Verliefd op een prostituee (nr.1 topic van hookers)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik denk dat we ook wel een beetje verwend zijn. We neuken natuurlijk bijna alleen maar vrouwen die soms de helft van onze leeftijd zijn, en meestal wel bovengemiddeld knap.
Normale vrouwen lijken dan plots een stuk minder interessant.
En die vrouwen doen ook meer dan de normale vrouwen in bed. Dat scheelt ook.
 
Vermoedelijk bedoelde


Zou het kunnen dat swtdisposition met 'iets groeien' gewoon een erectie bedoelde?
Dat bedoelde ik natuurlijk.
Het gevoel voor humor bij Lassie ligt precies moeilijk als het over hoeren gaat.
Ik dacht dat het nogal obvious was.
En een relatie groeien met een hoertje. Van de meeste kan je hun grootvader zijn . Ik kan niet geloven dat iemand hierin gelooft.
 
In de samenleving wordt polyamorie niet echt aanvaard, net zoals 'men' ook wel eens een probleem heeft met betaalde seks. Maar gevoelens blijven gevoelens. Ik weet wel dat er verschillende soorten relaties zijn enz enz, maar toch moet iemand ne nog altijd eens proberen uit te leggen waarom je maar 1 partner tegelijkertijd graag zou kunnen zien. Is het niet zo dat je bv ook de liefde voor je ouders kan delen onder je moeder en je vader, en dat je al je kinderen even graag kan zien? Zelfs als heteroman kan je diepe gevoelens hebben voor een ware vriend. Maar twee partners evenzeer liefhebben, dat is nog een maatschappelijk taboe.
Zo taboe is dat toch niet meer. En in theorie heb je gelijk, maar in de praktijk werkt dat zelden zo. Exact even graag zien bestaat niet, ook niet bij ouders en kinderen.

Maar met je kinderen en ouders bouw je geen leven op. Dat de één dan (achter de schermen) wat minder graag gezien wordt dan de ander is dan niet zo belangrijk. In een relatie gaat het kleinste verschil echter al snel voor wrevel zorgen bij de andere partner. Of, dat zou toch zo moeten zijn in een psychisch gezonde relatie.

Los daarvan zorgt die polyamorie ook al te vaak voor constante ongelijkheid in de relatie. Waarom eet de ene partner voortdurend van twee walletjes terwijl de andere vaak met een partner genoegen moet nemen?

Eigenlijk is polyamorie hetzelfde als 24/7 hoerenlopen of een inwonende minnares hebben. Als hoerenloper zeg je: ik wil af en toe wel eens wat meer/anders dan wat jij biedt. Als polyamorist zeg je: ik wil constant meer/anders dan wat jij mij biedt, en niet alleen op lichamelijk vlak.

Voor mij blijft een 1-op-1-relatie het ideaalplaatje, eventueel in een open kader. Maar zelfs dat open kader is dikwijls al een niet-perfecte oplossing voor een van de partners.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb het onderwerp "verliefd op een prostituee" altijd maar zijdelings gevolgd.
Dacht is niet echt aan mij besteed hoewel de paar verhalen die ik gelezen heb wel intrigerend zijn.
En zo dacht ik ook dat overkomt me niet.
Tot ik er is over ging nadenken en besefte dat ik ook dergelijke ervaring achter de rug heb.
Eén van mijn allereerste bezoeken en inmiddels deze maand op de kop af 30 jaar geleden. Goh wat gaat de tijd snel.
Was toen in aan de Burchtgracht in Antwerpen en later (dezelfde dame uiteraard) aan de Lange Winkelhaakstraat.
Deze laatste kamer hadden we samen gezocht, eigenaar van het pand woonde in Merksplas en daar moesten we ook zijn voor de afspraken.
Nu allemaal verdwenen buurten zoals er nog meer waren in Antwerpen.
Ik geloofde zowat alles wat ze zei tot je uiteindelijk toch wat nuchterder wordt en zaken op een rijtje gaat zetten.
Heeft drie maanden geduurd.
Na een tijdje kom je erachter hoe de vork aan de steel steekt.
En zo werd de zogenaamde broer die ook mijn auto mocht lenen plots de vriend/man.
Die man heeft daar jaren meer pijn van gehad dan ik.
Ik heb die man nog aan werk geholpen in een slachthuis waar hij met mijn twee broers samenwerkte.
Het was één van zijn beste vrienden die me tipte. Die kon het blijkbaar niet meer aanzien of hij was stikjaloers.
We zijn net geen vrienden geworden en telkens als ik hem zag zo ongeveer om het jaar ruwweg zag je de pijn in zijn ogen wat hij mij heeft verzwegen en via zijn vrouw heeft aangedaan.
Hij kon het niet zeggen en ik wou het onderwerp niet aansnijden.
Idem dito met genaamde vrouw. Ik ken haar nog steeds en als we mekaar sporadisch toevallig een keer zien wat zelden voorkomt begroeten we mekaar op een normale manier.
Wat zij niet wist is dat mijn inmiddels ex een kennis was dus op afstand kon ik alles van haar volgen.
Mijn ex heeft nooit over mij verteld. Ze vertelde wel eens dat ze een relatie had met een blanke man maar ze wist niet wie of wat of waar vandaan.
Ze heeft ook een bewogen leven achter de rug.
Op het eind onze tja zeg maar relatie had ze iemand anders.
Ik kon dat niet verkroppen in eerste instantie.
Ben het gaan volgen en zoeken wie dat was en dat allemaal zonder internet.
Kennissen vertelde namelijk dat het een pooier was.
Zou kunnen natuurlijk maar wilde het zelf ontdekken.
De man was vaak te vinden in het Schipperskwartier met zijn Porsche 944. Ik weet het kenteken nog steeds.
Op een keer ben ik ze gevolgd (nog steeds niet kunnen verkroppen).
Maar hij had het door en kwam me achterna. Dat was natuurlijk niet moeilijk met zijn Porsche tegen mijn Opel Kadett diesel.
Heeft me klem gereden. Heb me er uit kunnen lullen om niet tot een handgemeen te komen en dat ik alleen maar even met haar wou spreken.
Mocht ik ook doen. Gek genoeg was hij toen was gekalmeerd en vertelde me dat hij een vrouw had.
En om het compleet te maken we stonden zowat 200 meter van zijn huis vandaan waar hij dus met genoemde dame rondreed.
Deze beste man was eerder veroordeeld voor wapensmokkel.
Of ik uiteindelijk goed ben weggekomen weet ik niet maar toen was het iig klaar.
Het heeft ongeveer 15 jaar geduurd voor ik haar weer zag op een begrafenis. Toen pas wist ze welke man haar kennis (mijn ex) had.
Ze is trouwens Ghanese.
Toentertijd leek ze sprekend op Whitney Houston en ze was zo licht van kleur dat niemand geloofde dat ze Afrikaanse was.
Overigens maar dat zijn geruchten zou ze geprobeerd hebben om haar dochter de prostitutie in te praten.
Gelukkig stak vader daar een voetje voor.
Nu leidt ze een normaal leven zonder prostitutie.
Op die begrafenis trouwens zei ze tegen mijn ex dat ze me wou spreken.
Ging wellicht over vroeger.
Heb het afgehouden en gezegd dat ik daar geen behoefte aan had.
Ze heeft wellicht toch niets zinnigs te vertellen. Ken de gemeenschap intussen maar al te goed.
Laat ze maar in eigen sop laten gaarkoken. Ze begrijpt wellicht niet waarom ik niet wil praten en die gedachte zal zij mee moeten leven, niet ik.
 
Als polyamorist zeg je: ik wil constant meer/anders dan wat jij mij biedt, en niet alleen op lichamelijk vlak.

Voor mij blijft een 1-op-1-relatie het ideaalplaatje, eventueel in een open kader. Maar zelfs dat open kader is dikwijls al een niet-perfecte oplossing voor een van de partners.
Ik dacht het al... je koppelt het hebben van een relatie aan 'ik wil'. Al eens gedacht aan 'ik geef'? Die dosering heb je zelf in de hand.

En dat ideaalplaatje van monogame relaties mag gerust jouw ideaal zijn natuurlijk, maar in de praktijk blijkt het toch heel dikwijls ook niet te werken. Veel monogame mensen zijn serieel monogaam met tussen elke tijdelijke monogame fase een warrelig soepje van overlappende relaties, en er zullen nog veel meer monogame relaties bestaan, denk ik, waarbij de monogame facade alleen maar overeind blijft omdat de achterbouw stiekem alles behalve monogaam is. Anders praat je maar eens met wat dvp's over hoeveel klanten brave burgers zijn, in een nette monogame relatie, die onder de radar hun opgekropte behoeftes 'extragaam' komen bevredigen. :)
 
Ik dacht het al... je koppelt het hebben van een relatie aan 'ik wil'. Al eens gedacht aan 'ik geef'? Die dosering heb je zelf in de hand.
Lol ja, die polyamoreuzen geven altijd, ze nemen nooit. Hoe nobel van ze, het lijken wel missionarissen. Iedereen in een relatie zit daarin omwille van egoïstische redenen. Niemand gaat in een relatie uit altruïsme.

Overigens wel met je eens dat monogamie voor velen ook niet werkt, daarom dat ik ook open relaties vermeld als optie.
 
Ik heb idd slechts enkele succesverhalen gelezen (o.m. op hookers) en het is ook een onwaarschijnlijk scenario omdat het vanuit een betaalde overeenkomst begint en je vaak lang niet alles weet over zo iemand.
Ik ben niet super-naief, maar ben er letterlijk ook bij andere dames verrast over hoe veel leugentjes ze vaak onder het mom van complete eerlijkheid vertellen. Onderdeel van het vak natuurlijk, maar zowel qua fysiek genot, mentale click, eigen historie bedenken ze de boel soms lustig bij elkaar.

Deels begrijpelijk, soms ook niet begrijpelijk. Met mijn #1, 2 en 3 heb ik 'de achterkant' van het vak vaak besproken en soms is er 1 specifiek negatieve gebeurtenis in hun leven geweest waardoor ze hier mee begonnen zijn, soms zijn ze er gewoon ingerold en bevalt het ze momenteel eigenlijk prima (of ze zitten in een soort eigen harnas waarbij ze dat zelf willen geloven, dat is ook een variant) en de een denkt juist verschrikkelijk veel over alles na en de ander eigenlijk gewoon helemaal niet.

Ja ja, het zijn net mensen. ;)

Toch verbaast het me dat ik van mijn #1 eigenlijk veel minder met zekerheid weet dan van de nummers 2 tot en met 5. Die spelen ook minder een trek aan/stoot af spel en zeggen meer waar het op staat. #1 weet zelfs dat ik dat bij vlagen het enige irritante aan haar vind, maar hult zich van nature in nevel.
Maar neemt dan wel weer de moeite om vanuit haar geboorteland razendsnel haar nieuwe nummer aan me door te geven als ze van telefoon wisselt oid.
Heb vaak genoeg de boot afgehouden als ik dacht: dit wordt m toch niet, laat je niet gek maken, maar precies op dat moment volgt er weer een superlief appje of een onbetaalde afspraak van iemand die je in veel aspecten als enige van al die dames een 10 zou geven.

Zeker als we bv in een bar ergens wat dronken en praten of een hapje ergens aten heb ik me meerdere malen afgevraagd: Waarom eigenlijk dat dan juist wel met mij?
Want als meer geen optie is en ik ook niet eens die superveel uitgevende klant ben, is het maar moeilijk te doorgronden waarom ik, naar haar zeggen, toch die ene supergoede connectie ben geworden.
Het zou natuurlijk kunnen zijn dat ze 3 mannen zoals ik heeft, maar zelf ontkent ze dat ten stelligste en beweert daar absoluut geen tijd voor te hebben.

Soms zie ik mannen in een bar oid super-jaloers kijken (want een verschijning is het wel) en ben ik blij en moody tegelijk. Prima om met zo'n 10 aan je zijde ergens binnen te komen, maar oh zo jammer dat je dan net niet echt de eindstreep haalt en de buit binnen sleept.
Maar de blik van jongere, (volgens mij) knappere mannen dan ik zelf die 'hoe dan?' lijken te denken doet me toch wel gniffelen.

Wat ook raar is: Ruzie maken om iets in de persoonlijke sfeer.....en de dag daarna toch afspreken en sex hebben.

Meestal als je bv met een dame in de prive sfeer bepaalt 'dat het 'm niet gaat worden' zie je elkaar iig een tijdje daarna juist even niet en de combi ' het gaat 'm niet worden' >> 'zullen we dan maar gewoon gaan neuken' is helemaal ondenkbaar. Tsja...het leven....
 
Die blikken zijn geweldig haha....het gaat er meer om of jij een leuke date hebt dan dat anderen afgunstig kijken natuurlijk, maar het blijft kicken haha.

Heb iets soortgelijks ook wel eens gehad toen ik in de lobby werd opgehaald door een zeer in het oog springende 25 jarige en met haar in de hotel lift belandde waar al een echtpaar stond. Man in de 50, vrouw even oud, 100 kilo zwaarder, boos kijkend, kenau.
Die man bekeek schuchter mij, toen met hongerige ogen die chick, toen zijn eigen vrouw, toen mij weer, toen die chick weer en zuchtte toen onbewust heel diep.
Natuurlijk, wat hij dacht klopte toen zeker niet, want iedereen kan haar ' huren', maar je zag hem denken: Waar is het bij mij fout gegaan haha.
 
Dat bedoelde ik natuurlijk.
Het gevoel voor humor bij Lassie ligt precies moeilijk als het over hoeren gaat.
Ik dacht dat het nogal obvious was.
En een relatie groeien met een hoertje. Van de meeste kan je hun grootvader zijn . Ik kan niet geloven dat iemand hierin gelooft.
Het gevoel voor humor heb ik los gelaten bij mijn uitleg dat er bij een date met een dvp niks groeit, maar krimpt... Binnen met een paal, buiten met een hanger.

In een topic dat over het mogelijke groeien van een relatie gaat,kon het obvious zijn (vroeger gebruikten de pastoors graag Latijnse woorden, nu is alles Engels :) maar het kon ook serieus bedoeld zijn.

Wie gelooft dat iemand in iets gelooft? Geloven, dat was iets van vroeger, van die pastoors. Die hadden het voordeel dat ze over niet fysisch zichtbare dingen spraken. Niemand van de levenden heeft ooit de hemel, de hel of de duivel gezien. De duivel he, niet den Duvel, die hebben we wél gezien, die pijpt langs de A12 in Breendonk (Belgische klassieke mop :) - Nederlanders, tracht niet om de grap te begrijpen zonder locale Belg te zijn :) ).

Wat we van de dagelijkse wereld geloven, hangt af van de realiteit die we zien en van wat men ons leert. Een relatie met een dvp kan niet want van de meesten kan je hun grootvader zijn? Wacht even.

1. Ik ken persoonlijk iemand zeer goed, een man, die gehuwd is met een vrouw die een jaar ouder is dan zijn moeder. Al langer bij elkaar dan vele koppels die ongeveer even oud zijn.
2. Ik ken wel meer mannen die al jaren samen zijn met een vrouw die redelijk wat jaren jonger is dan zijzelf, 10 of meer jaar, het komt meer voor dan je denkt.
3. Niet elke dvp is nog 20 en niet elke wandelaar is al 70. Een dvp van 35 en een wandelaar van 45 bv... Ne kwieke opa he, dat is daar in die familie allemaal wel goed vooruit gegaan :)

Zwak argument dus.

Maar goed, een relatie die groeit met een dvp kan dus niet. Is er dan geen verschil tussen 'ik zie dat zelf niet zitten' en 'dat kan niet'? Er zijn al veel mannen financieel gepluimd door een vermeende liefde met een dvp. Dat klopt. Maar het is niet omdat de meeste handelaars in tweedehandsauto's wat foefelen, dat er hier en daar eens geen eerlijke kan tussenzitten.
 
den Duvel, die hebben we wél gezien, die pijpt langs de A12 in Breendonk
 
toen ik in de lobby werd opgehaald door een zeer in het oog springende 25 jarige
Ze springen zeer in het oog als ze gekleed zijn in hun werktenue. In smaakvolle normale kleren lijken het soms gewone mooie vrouwen waar je naar kijkt, maar die je niet als 'in het oog springend' klasseert.

Ik heb begrip voor alle visies in dit liederlijke topic, maar ik heb wel de indruk dat het allemaal wat te zeer uitvergroot wordt door neukzoekende wandelaars die denken dat de dvp's in het echte leven precies zo zijn, zoals zij zich in hun beroep profileren. En een man die per ongeluk samenleeft met een dvp is dan meteen een ouwe zak (met veel geld, of al zonder geld :) ) die met een opvallend uitdagend gekleed 'jong ding' loopt te pronken in de openbare ruimte.

De realiteit is per definitie altijd reëler dan de dromen.
 
Nee H, je googled als de beste, maar je hebt de grap niet.

Ik zal 'hem' (taalgebruik effe aanpassen) voor de Hollanders op GR even verklaren. De Brouwerij Moortgat, producent van de Duvel, ligt vlak langs een drukke half-autobaan, de A12 tussen Brussel en Antwerpen. Daar passeert veel volk dus. Op de gevel prijkt al sinds jaar en dag de slogan: STTT, HIER RIJPT DEN DUVEL. Belgen hebben hun eigen humor, en een of andere grapjas heeft daar wel eens het beentje rechts onderaan de R overplakt zodat de R een P werd.
 
Ik heb een beetje het gevoel dat bij velen door onze hobby de "noodzaak" van een vrouw/vriendin wegvalt.
Ik heb wel gemerkt dat ik -- zonder alle heisa van een relatie -- van af en toe zo'n mooie ontmoeting best gelukkig kan worden, de kennismaking, de ontroering die er soms bij komt kijken, een verliefd gevoel dat ook weer gewoon mag overgaan in een kameraadschappelijkheid waarbij het niet per se nodig is elkaar nog (of met regelmaat) terug te zien. Zoals ik blij kan zijn met ex geliefden, sommigen die ik nog steeds spreek en andere die ik alleen in herinnering koester. Niet bij elke DVP heb ik die ervaring maar ook bij wie er geen contact to stand komt of zelfs wanneer het vrijen niks is, is dat dan vaak wel erg grappig en ook een mooie herinnering. Dat ik een keer een splinter kreeg in mijn balzak, door het krakkemikkige houten bed bijvoorbeeld ;-)
 
