Belen, Utrecht

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Cinta

Wandelaar
40
15/08/21
107
18
Mooie foto's, maar ondanks meerdere vragen van anderen of er ervaring was nog nul input.

Dat zal neem ik aan wel zo blijven, want merendeel durft niet in topic 'shemales' te schrijven en zij dit die wel doen lopen een grote kans voor jan lul de kostbare litertjes benzine te verstoken.

Vlot app-contact, afspraak gemaakt en bevestigd, naar bedrijventerrein op 50 meter van het bekende hotel gestuurd, ter plaatse aangekomen paar minuten voor tijd me gemeld, 10 minuten na tijd nogmaals en 10 minuten later nog een laatste keer. Niet meer online, dan weet je het wel dus met gierende banden weer verder.

Drie kwartier na het tijdstip van de afspraak kwam ze weer online, uiteraard zonder reactie. Voor de grap gemeld dat ik bij de receptie haar foto had laten zien of zij wisten of ze er was en direct haar nummer geblokkeerd. Dat vond ik, hoewel wat kleinzielig van mezelf ook wel geestig. Dus misschien niet zo lang in Utrecht meer.

Mijn inschatting; typisch geval van meerdere afspraken tegelijkertijd boeken, wie het eerst komt die het eerst maalt. Dan moet ik misschien wel dankbaar zijn dat me een ongetwijfeld bedroevende service bespaard is gebleven.

 
Wel sodeknetters lekker zeg

Maareh, waarom in vredesnaam, zou Kinky fake profielen plaatsen ? Die heb ik nog niet eerder gehoord (laat staan bedenken).
Om hun site aantrekkelijker te maken? Kan het niet hard maken maar ik zie de afgelopen 10 jaar advertenties voorbij komen met de allermooiste meiden en ook shemales waar op Hookers en hier zoveel vragen over gesteld zijn en worden en niemand maar dan ook helemaal niemand een review over heeft geschreven. Dat roept bij mij echt vragen op. Ik heb in het verleden zo vaak contact gezocht met desbetreffende dames, bellen, mailen en appen maar nul komma nul reactie. Gebeurd dat nou bij 1 dame of 2 a 3 zou dat respectabel zijn maar ik heb het over 18 advertenties! En ik was niet de enige, talloze wandelaars hebben tevergeefs verzocht in contact te komen met hen. Dan blijft er voor mij maar 1 conclusie over, geplaatst door de host zelf.
 
Neem nou Belen, adverteert nu een klein jaartje volgens mij, schitterende shemale, en is op Hookers ook besproken, zonder een echte review. Waarom? Omdat niemand contact met haar krijgt, en tot op de dag van vandaag geen enkele review n.a.v. een bezoek. Noem mij een complotdenker, prima, maar het bestaat niet dat er niemand bij deze beauty is geweest zonder hierover melding te maken.
 
Er is flink gewerkt om deze foto's te maken: Amsterdam op de gracht en aan de Amstel, Barcelona (restaurant 15 nuits) en een terras hoog boven Lago di Como. Dit zijn geen foto's van de gemiddelde Filipijnse trans die het thuisland ontvlucht is of hier komt op een toeristenvisum om een paar duiten te verdienen. Dit is een duur fotomodel. Ik loof een kudo uit voor degene die haar naam achterhaalt
 
Laatst bewerkt:
Laatst bewerkt:
Wilde even iets testen bij haar. Heb haar 2 uur geleden geappt met het bericht dat ik graag wil afspreken maar dat ze me bekend voorkomt. Of ze een social media account toevallig heeft? Ze komt met regelmaat online maar heeft niet gereageerd.

Edit: ik krijg nu de vraag wie ik ben??
 
Laatst bewerkt:
Lang verhaal kort; op de vragen reageert ze niet. Ook als ik vraag om een afspraak reageert ze niet.

Dus we hebben:
- no-show
- veelvuldig wisselen van stad
- té gelikte foto's
- ontbreken van recensies - en dat voor een dame met zo'n uiterlijk
- geen reacties op WA voor het maken van een afspraak

Genoeg alarmbellen dus.
 
En er wordt zelfs niet om vooruitbetaling gevraagd, adverteert nu alweer een goed jaar denk ik en totaal geen response op niemand. Heel apart geval dit.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan