Discriminatie of gewoon een voorkeur?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik snap dat dit een mentale barricade op kan werpen, hoe sneu het ook is voor de persoon met beperking.

Ik heb clienten in een rolstoel gehad, protheses, slechtzienden en zelfs een keer een blinde man, spastisch, doof, kankerpatiënten, klompvoeten, missende ledematen zonder protheses... en we hebben het altijd reuze gezellig!

Gezelligheid is voor mij de beste date, een uiterlijk interesseerd mij niets.
 
Vriendelijke Twan, ga jij eens gauw opzoeken wat sarcasme betekent. Het staat letterlijk in het bericht wat je citeert.

Dit is nu al de tweede keer dat je zegt dat ik een allochtoon ben en ik herhaal weer dat ik dat niet ben. Mijn stamboom gaat voor zover ik kan overzien alleen maar door Nederland. Het is een vrij vervelende eigenschap om iedereen die het met je ineens is dan maar een allochtoon te noemen.
O nu is het ineens sarcastisch.
Zo kun je er altijd wel onder uit komen.

Maar het zal wel want zoals ik al eerder zei probeer jij alles wat ik zeg in het negatieve te trekken.
En dat is een hele vervelende eigenschap.

Succes verders
 
Het zit gewoon in de mens zelf. Men denkt ik heb geld. Ik betaal, ik bepaal.
Niet alleen bij dvps, maar winkels, horeca, diensten etc.
Af en toe heb je mensen die zich beter voelen dan het personeel/dienstverlener alleen omdat ze klant zijn en betalen.

En in alle landen worden gegeneraliseerd / gediscrimineerd. Onwetendheid helaas 🤷‍♂️
 
Sta je daar met je goede gedrag in het halletje voor een voorstelrondje.. wordt er niet eens moeite gedaan om naar je te kijken en als dat wel zo was.. werd ik met afschuw van top tot teen bekeken alsof er een berg stront voor hun neus stond.

Kan iemand zich een klein beetje voorstellen hoe dat voelt? Dus ontvang ik niet meer in de avonduren en probeer bontkraagjes zoveel mogelijk te vermijden. Dat nare gevoel hoeft wat mij betreft niet meer.
Is een stukje beleefdheid naar iemand.
Als je dat fatsoen al niet eens hebt dan vraag ik me af toe ze het normaal in de maatschappij doen.
En dit zullen heus niet alleen de medelanders zijn, zullen net zo goed Nederlanders zijn die jou op dat moment niet eens een blik gunnen.

Als je iemand in een privé huis niet eens een blik gunt laat staan een positieve blik waarom zou je er dan als klant heen gaan?
Je weet dat er een voorstel ronde kan zijn, dus respecteer elkaar daar dan ook gewoon en kijk iemand ook gewoon even aan.
 
Het woord sarcasme staat letterlijk in het bericht wat je van me citeert!!!
Ik weet 100% zeker dat er dat niet de eerste keer stond toen ik het las.
Misschien toen ik reageerde 5 min ongeveer later.
Want als ik meteen had gereageerd had ik denk wel een ban gehad.
Want ik kan heel slecht tegen minachting van vrouwen.
 
Interessant onderwerp. Is er hier een jurist die kan zeggen wat er in de wet staat ? Veel sekswerkers zijn professioneel en zakelijk een partij en daarom aan wetten gebonden. Puur juridisch gezien dus, begrijp me niet verkeerd, ik promoot geen verkrachting ofzo. Het zou wel een interessant proefproces kunnen zijn🧐
 
Als je een heel respectvolle man hebt en zo overkomt, kan je die ook wel iets meer vragen als DVP.Kans dat die iets meer betaalt is zeker aanwezig.
Ik ervaar net het omgekeerde. Als je je respectvol gedraagt en je hebt oog voor de noden van de dame en je doet je best om de date voor beiden leuk te maken dat je meer terugkrijgt als klant.

Misschien wordt er wat minder op de klok gekeken, of krijg je een betere prijs zonder het te vragen, of spontaan bepaalde handelingen waar niet mee geadverteerd wordt.

Niet dat ik dit verwacht of dit nodig vind maar soms gebeurd het wel.

Dames die meer zouden vragen aan de klant omdat hij respectvol is, daar heb ik nu nog nooit meegemaakt.
Zo'n slag mensen moet je ook gewoon vermijden.
 
De reacties van de benoemde gediscrimineerde bevolkingsgroep naar mijn vriendin
psst
he hoertje
he slet dikke tieten
geile kont
hey meisje

En dan soms nog pogingen doen haar aan te raken, of met een groepje om haar heen gaan staan en opmerkingen maken
En nee zo zijn ze niet allemaal, maar ik snap prima dat je dit niet graag 1 op 1 in een beperkte ruimte wilt hebben
 
Dat is prachtig! Wij zijn aan wetten gebonden en zouden daarom iedereen moeten toelaten? Wel plichten, maar geen rechten..

@Futator
Nee, dat vind ik niet. Maar in mijn ervaring in Nederland blijken dingen qua wetten en regels nog wel eens raar uit te pakken. Over veel wetten wordt niet goed genoeg nagedacht. Ik hoop echt dat dit verder juridisch wel goed in elkaar zit, dat is alles wat ik bedoelde. Ik zou zelf, als ik sekswerker was, ook wel graag bepalen met wie wel en met wie niet al komt dat in de praktijk op sommigen misschien over als etnisch profileren.
 
Hun geloof leert dat christenen en heidenen varkens zijn en de vrouwen hoeren , dus snap je wel dat dat het gevolg is.
En de vrijetijdsbesteding tussen culturen is anders , Nederlandse en Vlaamse jongeren gaan bijvoorbeeld naar de scouting om daar met de leiding een stuk in de kraag te zuipen.
 
Hun geloof leert dat christenen en heidenen varkens zijn en de vrouwen hoeren , dus snap je wel dat dat het gevolg is.
En de vrijetijdsbesteding tussen culturen is anders , Nederlandse en Vlaamse jongeren gaan bijvoorbeeld naar de scouting om daar met de leiding een stuk in de kraag te zuipen.
Jij bent volgens mij geen scout geweest of bij een wel aparte groep😛
 
Dat heb ik toegevoegd ter verduidelijking EN later nog uiteengezet in post 1405, om alle mogelijke twijfel uit de wereld te helpen. Tegen de tijd dat je me citeerde in post 1406 stond het er al duidelijk, zoals je citaat laat zien.
Oké dan klopt het ook wat ik zei.
Want ik heb niet meteen toen ik las gereageerd.
Ik heb toen ik citeerde idd niet meer opnieuw gelezen omdat ik al boos erover was geworden.
Ik had niet meteen toen ik las gereageerd omdat ik bang was dat ik dan niet netjes zou reageren.

Maar als het idd sarcastisch was dan sorry.
 
Eerst roep je dat feminisme is door geslagen.
In landen waar ik veel ben geweest zoals de Scandinavische landen als Zweden, Denemarken, Noorwegen heeft de vrouw het voor het vertellen. In elke relatie /gezin is zij doorslaggevend. NL is er niets bij vergeleken. Vrouwen hebben daar topfuncties in de maatschappij. Maar doe je daar iets tegen een vrouw bijv. verkrachting, heb je zonder pardon 15 jaar aan je broek. Vrouwen zijn wel solidair met elkaar ook in de Rechterlijke macht.

Maar met alle respect, in Zweden lopen er dames rond qua uiterlijk alsof ze zo uit een modeblad zijn gestapt. Zie het maar als beauty en intelligentie, maar geen tot weinig meiden van 18 tot 35 jaar zal thuis komen met een Noord Afrikaans vriendje, dat wordt daar niet gewaardeerd. En die meiden krijgen dat van huis ook mee, dus die gaan geen ''knulla'' = neuken o.i.d. doen. Wat dat betreft zijn de Scandinavische landen een stuk erger met racisme en discriminatie. Net zoals met bepaalde wijken met immigranten/asielzoekers die je hebt bijv. in Stockholm, de gemiddelde Zweed pikt het niet meer, politiek staat daar onder druk met dit dilemma. Net zoals in Polen, Warschau, Poznan, Krakow, hoeven meiden ook niet met een ''czarnuch'' thuis te komen dat gaan die families echt niet accepteren. Maar goed die meiden willen het zelf niet. Een NL, of andere EU nationaliteit kan dan weer wel.

Een Turkse die vrij is opgevoed zal ook voor een NL of andere EU nationaliteit kiezen als relatiemateriaal. Vooral die gestudeerd hebben. Dit alles staat los van feminisme. Die landen denken nog erger als wij in NL.
En nu dat je een autochtone Nederlander bent.

Bij een Nederlander is een vrouw gelijk aan de man.
Dus niks doorgeslagen femenisme.
Dus jij bent voor mijn nog steeds een allochtone zolang je niet accepteert dat onze vrouwen hier gelijk zijn en ze gewoon respecteert.
In NL zijn Marokkaanse en Turkse vrouwen vaak hoger opgeleid dan hun man waar ze mee trouwen en dat geeft botsingen. Qua ontwikkeling zijn die meiden een stuk verder dan zo man. Ook verdienen die meiden meer. Daarom werkt het vaak niet als ze niet gelijkwaardig aan elkaar zijn. De percentages aan scheidingen is hoog. Dat was anders in de tijd bij hen eigen ouders, grootouders die trouwden. Wat dat betreft zie je dat zulke vrouwen het omarmen dat we hier in NL als man en vrouw gelijk zijn. Daarom snuffelen Turkse, Maroc, Suri, Indische, etc.. aan NL mannen. Dan hebben ze vrijheid, kunnen werken, baas over eigen geld, shoppen, vriendinnen bezoeken/ontvangen, en liggen niet zoals in de eigen cultuur aan een ketting.
Het enige wat hier in Nederland is doorgeslagen is dat ze het accepteren dat er er maar meteen wordt geroepen discriminatie.
En dat dan verboden wordt
NEGERZOENEN hoe triest ben je dan.
Dat komt omdat de NL politiek er zelf in meegaat in al die ophef.
Het probleem van Zwarte Piet werd gecreëerd toen er een donkere dame van de VN op werkbezoek was in NL, en dat viel toen samen met Sinterklaas in 2016.

https://www.ad.nl/binnenland/vn-vrouw-bedreigd-na-piet-rel~a414bfcd/

Vervolgens waren er demonstranten voor te vinden, en hoppa Kick out Zwarte Piet was geboren. Hier in NL is overal demonstranten voor te vinden, klimaat, fossiel, milieu, mensenrechten, armoede, oorlogen, etc. etc. Er wordt in geen enkel ander EU land zoveel geprotesteerd als in NL. Elke week heb je in Amsterdam op de Dam of het Museumplein wel een demonstratie. En als rijk land worden we geacht om overal aan mee te doen.
 
Ik vind wel dat er hier behoorlijk gebashed wordt op de islam. :ROFLMAO:

Waar zijn de woke rakkers om deze geïmporteerde cultuur te beschermen? 😏
Ik heb niets tegen islam alleen tegen extremisten.
Maar ik heb ook niets met mijn eigen geloof.
Ik geloof in wat ik zie hoor en voel.
Iedereen moet zelf weten wat voor geloof ze hebben maar respecteer dan ook anderen geloven.
 
Geen Mohammedanen hier denk ik. En ook makkelijk anoniem de islam basen hier. Ik heb ook niks met religie..vindt het allemaal niks. Hoor die Christenen wel eens over God is prolife als het om abortus gaat. Vraag dan altijd hoe het zat met Noach. Rest van de wereld verzopen behalve hij en wat dieren. Of die eerstgeborene Egyptische zonen door de engel der wrake laten vermoorden.
En dat wordt het stil..
 
Geen Mohammedanen hier denk ik. En ook makkelijk anoniem de islam basen hier. Ik heb ook niks met religie..vindt het allemaal niks. Hoor die Christenen wel eens over God is prolife als het om abortus gaat. Vraag dan altijd hoe het zat met Noach. Rest van de wereld verzopen behalve hij en wat dieren. Of die eerstgeborene Egyptische zonen door de engel der wrake laten vermoorden.
En dat wordt het stil..
En Jonas die zat 3 dagen in een walvis. Toch anno 2024 nog velen die het geloven
 
Geen Mohammedanen hier denk ik. En ook makkelijk anoniem de islam basen hier. Ik heb ook niks met religie..vindt het allemaal niks. Hoor die Christenen wel eens over God is prolife als het om abortus gaat. Vraag dan altijd hoe het zat met Noach. Rest van de wereld verzopen behalve hij en wat dieren. Of die eerstgeborene Egyptische zonen door de engel der wrake laten vermoorden.
En dat wordt het stil..
Heeft niets met islam basen te maken hoor. Ik heb zelf een appartement in Marrakech in de wijk Gueliz pal tegenover Carre' Eden. Dat even terzijde, maar denk jij dat de genoemde doelgroep zich daar net zo gedraagt als wat ze hier in NL doen? Dat doen ze maar een keer. Hier in NL wordt er met een politieagent gesold, moet je daar is proberen. Gevangenissen? je zit gewoon met 10 man op 1 cel. Als jezelf wilt slapen moet je even aan je buurman vragen of dat die wilt opstaan. Je kan wel luxe krijgen, als jezelf of je familie genoeg betaald. De staat du Maroc doet het niet. Je hebt arm en rijk, wat ertussen zit is lucht. Er is maar een handjevol mensen wat daar de dienst uitmaakt. Koning Mohammed VI, Aziz Akhannouch, Salwa Idrissi Akhannouch, familie Chaabi, enz.. hooguit twee handen mensen hebben het daar voor het zeggen.

En hier doet 99% van de doelgroep superieur.
 
Wat je gewoon merkt in dit topic is dat dames in de basis "iedereen" als klant willen mits deze een beetje normaal doet. Dus logisch geen dronken/asos etc.. alleen als je gaat kijken naar de multiculturele samenleving in NL/BE merk je dat heel veel DVPs vooral geen moslim-mannen willen vanwege de cultuur.

Ik lees nergens dat DVPs bv geen Polen willen of Thaise mannen... en bij donkere mannen lijkt het meer te gaan om de angst voor een kinderarm dan iets anders.

Opvallend is wel dat in dit kader heel veel loverboys weer in de doelgroep vallen "die willen we niet als klant" ...
 
Maar daar zijn we toch zelf schuldig aan door het maar te laten gebeuren? Islam bashen of niet.Denk je dat dat gaat helpen hier? Tekeer gaan? Net als in dat politiekgedeelte. Denken sommigen nou echt dat bv Hugo deJonge ook maar een miliseconde wakker ligt als iemand hier hem een prutser of idioot noemt pagina na pagina? Of dat Wilders de problemen hier gaat oplossen?
Wat heeft het voor zin? Ik zie het al voor me: een lid hier meldt op zijn werk dat ie op girlsreview een discussie heeft " gewonnen " over de islam of politiek. Echt??.
 
Maar daar zijn we toch zelf schuldig aan door het maar te laten gebeuren? Islam bashen of niet.Denk je dat dat gaat helpen hier? Tekeer gaan? Net als in dat politiekgedeelte. Denken sommigen nou echt dat bv Hugo deJonge ook maar een miliseconde wakker ligt als iemand hier hem een prutser of idioot noemt pagina na pagina? Of dat Wilders de problemen hier gaat oplossen?
Wat heeft het voor zin? Ik zie het al voor me: een lid hier meldt op zijn werk dat ie op girlsreview een discussie heeft " gewonnen " over de islam of politiek. Echt??.
Het gaat niet om het winnen van een discussie, het leeft onder forummers waaronder DVP en wandelaars van Girlsreview. Daarom maken we het hier bespreekbaar. En neen ik verwacht niet dat de politiek hier zit, die naaien wel op een andere manier.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan