WDVP bijeenkomst

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Of de dames die wel komen moeten gewoon komen als forum member en niet als dvp. Niet uitdagend gekleed komen maar een kleding dragen die gewoon leuk is maar niet om mannen te verleiden. Ik steun de gedachte dat het een forum bijeenkomst is en niet een hoop - vul zelf maar iets in - bij elkaar die allemaal één aanwezige vrouw willen versieren. Laat de dames met rust zou ik zeggen en gedraag jullie. Gezellig een biertje drinken, restaurantje en zoals her en der al beschreven, op het einde van de avond kunnen diegenen die willen een raamdvp gaan bezoeken. Is gewoon mijn gedacht en verder niets. De toekomst zal uitwijzen hoe het zal verlopen.
 
@Doll_fucker69 beschrijft precies wat de bedoeling is en hoe het in het verleden ook is verlopen. De bijeenkomst staat nu gepland op woensdag 31 mei vanaf 16 uur op een nader te bepalen plaats in de randstad. Wie mee wil doen kan mij een prive bericht sturen aub. We hebben tot nu toe 6 deelnemers inclusief 1 dame.
 
Op dit moment zijn er zeven deelnemers inclusief mijzelf, een enkeling kan pas om 6 uur na werktijd. Dat is uiteraard geen probleem.
Je kunt je nog aanmelden door mij een privebericht te sturen.
Bijeenkomst 31 mei vanaf vier uur in de randstad.
De bedoeling is om ervaringen uit te wisselen over het wandelen door wandelaars en door DVP's. Iedereen is welkom. De locatie wordt alleen bekend gemaakt aan de deelnemers uit privacy overwegingen.
 
Het zou mooi zijn om nog wat aanmeldingen te krijgen voor de bijeenkomst van 31 mei. Voornaamste reden van deze bijeenkomst is om in ontspannen sfeer ervaringen uit te wisselen tussen wandelaars onderling maar ook tussen wandelaars en DVP's, vandaar dat ook DVP's van harte uitgenodigd worden om deel te nemen. Graag reacties in PM.
 
Dit evenement net even diagonaal gelezen. Als ik het goed begrijp is dit een activiteit in Nederland....
Als belg zou het leuk zijn indien er iets dergelijks ook in BEL zou plaatsvinden.
Iemand meer info?
Bedankt
 
Dit evenement net even diagonaal gelezen. Als ik het goed begrijp is dit een activiteit in Nederland....
Als belg zou het leuk zijn indien er iets dergelijks ook in BEL zou plaatsvinden.
Iemand meer info?
Bedankt

Ik dacht dat het vorige jaar in Antwerpen was doorgegaan. Je kan in België de trein naar Den Haag Holland Spoor nemen denk ik. De red light in Den Haag is op wandelafstand van het station. Maar ik weet niet waar de drink doorgaat.
 
Het zou mooi zijn om nog wat aanmeldingen te krijgen voor de bijeenkomst van 31 mei. Voornaamste reden van deze bijeenkomst is om in ontspannen sfeer ervaringen uit te wisselen tussen wandelaars onderling maar ook tussen wandelaars en DVP's, vandaar dat ook DVP's van harte uitgenodigd worden om deel te nemen. Graag reacties in PM.
 
Laat ik nogmaals duidelijk maken dat het bij een WDVP bijeenkomst niet om het wandelen op zich gaat. De bijeenkomst is bedoeld om met elkaar een gezellig uitje te hebben en in een andere setting ervaringen uit te wisselen.
 
Aan iedereen veel plezier die wel gaat. Ik heb al teveel vakantiedagen en vakantiegeld op gebruikt dit jaar. Maar eens gaan wandelen in Den Haag in alle rust door de red light (ik ben er nog nooit geweest) zal ik zeker in de toekomst eens doen. Voor wat betreft de forum bijeenkomst, tot een volgende keer misschien.
 
Het was een gezellige en beperkte bijeenkomst gisteren met vijf deelnemers. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Wel jammer dat er via deze website ondanks twee belangstellenden uiteindelijk niemand deelnam.
 
Zeker jammer! Ik heb wel bericht, maar dat was pas tegen 20.30 uur dat ik eindelijk beschikbaar was en kon je toen helaas ook niet te pakken krijgen.

Maar zeker fijn dat het een geslaagde avond was, hoop en volgende keer te kunnen aansluiten.
 
Kijk als de bijeenkomst echt bedoelt is voor ervaringen en dergelijke uit te wisselen zie ik het probleem niet !echter veel wandelaars lopen er met andere bedoelingen rond !,mijn ervaring dan weer ! Net zoals je op een feestje bent gelijk wat verjaardag huwelijk,enz de de mannen krijgen ergens te horen dat ik een dvp ben gaan hun oren gelijk wapperen of zich anders te gedragen van wow dat is een dvp daar zal je wel makelijk aan mogen komen of schuine opmerkingen maken !sorry he buiten mijn job probeer ik een normaal leven te lijden .
 
Sorry @Privé veronique ik ken je niet en ik weet niet of je ooit een WDVP bijeenkomst hebt meegemaakt, dus ik vermoed dat je in je hoofd een invulling eraan geeft, die helemaal niet klopt. Hoe weet jij dat veel wandelaars er met andere bedoelingen rondlopen?? Om te beginnen liepen we niet rond, maar zaten op een terrasje in de zon. De aanwezige dames hebben nergens last van gehad. We hebben herinneringen opgehaald, mooie verhalen gedeeld en onze toekomstverwachtingen gedeeld. Zoals je op elke andere bijeenkomst met gelijkgestemden ook doet. Ik vind het jammer en onterecht dat je iets waar je niet bij bent geweest veroordeelt op basis van je eigen ervaringen bij andere bijeenkomsten, zoals de verjaardagen die je noemt.
 
Ik steun Naymenu, ooit al is met een forum dvp gaan eten, en was heel gezellig. Gewoon toen wat gepraat over het leven en haar beleving in het vak en wat gepraat over toen nog hookers. Zij zegde een WDVP is hetzelfde als ik met haar had maar dan met meerdere dvp en wandelaars. Dus, jammer was ik er niet bij gisteren maar ooit komt die dag.
 
Zijn er nog mensen, deelnemers dus, mannen vrouwen, zonder het begrip w of dvp in de mond te nemen, die hun ervaring willen delen van dit evenement. Wat goed was of minder goed of wat er misschien ontbrak of waren er bepaalde verwachtingen die niet gesteld waren maar toch verwacht werden. Of ideeen, tips...
Mag kort zijn, wat je kwijt wil...😀
 
Evenement? Je kan het ook overdrijven hoor!😄
Ik heb afgelopen jaar (mijn eerste "wandel"jaar) een paar dvp via dit forum leren kennen/ontmoet. Hartstikke leuk! Maar z'n bijeenkomst is me toch een brug te ver. Dat zie ik echt niet zitten.
 
Laatst bewerkt:
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan