Waar knap jij van af?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
En niet geschoren benen; ze zijn soort van geschoren maar dan voel je die harde puntjes zegmaar, alsof er een beestje tegen me aankruipt. Dan ben ik al klaar hoor. Überhaupt haar in z'n algemeenheid maar dit is me dus heel lang geleden overkomen en daarom vraag ik tegenwoordig bijna altijd of ze stockings willen aandoen als ze een foto hebben op hun advertentie met stockings.
 
Pfff slippers inderdaad. Als hakken irritant zijn (wat ik wel snap) draag dan nette sneakers. Of zelfs blote voeten (wel verzorgd!). Liever dat dan lelijke oude slippers.
Er zijn wel hele mooie slippers hoor! Ik heb ze met bandjes aan de achterkant en met bling bling erop.
Mijn voeten kunnen nou 1x geen hoge hakken aan, dus dan maar luxe slippers. Je moet wat ?‍♀️
 
Er zijn wel hele mooie slippers hoor! Ik heb ze met bandjes aan de achterkant en met bling bling erop.
Mijn voeten kunnen nou 1x geen hoge hakken aan, dus dan maar luxe slippers. Je moet wat ?‍♀️

Wauw, dat soort bling bling slippers met mooi bandjes zijn alleen maar mooi hoor.
Als je voeten ook goed verzorgd en mooi zijn is het om je vingers bij af te likken!
Ik zie alleen vaak genoeg dames, vooral raamdames met ordinaire slippers voor thuis.
Tsjah......
 
Ik zit om de 3 weken bij een nagelstudio, worden mijn voeten en 20 nagels weer mooi gemaakt. Dus bij mij geen gespleten eelt op de hielen ? En natuurlijk zo min mogelijk afgebladderde nagellak!

Die huis, tuin en strandslippers komen er bij mij niet in, wat een suffe dingen zijn dat.
 
Vind dat persoonlijk een beetje pietluttige reden om op iemand af te knappen. Ze hoeft dat ding toch niet op te houden met jou? Het is een heel mooie meid.
Ik snap wel wat je bedoelt maar is een afknapper niet iets heel persoonlijks?

Kan het verder ook niet goed duiden afgezien van het feit dat als ik zoiets zie denk van 'ah bah, dat ziet er niet uit'. Voor mij moet 't totaalplaatje kloppen als ik naar de foto's kijk. Iets soortgelijks heb ik ook met dames die melk over hun lichaam gieten op foto's (ze bestaan echt!). Dan scroll ik ook door.

Andersom; wat voor slippers ze dan dragen zal me verder worst wezen?
 
Dit soort foto's met dit masker tegenwoordig; waarom denken ze dat mannen dit sexy vinden? Of is er hier iemand die denk 'hou 'm maar op word ik hard van'?

Je ziet meer en meer van dat soort alternatieve foto's tegenwoordig. Alternatief van den Aldi, ja. Ik laat zo iemand ook liever links liggen. Doe ofwel "normaal" of wees anders oprecht alternatief. Niet dit soort gekopieerde, hippe verkleedoefeningen. Althans, zo redeneer ik dan.
 
Laatst bewerkt:
zal vast wel twintig keer genoemd zijn maar klokkijken en opjagen vind ik zo'n beetje het irritantste wat er is , ik neem nooit minder dan een uur waarvan ik meestal drie kwartier nodig heb zodat alles gewoon relaxed kan gebeuren en ik meestal ruim binnen de tijd mijn broek al weer aan heb
En dan toch na een half uur al beginnen te zeuren dat ik op moet schieten , dan kleed ik me meestal gelijk aan want dan wordt het toch niet gezellig meer
 
o.a.

- Vieze geurtjes en smaken waar ze niet horen, of wanneer ze er niet horen te zijn... Soms is alles eerst ok maar ben je even bezig en komt er plots een
doordringende walm uit haar... (vul in naar believen).
- Massa's make-up of een sterk parfum.
- Vieze geuren of sterk geparfumeerde kamer/huis.
- Ne vent (of sporen van) aan telefoon of in huis of erover praten of weet ik veel. 'k Betaal voor een vrouw en wil enkel een vrouw zien, voel, horen, ruiken...
Anders was ik wel bi of homo.
- Een conversatieniveau waarbij je je afvraagt of ze eigenlijk wel zonder begeleiding vreemde mensen mag zien.
- ...

In advertenties en op foto's zijn er ook wel bepaalde zaken die mij afstoten...

o.a.

- Grote sier maken op foto's met allerlei designerprullen en andere overpriced materialiistische nonsens, "Reisje naar Dubai" foto's enz...
- Nederlandstalig zijn maar volop taalfouten maken.
- Foto's van "Ma Flodder" types.
- Zichzelf als "mollig" omschrijven terwijl ze echt dik zijn. Er is een groot verschil tussen beide begrippen en die 2de vind ik totaal niet opwindend.
- Foto's waarop duidelijk te zien is dat de persoon onverzorgd is.
- Benen en vagina open foto's/close-ups. (dikwijls zie je dat zelfs bij zelfverklaarde zogezegde klassevrouwen)
- Rommelige kamers, vuile kamers/lakens,...
- Last but not least: (deze snap al ik helemaal niet...) een foto naast of met op de achtergrond een wc-pot met als kers op de taart
die met een openstaande, al dan niet doorgespoelde pot!
Hoe komen ze erbij om dat te doen? Dikwijls zie je dat ook bij dames thuis of in salons...
Dan zijn ze net gaan plassen (dikwijls ook al zonder op te frissen...bah) en staat de pot nog open, niet doorgespoeld.
- ...

Enfin, dat zijn maar enkele van die zaken wat het ofwel verpesten tijdens de date of me snel naar een andere advertentie doen kijken.
 
Overdreven veel, slect gezette of of echt smaakloze tattoeages. Van 1 van de dames die ik tot nu toe bezocht heb vraag ik me nog steeds af waarom die een volledig zwarte driehoek met zijden van +/- 10 cm op een willekeurige plek op haar benen had staan. En ook meer als eens gezien dat een meerkleuren tattoo gewoon niet binnen de lijntjes gekleurd was enz.

Teveel opspuitwerk in verschillende lichaamsdelen passeer ik ook voor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan