tuurlijk vraag ik 500. Maar ook een beroepsmuzikant doet wel eens iets voor minder als ie het een goed doel vindt bijvoorbeeld. Maar de schoorsteen moet ook roken.

Ik zie daar geen oneerlijkheid in. Het is inderdaad gewoon geluk, handigheid, goede marketing, noem het maar op.
 
Of gewoon kwaliteit leveren. In elk beroep hetzelfde : correct werk leveren, goede service, doen wat je beloofd hebt, van je woord zijn, gecombineerd met beroepskennis en werkvreugde !Daar kom je heel ver mee, gelijk wat je doet… daarom komen klanten terug, en kan je meer vragen. Maar mag niet overgaan in arrogantie want dan kan het even snel weer naar beneden gaan…
 
Banken in Nederland zijn absoluut niet blij met een sekswerker als klant, nieuwe klanten worden voorzover bij mij bekend alleen door KNAB geaccepteerd, onder voorwaarde dat ze als zzp'er geregistreerd staan, belasting afdragen via die rekening etc. Daarnaast is het storten van contant geld niet mogelijk bij KNAB.

De meeste banken hebben sinds de mega boetes, omdat ze de WWFT niet goed hebben nageleefd hun beleid. Of meer aangescherpt.
 
De oneerlijkheid schuilt zich in het feit dat wij niet allemaal geboren zijn met dezelfde talenten.
Je zal dus op zoek moeten gaan naar jou sterke punten en die gebruiken.
De 1 is prof voetballer en strijkt 100 miljoen op de ander is onderwijzer en heeft een modaal inkomen.
Eerlijk.....nee.
Keur ik het af; nee
Marktwerking heet dat.
Precies! En de dames die in de marge opereren natuurlijk heeft elk weldenkend mens daar medelijden mee. Dames die vanwege psychische problemen en/of drugs voor tientjes dingen doen zijn logische schrijnende gevallen. Ik bezoek en bezocht deze dames nooit overigens...

Maar feit blijft. Dat sex sells. En klagen dat het financieel niet aantrekkelijk is? Tja dan moet de dame toch echt bij zichzelf te raden gaan of ze wel het juiste werk doet.
Daarnaast snap ik wel dat het wrang is dat dames goed verdienen maar tegen problemen aanlopen met banken enzo. Maar ook dit het gevolg van een KEUS. En de keus om dit werk te doen is vanwege het snelle geld. 1st world problem zeg maar.

Mannen kijk eens even hier naar:


Wij gaan er niet komen met een inbreng van 40K. Wij gaan moeten meteen richting 100K-150K denken. Dit stop je niet zomaar onder je matras en stort je al zeker niet onopgemerkt op je rekening zonder belastingen op te betalen.

Hopelijk snappen jullie het nu beter waarom het voor mij (en anderen) nodig is om alles aan te geven. Ookal zeggen sommige hier dat het dom is.
Nou ja netjes dat JIJ alles wit doet. Maar je hebt het over 100K+ aan inkomsten. Dat is meer dan 3x modaal (In Nederland). Netto nog altijd een 50k+?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Volgens mij ging dit draadje over het feit dat niet alle dames op een zelfde wijze beoordeeld moesten worden. Helaas is dit draadje in zeer korte tijd volledig ontspoord met allerlei randzaken en andere onderwerpen.
On topic blijven is ook een kunst. Of zou het met opleiding te maken hebben?
 
Ik kan niet bij de dames in de portemonnee kijken, maar de meesten vragen 10 tot 15 keer mijn uurloon. Dus vandaar dat dat veel wandelaars hier zo over denken denk ik.
Sorry, maar als je het verschil tussen 'uurloon' en 'bruto omzet' niet begrijpt... dan ben je niet eens gekwalificeerd om deel te nemen aan deze discussie! Doe eerst je huiswerk zou ik zeggen!
En... als je een vergelijking wil maken tussen 'jou inkomen'... en 'haar inkomen'... ook niet! Je kent haar inkomen helemaal niet!

Maar... als je het argument wil maken dat jij zulke 'gekke prijzen' niet wil betalen! Dan heb je uiteraard groot gelijk! Iedereen kiest zelf wel wat hij of zij wil doen met z'n zuur verdiende centen. En wat aanvaardbaar is voor de ene is dat daarom nog niet voor de ander.
Maar... alvorens de rekening te maken van een ander... weet wat je zelf wil in het leven! En ga ervoor! Leef zelf!

PS: dit is geen persoonlijke aanval op 'Dinges', verre van, zie zijn verdere bijdagen tot deze discussie. Maar het gaat wél om een realistischer beeld scheppen!)
 
Laatst bewerkt:
Die hoek hebben ze al, maar ze willen de wandelaar inzicht brengen in hun werk omdat er vaak misstanden over zijn. Opzich best logisch toch?
Ja , dat is heel goed om ons argeloze wandelaars van op de hoogte brengen.
Misschien hebben sommigen in PM ook goede adviezen voor de dames hier.
Ik hoop het voor ze. Creatief proberen te zijn, daar zijn ook adviseurs voor.
Voor mijzelf zijn dergelijke topics ook een richtlijn , van welke dames ik persoonlijk graag bezoek, dat is ook heel leerzaam.
Ik geloof dat ik mij toch meer aangetrokken
voel tot dames die meer in de luwte werkzaam zijn. Hoe perfect de service van sommigen hier ook mag zijn.
En hier ga ik t bij houden , voor dat mensen zich aan mij gaan irriteren.
 
Volgens mij is het de boodschap alle takken binnen sekswerk zijn anders, kijk dan ook niet op met dezelfde manier naar elke tak. Er is misbruik (moet eruit), er zijn er die snel geld willen verdienen (service lijdt eronder soms, houden niet lang vol), die er (goed) geld mee verdienen en graag doen,...

Ik lees weinig geklaag van dvp's over prijs, wel over respect dat ze krijgen (daarom deze topic). Maar voor zij die vinden dat 200eur te duur is, waarom zijn er dan niet meer dames die het werk doen? Je zou toch verwachten dat veel dames dan het werk zouden doen. Of zou je toch een 'specifieke' ingesteldheid moeten hebben. En dus is de 200 eur te verantwoorden. Wil niet zeggen dat jij dat moet betalen hé

Het nettoloon die je in België krijgt, is 3 maal de kost voor een bedrijf (afgerond). Dit is iets wat een zelfstandige zelf moet dragen. We hebben hier consultants lopen aan 200 eur/ uur. Waarom zo hoog? omdat ze iets kunnen voor ons bedrijf, is dit niet hetzelfde bij een dvp maar dan bij een klant?
 
Idd, liever gelukkig in een lada dan ongelukkig in een porsche
Eigenlijk is het een Dacia, maar ok. Brengt me overal waar ik wil... en zoveel goedkoper dan die... (en rijdt ook nog op LPG aan 0,7/l!). En... met dat verschil kan ik me dan makkelijk die 'dure' DVP van mijn keuze veroorloven! Win-win zou ik zeggen!
 
Ik sluit mij aan bij lisa ik ken een dvp die 150€ per uur vraagt en max 3 klanten per dag ontvangt hoe rekenen veel wandelaars dat uit 150x30= 450 450x 30=13.500€ maar wat ze niet mee rekenen zijn de extra kosten zo als condooms glijmiddel fotoshoots om te kunnen adverteren kleding en lengerie etc gewoon om er voor ons mooi uit te zien

Dan moet er soms nog een locatie gehuurd worden om te kunnen privé ontvangst te kunnen doen en de benziene om escort te kunnen doen als dat allemaal betaald is mogen ze ook zo als iedereen anders hun huis afbetalen of de huur eten kopen ect en alle rekeningen betalen dan komt de belastingsbrief nog wat ik in de meerdere 1000€ gaat volgens mij ( afgaande op ondervinding)

Niet vergeten dat dat bedrag dat ik uitgerekend heb dat de dvp verdiend onder voorwaarde is dat ze elke dag 3 klanten heeft wat niet voor elke dvp vanzelf sprekend is soms had ze 2 of 1 per dag of zelfs een paar dagen geen
En dat dan 30 dagen per maand doen? Non-stop??? Werkelijk?
Dat is je lichaam slopen man! Om dan nog maar niet te spreken over je geestelijke gezondheid...
Ben je binnen de kortste keren een wrak!
 
Zelfs makelaars, en fysiotherapeuten ( kinesisten voor de Vlamingen) pakken graag aan in t zwart.
Zo zie je maar dat de vlaaming gewoon graag bevoordelen ik al jaren bij de kinesist en er werkte geen een in het zwart alles werd correct bedaalt en afgehandeld het is ook bijna on mogelijk geworden om dingen in het zwart te doen het is niet om dat een klein deel zwart werk doet dat iedere kinesist of makelaar in het zwart werkt

Vlamingen zijn rap jaloers als er iemand meer heeft dan hun is het rap er klopt iets niet
 
Vlamingen zijn rap jaloers als er iemand meer heeft dan hun is het rap er klopt iets niet.
Inderdaad , ze zijn rap jaloers.
Nu ben ik geen Vlaming maar Nederlander , en ik ben ook niet jaloers, ik kan het begrijpen. Het zijn beroepsgroepen die heel veel belasting betalen, en weinig beroepskosten hebben.
Belangrijk met zwart geld is dat er een circuit blijft bestaan. Als je het verdient of incasseert moet je het ook weer kunnen uitgeven. Buiten Nederland en België maak ik me daar nog niet zoveel zorgen over.
 
En dat dan 30 dagen per maand doen? Non-stop??? Werkelijk?
Dat is je lichaam slopen man! Om dan nog maar niet te spreken over je geestelijke gezondheid...
Ben je binnen de kortste keren een wrak!
Ik zeg niet dat ze het 30 dagen aan een stuk doen ik bedoelde dat er veel mensen op die manier de rekening maken van dvps meer naar het einde van de post had ik trouwens op het einde van mijn post geschreven dat dvps soms een paar dagen geen klanten hebben ik vermoed dat je me verkeerd begreepen hebt
 
Inderdaad , ze zijn rap jaloers.
Nu ben ik geen Vlaming maar Nederlander , en ik ben ook niet jaloers, ik kan het begrijpen. Het zijn beroepsgroepen die heel veel belasting betalen, en weinig beroepskosten hebben.
Belangrijk met zwart geld is dat er een circuit blijft bestaan. Als je het verdient of incasseert moet je het ook weer kunnen uitgeven. Buiten Nederland en België maak ik me daar nog niet zoveel zorgen over.
Ik vermoed dat er meer sexwerkers met zwart geld betaald worden dan dat er in in het zwart verdienen
 
Ik zeg niet dat ze het 30 dagen aan een stuk doen ik bedoelde dat er veel mensen op die manier de rekening maken van dvps meer naar het einde van de post had ik trouwens op het einde van mijn post geschreven dat dvps soms een paar dagen geen klanten hebben ik vermoed dat je me verkeerd begreepen hebt
Ja! Natuurlijk. Had je wel begrepen.
Maar gewoon effe stellen hoe absurd zo'n redenering wel is!
 
Inderdaad , ze zijn rap jaloers.
Nu ben ik geen Vlaming maar Nederlander , en ik ben ook niet jaloers, ik kan het begrijpen. Het zijn beroepsgroepen die heel veel belasting betalen, en weinig beroepskosten hebben.
Belangrijk met zwart geld is dat er een circuit blijft bestaan. Als je het verdient of incasseert moet je het ook weer kunnen uitgeven. Buiten Nederland en België maak ik me daar nog niet zoveel zorgen over.
En dit is alvast een circuit bij uitstek waar je met zwart geld terecht kunt… altijd al cash betaald en nog nooit bonnetje of reçu gekregen…🥳🥳
 
Sorry, maar als je het verschil tussen 'uurloon' en 'bruto omzet' niet begrijpt... dan ben je niet eens gekwalificeerd om deel te nemen aan deze discussie! Doe eerst je huiswerk zou ik zeggen!
En... als je een vergelijking wil maken tussen 'jou inkomen'... en 'haar inkomen'... ook niet! Je kent haar inkomen helemaal niet!
Bedankt voor het volledig lezen van mijn bericht. MIsschien had het wat uitgebreider uit moeten leggen, maar daar heb ik niet de tijd voor genomen op dat moment. Ik weet dat er een groot verschil is in mijn salaris van een vaste baan en inkomsten van een dame, zelfstandig, voor privehuis, of wat dan ook. Ook weet ik dat datgene wat wij betalen niet het nettobedrag is wat de dame overhoud.

Ik wist niet dat ik huiswerk moest maken meneer.

Mijn punt was hier om aan te geven waar de gedachte vandaan komt dat alle dvp's bakken met geld binnen harken. En dat zit in het grote verschil in "uurtarief". En dat die gedachte niet altijd juist is ben ik het mee eens.


Maar... als je het argument wil maken dat jij zulke 'gekke prijzen' niet wil betalen! Dan heb je uiteraard groot gelijk! Iedereen kiest zelf wel wat hij of zij wil doen met z'n zuur verdiende centen. En wat aanvaardbaar is voor de ene is dat daarom nog niet voor de ander.
Maar... alvorens de rekening te maken van een ander... weet wat je zelf wil in het leven! En ga ervoor! Leef zelf!
Ik zeg nergens dat ik die gekke prijzen niet wil betalen, ik bezoek regelmatig dames en betaal ze zonder daarover te klagen.

PS: dit is geen persoonlijke aanval op 'Dinges', verre van, zie zijn verdere bijdagen tot deze discussie. Maar het gaat wél om een realistischer beeld scheppen!)
Voor een bericht waarbij je heel vaak "je" en "jij" gebruikt na een citaat van mijn bericht voelt ook totaal niet als een aanval. Ik begrijp waarom je het hebt geschreven maar je maakt iets teveel aannames naar mijn idee. Misschien had ik het anders uit moeten leggen, ik ben niet zo'n communicatiewonder.

Groetjes Dinges
 
Laatst bewerkt:
Bedankt voor het volledig lezen van mijn bericht. MIsschien had het wat uitgebreider uit moeten leggen, maar daar heb ik niet de tijd voor genomen op dat moment. Ik weet dat er een groot verschil is in mijn salaris van een vaste baan en inkomsten van een dame, zelfstandig, voor privehuis, of wat dan ook. Ook weet ik dat datgene wat wij betalen niet het nettobedrag is wat de dame overhoud.

Ik wist niet dat ik huiswerk moest maken meneer.

Mijn punt was hier om aan te geven waar de gedachte vandaan komt dat alle dvp's bakken met geld binnen harken. En dat zit in het grote verschil in "uurtarief". En dat de gedachte niet juist is ben ik het mee eens.



Ik zeg nergens dat ik die gekke prijzen niet wil betalen, ik bezoek regelmatig dames en betaal ze zonder daarover te klagen.


Voor een bericht waarbij je heel vaak "je" en "jij" gebruikt na een citaat van mijn bericht voelt ook totaal niet als een aanval. Ik begrijp waarom je het hebt geschreven maar je maakt mij iets teveel aannames naar mijn idee. Misschien had ik het anders uit moeten leggen, ik ben niet zo'n communicatiewonder.

Groetjes Dinges
Eerlijk gezegd is het niet zo relevant wat een dame er aan over houdt of wat haar uur tarief is als je het omrekent, het gaat er naar mijn idee wat je er voor over hebt om een wip te maken of zoals sommige hier zeggen een date aan te gaan.
Voor de een is dat € 50,00 en voor de ander is dat € 500,00
 
Eerlijk gezegd is het niet zo relevant wat een dame er aan over houdt of wat haar uur tarief is als je het omrekent, het gaat er naar mijn idee wat je er voor over hebt om een wip te maken of zoals sommige hier zeggen een date aan te gaan.
Voor de een is dat € 50,00 en voor de ander is dat € 500,00
Is net zoals naar de frituur op de hoek gaan... of 2 weken van te voren boeken bij dat 2 Michelin sterren restaurant in de stad. Beide ervaringen leveren me ruim voldoening... hangt gewoon af van je verwachtingspatroon.

Maar... voor die 500,- doe ik écht geen 'snelle wip' hoor! Kan ik je verzekeren!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan