Wie zou je nog eens willen ontmoeten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
1. Miriam uit de Bergstraat/oude Nieuwstraat. Wat een geil ongeremd beest was dat..
2. Melrose Zoetermeer. Had er echt een klik mee, mocht op een gegeven moment ook bij haar thuis komen. Heb er zelfs nog een filmpje van…
3. Debby Pleasure. Precies mijn type. Blond, dikke tetten en oergeil
Kim maison prive. Ook een klik mee. Zelfs nog een keer uurtje extra gratis gekregen omdat ze zo geil was

Als er toch nog 1x actief van is hou ik me aanbevolen!
 
Meesteres Samantha van t zandpad, utrecht, later Nieuwegein. Vele tientallen uurtjes mee doorgebracht, maar helaas tel.nr kwijt na telefooncrash. Die zou ik graag nog eens ontmoeten..
 
Hollandse Esther van in de Verversrui (Schipperskwartier). Ze woonde oorspronkelijk in Groningen, is dan verhuisd naar Utrecht waar ze gewerkt heeft op de bootjes, dan naar Rotterdam waar ze ook gewerkt heeft en dus ook in Schipperskwartier Antwerpen. Nu 20 jaar geleden dat ik haar gezien heb. Die had als enige vrouw ooit een echt warmbloedige kut die echt warm was. Ik ga hier niet schrijven hoeveel vrouwen ik heb geneukt want dan kom je over als iemand die met aantallen wilt gaan smijten, maar het zijn er veel geweest. Iemand als Esther ben ik later nooit meer tegengekomen. Die haar lichaam was echt warm over de ganse lijn iedere keer als ik haar bezocht. Soms leg ik men love doll in een zodanig positie dat ik terug denk aan Esther. Hoe ze met haar hoofdje soms naar haar vagina keek als ik haar neukte. En zo'n megatieten had ze met gigantische tepels erop. Heel lange blonde haren en een kont om van te duizelen. Ik heb haar ook meermaals doggy geneukt en zij op mij, ze had ook een goed ritme. Mijn liefde voor Esther, mijn liefde voor Nederland. Ik zal haar nooit vergeten. Vele dames zijn nog na Esther gekomen, maar haar vergeten ben ik nog altijd niet.
 
Nu het zo slecht gaat met Vitesse, moet ik terugdenken aan Marloes uit Oosterbeek, prachtige rossig blonde dame, die het bezoek meer dan waard was, en fanatiek Vitesse fan met destijds seizoenkaart. Zou graag weten hoe het met haar gaat.
 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
37.522
Berichten
727.249
Leden
33.478
Nieuwste lid
Dayana
Terug
Bovenaan Onderaan