WHEM Camille Martinez Brasschaat

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben er gisteren geweest. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aangenaam verrast was. Niet de beste in 1 onderdee´ maar wel een heel heel heel fijn totaal pakket.

Buitenkant appartement stelt niet veel voor. Maar eens binnenin heel mooi, modern en smakelijk ingericht. Ze heeft een heel lief gezichtje let sprankelende ogen en is heel lief en gastvrij. Drankje vooraf. Ik had geboekt voor 2 uur voor de spa ervaring ik zag nu dat ze de prijs heefg opgetrokken naar 250 euro maar dit is ze volledig waard.

Goed. Review

Eerst een fijne douche en dan begon e spontaan tegen me te dansen naast het bed en lietzliet me haar uitkleden. Ze begon op haar knieen aan mijn ballen te kussen en zuigen en na een tijdje bed op. Begin eerste deel. Een heerlijke kalmerende massage watvze heel goed deed met af en toe een verdwaalde hand naar lijn ballen en penis. Daarna handschoentjes aan en een lekkere penismassage gevolgd door een prostaat massage terwijl ik op lijn buik lag. Daarna liet ze me 5 mibuten even nagenieten terwijl ze zelf een korte douche nam. Ja ze is heel hygienisch. Dan start tweede deel. Condoom erover en een heerlijke pijpbeurt gevolgde door een 69. Veel enthousiasme..dan kwam ze me adversed doggy afrijden. Heerlijk. Daarna even op haar rug en me lekker klaargepijpt. Daarna douche in en scrubde ze mijn rug. Op hen gezicht en waste ze ook mooi mijn gezicht na het beffen. Nog een drankje achteraf en heel blij terug naar huisklaargeoijpt terIjl ik over haar heen zat en haar vingerder. Daarna douche in en kreeg ik een rug en gezicht scrub en werd ik lekker gewassen. Nog een drankje achteraf en heel blij ontspannen en voldaan naar huis. Herhalingsgevaar 100%
 
Terug
Bovenaan Onderaan