Ik heb wel gemerkt dat ik -- zonder alle heisa van een relatie -- van af en toe zo'n mooie ontmoeting best gelukkig kan worden, de kennismaking, de ontroering die er soms bij komt kijken, een verliefd gevoel dat ook weer gewoon mag overgaan in een kameraadschappelijkheid waarbij het niet per se nodig is elkaar nog (of met regelmaat) terug te zien. Zoals ik blij kan zijn met ex geliefden, sommigen die ik nog steeds spreek en andere die ik alleen in herinnering koester. Niet bij elke DVP heb ik die ervaring maar ook bij wie er geen contact to stand komt of zelfs wanneer het vrijen niks is, is dat dan vaak wel erg grappig en ook een mooie herinnering. Dat ik een keer een splinter kreeg in mijn balzak, door het krakkemikkige houten bed bijvoorbeeld ;-)
Ik kan het niet beter verwoorden. Alleen die splinter heb ik niet. Wel mijn auto hele zijkant aan gort gereden bij de dame recht voor de deur en doorgereden. Toen aan de Zirkstraat. Ja ook daar waren enkele ramen.
 
Het gevoel voor humor heb ik los gelaten bij mijn uitleg dat er bij een date met een dvp niks groeit, maar krimpt... Binnen met een paal, buiten met een hanger.

In een topic dat over het mogelijke groeien van een relatie gaat,kon het obvious zijn (vroeger gebruikten de pastoors graag Latijnse woorden, nu is alles Engels :) maar het kon ook serieus bedoeld zijn.

Wie gelooft dat iemand in iets gelooft? Geloven, dat was iets van vroeger, van die pastoors. Die hadden het voordeel dat ze over niet fysisch zichtbare dingen spraken. Niemand van de levenden heeft ooit de hemel, de hel of de duivel gezien. De duivel he, niet den Duvel, die hebben we wél gezien, die pijpt langs de A12 in Breendonk (Belgische klassieke mop :) - Nederlanders, tracht niet om de grap te begrijpen zonder locale Belg te zijn :) ).

Wat we van de dagelijkse wereld geloven, hangt af van de realiteit die we zien en van wat men ons leert. Een relatie met een dvp kan niet want van de meesten kan je hun grootvader zijn? Wacht even.

1. Ik ken persoonlijk iemand zeer goed, een man, die gehuwd is met een vrouw die een jaar ouder is dan zijn moeder. Al langer bij elkaar dan vele koppels die ongeveer even oud zijn.
2. Ik ken wel meer mannen die al jaren samen zijn met een vrouw die redelijk wat jaren jonger is dan zijzelf, 10 of meer jaar, het komt meer voor dan je denkt.
3. Niet elke dvp is nog 20 en niet elke wandelaar is al 70. Een dvp van 35 en een wandelaar van 45 bv... Ne kwieke opa he, dat is daar in die familie allemaal wel goed vooruit gegaan :)

Zwak argument dus.

Maar goed, een relatie die groeit met een dvp kan dus niet. Is er dan geen verschil tussen 'ik zie dat zelf niet zitten' en 'dat kan niet'? Er zijn al veel mannen financieel gepluimd door een vermeende liefde met een dvp. Dat klopt. Maar het is niet omdat de meeste handelaars in tweedehandsauto's wat foefelen, dat er hier en daar eens geen eerlijke kan tussenzitten.

Zo zou Vertongen het ook uitgelegd hebben .:ROFLMAO:
 
Ik denk dat we ook wel een beetje verwend zijn. We neuken natuurlijk bijna alleen maar vrouwen die soms de helft van onze leeftijd zijn, en meestal wel bovengemiddeld knap.
Normale vrouwen lijken dan plots een stuk minder interessant.
Ik dacht in het begin dat dat het lekkerste zou zijn van wandelen, maar na een tijdje kreeg ik steeds vaker het gevoel dat het totaalplaatje niet klopte. Veel te knap en jong om met zo'n lelijkerd te neuken. Zag ik mezelf in een spiegel met de dame en in plaats van het te gek te vinden om een lekker jonge en knappe griet op me te zien liggen, voelde ik eerder ongemak. Daardoor ging het vaak maar moeizaam. Niet dat ik nooit meer voor zo iemand kies, maar het beste werkt voor mij als de dvp er eentje is waarbij ik een beetje het gevoel heb dat ik zo iemand ook in het echt zou kunnen krijgen.

Anyway, verliefd. Ja, drie keer gehad. De eerste simpelweg omdat ik net begonnen was met wandelen en zij de eerste was die me een gevoel gaf alsof ik er mocht zijn, wat voor mij in die fase van mijn leven een buitengewoon belangrijk iets was. De tweede omdat het een super lief mens was, open en eerlijk, wist heel persoonlijke dingen van haar, waardoor de afstand tussen ons (te) klein werd. De derde was simpelweg een zeer geraffineerde dame die het GFE spelletje tot in de puntjes beheerste en me daardoor menigmaal langer liet blijven en voor meer liet betalen dan ik vooraf bedacht had.

Die laatste dame neem ik niks kwalijk en ze is nog altijd qua seks zo'n beetje de beste die ik ooit heb gehad, maar door de gedwongen corona stop ging ik wel beseffen dat ik me nogal makkelijk liet inpalmen en GFE dames zoals haar maar beter niet meer kon zien. Toen ik op Hookers en ondertussen ook hier bij de recensies las dat ze dezelfde manier van werken bij iedereen gebruikte, was ik helemaal genezen. Wederom, niks mis mee dat ze dat doet, maar het opende wel mijn ogen voor iets wat ik in mijn achterhoofd al wist.

Dus tegenwoordig zijn het voor mij voornamelijk dames die ik bij me vind passen en niet al te uhm GFE-ig zijn. Gewoon een leuke klik, een gezellige babbel en toffe seks, maar met een immer heldere lijn wat de verhouding tussen ons is. Verliefdheid kan lekker voelen, maar niet als jij verliefd bent op een niet helemaal echt persoon en zij vooral verliefd is op je portemonnee.
 
Laatst bewerkt:
het gevoel dat het totaalplaatje niet klopte. Veel te knap en jong om met zo'n lelijkerd te neuken. Zag ik mezelf in een spiegel
Zoiets heb ik een paar jaar geleden gehad.
Was toen eind 30, maar wordt vaak nog eind 20 geschat, dus deze gedachte speelde niet. Echt in de rosse buurt van Duisburg hangen spiegels in de panden waar je doorloopt en zag mijzelf opeens daar in de spiegel met een enorme bierbuik, terwijl ik verder vedergewicht ben. Schaamde mij een beetje. Toen ik na dit avondje thuiskwam binnen een maand de bierbuik weggewerkt en daarna lang superslank gebleven.
Nu door corona, tijden thuiszitten en vaak eten besteld te hebben weer een beetje hetzelfde sinds ik weer een aantal weken wandel. Ben nu in de 40, nog steeds jong uiterlijk, maar schaam me een beetje bij die jonge meiden voor mij bierbuik. Sinds 2 weken weer meer bezig, maar merk wel dat het nu lastiger is om snel van die bierbuik af te komen.
 
Niet helemaal waar in dit geval Lassie. Het ging om een opvallend knappe dame die in de lift van het hotel een strak soort sweatertje en jeans aanhad (het was winter), dus eigenlijk was ze heel casual gekleed, dus het was niet alsof ik met een enorm opgedirkte griet daar stond, maar de man keek al ongelukkig naast de kenau toen hij de lift in stapte en de verschuiving van verdieping naar verdieping leidde tot een lange ongemakkelijke stilte die ik juist wel spannend vond omdat de attractieve dame in dit geval pas 22 was en amper Engels sprak. ;)
Dus ik kon ook niet nonchalant iets tegen haar zeggen. Eigenlijk deden we niets opvallends, het was gewoon ik, veertiger, gemiddelde looks, zij, 22, beauty en je zag zijn ogen gefrustreerd, onderzoekend heen en weer schieten. Zij en ik keken eigenlijk vooral zo neutraal mogelijk voor ons uit omdat het ook nog tijdens het wandel-verbod door Corona was. Ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat het hotel vrijwel leeg zou zijn.
De kenau keek overigens ook neutraal met een blik die iets leek te zeggen van: Natuurlijk is dat gewoon jouw dochter....ze leek de plaatsvervangende wensdroom van haar man niet te doorgronden. :)

Wat je zegt over het verschil tussen het echte leven en het werk van de dvp klopt ws. wel behoorlijk. Mijn #1 dvp is zich daar meer bewust van dan ik en geeft het zelfs toe. Ze is razendspannend bij de bezoekjes, maar soms logischerwijs wat meer moody, moe, gewoontjes bij gewone app momenten of afspraken....terwijl ik, zeker als ik haar zie, nooit neer kom in de realiteit.

Er was ooit een theorie dat mannen elke 6 seconden aan sex dachten en ik merk de tweesplitsing tussen werk en prive bij haar meer.

Ik spreek bij voorkeur laat 's avonds af en als ze hier is vind ze dat prima, maar als ze in haar thuisland is app ik soms rond middernacht en reageert zij vroeg in de ochtend...dan is haar ritme anders omdat ze dan echt 'niet aan het werk is', terwijl ik altijd 'aan' sta.

Maar hoe erg ik haar ook te gek vind als ze met me 'werkt', in haar vrije tijd waardeer ik haar ook.
Maar zeker in het begin was ik wel wat wantrouwend. Vroeg ik vaak of iets wel echt was. Dat irriteerde haar weer. Dan zei ze: Waarom zou ik anders dit of dat met je doen of iets van die strekking....en daar zit wel wat in.
Maar als je iemand kent als dvp is het toch heel moelijk om dat idee in de vrije tijd los te koppelen.

Op zich zijn de reguliere dvp bezoekjes het helderst @ForumLurker. GFE's kunnen verwarrend zijn. Heb zelfs wel eens aangegeven bij een dvp dat ik er niet echt behoefte aan had als ze te veel een act opvoerde.

Denk ook dat veel wandelaars er amper doorheen weten te kijken. Al die 'zij genoot er net zo van als ik' onzin.

Wel denk ik, dat er een verschil is tussen een click en geen click. Maar wanneer een click een erg goede click wordt en wanneer dat spel is valt soms moeilijk te achterhalen.
Ik kende een dame die daar ijzersterk in was. Die zei zelfs als je binnenkwam en net bij de kapper was geweest: ' you remind me of a former boyfriend' en dat soort kleine dingetjes om dichterbij te komen.
Wat me opvalt is dat dames ook een trucje hebben om je muurtje om ver te krijgen. Bv heel nadrukkelijk focussen op iets wat heel prive is. Om een emotie op te wekken. Maarrrrr.....het zou dus ook gewoon echt kunnen zijn, iets wat haar opvalt ipv dat het helemaal uitgedacht is.

By the way: Als ik geil ben zie ik mezelf amper nog. Ben er eigenlijk nooit mee bezig of ik een buikje heb of niet. Een enkele keer misschien, maar mijn focus ligt dan op haar zonder dat ik me nog al te bewust ben van mezelf qua looks, leeftijd etc. Wellicht gelukkig maar. ;)
 
Laatst bewerkt:
heb dat volgens mij al eens laten vallen in een ander topic
heb ook een keer een leuke Roemeense meegenomen op de zaterdagavond..
het was ergens in Juli een jaar of 4 terug..had die dag (zaterdag)een leuk project afgerond ,mensen hadden zoals afgesproken een gedeelte contant afgetikt
de terassen zaten vol..en ik had gewoon zin in iets 'lekker'..je weet wel alle stress van afgelopen weken om die verbouwing netjes af te maken was weg..
de vogeltjes zaten te zingen in de bomen..het rook buiten naar lavendel..
eerst thuis wat gegeten , in bad gelegen en op Kinky gezocht na een dame hier..
stond een nieuw meisje tussen van 22 (zei ze)..die me wel beviel en aangezien ik met de minuut steeds meer zin kreeg ,gelijk een afspraak gemakt met haar..
ik was sowieso voornemens om rond een uur of 22.00u naar de stad te gaan om te kijken wie er ook allemaal waren van vrienden en bekenden..
persoonlijk ga ik nooit weg op de versiertoer ,want ten eerste kom ik altijd wel mensen tegen die ik ken uit een werksituatie of zakenrelaties en voordat je het weet heb ik weer een afspraak op een bierviltje geschreven met een telefoonnummer erop 'kun jij een dubbele garage met schutting zetten ?,wa kosda zoiets..bel mij maandag even als je kunt Rich'..
en ten tweede ben ik geen versierder..meiden van 25-30 zijn meestal met een groepje en daar hangen dan meestal mannelijke leeftijdsgenoten rond..
die zitten ook niet te wachten op een 40er als mij..
vrouwen van 35/40 meestal gescheiden en kids (thuis bij de oppas of bij hun vader)..no thanks..die staan enkel ongemakkelijk met een zelfde soort vriendin aan de witte wijn te scopen voor hun volgende slachtoffer..
en ik WEET dat als ik een beetje moeite doe ik gegarandeerd een keer bingo heb..zeker als ik een gesprek aanknoop en ik over mijzelf begin ,werk ,status etc etc..
maar daar heb IK nou net geen trek in..
lang verhaal kort..
ik dus naar 'Anais' toe..ergens rond een uur of 20.00..was inmiddels goed geil zelf..uurtje geboekt met haar..foto's waren niet echt heel duidelijk..dus altijd een surprise..
deur open bij een bekend adres..doet daar gewoon een soort Jennifer Conelly open..(de jongere versie)..ik dacht nog ..die zal enkel de deur opendoen voor een ander..nope..deze werd het..
geweldig uurtje gehad met haar..en dus een hele goede 'click' met haar..ze was hier net ..zat alleen in dat huis ,omdat 2 andere meiden pas maandag zouden komen ..
ze wilde best die avond iets gaan doen want ze werkte nooit op zaterdagavond na 22.00u, want 'to many drunk pigs'..begrijpelijk..
ik kreeg een ingeving en vroeg ofdat ze met me meeging de stad in later....ze twijfelde geen moment..
nou zijn meiden die 2000 kilometer van huis zijn en sex hebben met bootladingen vreemde mannen iets anders aangelegd ,dan je buurmeisje van dezelfde leeftijd dat bij de Jumbo achter de kassa zit..
maar het overrompelde me toch..en ik zei overduidelijk 'just like friends ,i'm not paying for your company ,take it or leave it..you want to know this city?,you got it'..
afgesproken dat ik ze een uur later zou oppikken..ik ging even terug naar huis omkleden en geld pakken etc ,dan kon ze nog even douchen en opdoffen..
ik dacht nog toen ik wegreed 'jij neemt dadelijk NOOIIIT de telefoon op'..
niet dus ,3 kwartier later stapte ze gewoon bij me in mijn bus..gewoon casual gekleed ,jeans en bloesje geen overdreven make up..
gewoon net zoals een meisje van hoger voortgezet onderwijs..die geen woord nederlands sprak..dat dan weer wel..
eerst een paar cafes binnen geweest met haar ,en aan wat mensen haar voorgesteld als mijn nieuwe achterbuurvrouw met duitse roots die hier is komen werken voor DB Schenker ..
maar wie niks vroeg..kreeg geen antwoord ..zo simpel...
Anais dronk overigens witte wijn alsof het kraanwater was..gaf ook regelmatig een rondje terug op de avond..,was ook niet vies van een shotje tequila op zijn tijd
maar omdat ik zelf niet drink..zag ik niets aan der..geen dubbele tong of waggelen..,die had ogenschijnlijk een resistentie voor alcohol ...sjeezus..
gaandeweg de avond kreeg ik het steeds meer naar mijn zin..
ik had ze eerder die avond al 2x geneukt..dus die druk was eraf..en eerlijk is eerlijk..alle gasten die ik ken en tegenkwam waren ineens een stuk vriendelijker
de vrouwen die ik ken daarentegen..nja dat was een ander verhaal..
kreeg van 1tje zo een snedige opmerking van 'waar heb je die nou weer vandaan?,doet ze de boekhouding'..,'nee Patricia ,dat is een escorte van 200 per uur'..lachende weg..ze moest er mee lachen maar ze wist niet wat ze er mee aanmoest..
ze moest eens weten..
om een uur of 3.30u heb ik ze weer netjes thuis afgezet..was erg gezellig..zo'n beetje alle cafe's en bars gehad waar ik wel eens kom..
tussen de bedrijven door nog over mezelf gehad..en zij ook nog wat verteld over haar leven en thuisland..wat ik verder voor me houd..
ik kreeg bij afscheid nog 2 zoenen ,en de opmerking 'please come back,next week'..(had eigenlijk moeten vragen,next time is free then?)
maar dat heb ik nooit meer gedaan..
vond het goed zo..ondanks inderdaad eerder genoemde 'click' ,zit haar leven mijlenver van dat van mij..
maar ik kan goed begrijpen dat er zat andere gasten zijn die binnen de week elke dag met bloemen voor de deur staan..en drama..
ik heb gewoon een fijne avond sex en lol met haar gehad..en that's it..
ben ook nooit meer teruggeweest..wel nog 1 of 2 keer een appje gehad van haar..maar daar heb ik gewoon netjes op geantwoord..ik hoef verder niets
ik kom heus nog wel een keer haar collega tegen..
en misschien doe ik dan zoiets weer..
of niet..
 
Verliefdheid is een geweldige extraatje om er sex op te hebben. Ik ben altijd wel eens verliefd op een DVP, en tegelijk ook op zoek naar een toekomstige om verliefd op te worden. Ook in de wandelwereld moet ik vooruit denken. Soms komt t voor dat de dame met de noorderzon vertrekt, of dat zij "t uitmaakt" . Gek genoeg heb ik meegemaakt dat zij van haar boyfriend mij niet meer mocht zien omdat we teveel naar elkaar toe trokken. Zij staat nu nog steeds achter de ramen en we groeten elkaar maar t is uit.
 
Uitkijken naar een potje goede sex en een leuke tijd dat zeker, maar verliefd worden op een dame zal niet snel gebeuren.
Heus wel eens gebaald dat een dame stopte of het contact verbroken werd.
 
Ik ken heel wat meisjes die getrouwd zijn met een klant en een normaal leven hebben. Alleen goed opletten als ze uit oost Europa komen is het vaak foute boel en ben je veel geld kwijt!!! Roemenië, Bulgarije, Hongarije dan moet je alarmbel afgaan! Getrainde emo oplichters (zigeuners).
 
Ik zou ze niet te eten willen geven. De mannen die verliefd worden op de barlady's in Thailand. Dit loopt meestal mis. Er zijn uitzonderingen maar het draait toch meestal om geld. Heb een vriend een pijnlijk breuk zien aan overhouden. Hij stond op trouwen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan