Fakelist wandelaars

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Gamerpoost

Vaste klant
Forumpionier
105
13/07/21
26
3
Ik lees af en toe dat dvps ook een blacklist hebben van wandelaars, die dan online te vinden is. Ik weet niet of dit echt zo is, mr heb nu zelf 1 afspraak mislopen door omstandigheden en die dame vertelde me dat ze mij op de zou zetten. (heb x-keer excuses aangeboden) nu heb ik de indruk dat mij telefoons, berichtjes , what apps niet meer beantwoord worden. Dus mijn vraag is waar ik die lijst kan terugvinden om te kijken of ik als een faker erop sta of niet.
 
Ik weet niet of op dit moment nog een lijst bestaat voor adverteerders op Kinky en SJ. Mocht dat zo zijn, zou je jezelf moeten aanmelden door een advertentie te plaatsen en daarna heb je toegang tot die zwarte lijst.
 
Eerst en vooral; ik zeg niet dat een vaag figuur kunnen rapporteren een slecht idee is, integendeel. Na hier al een heleboel posts gelezen te hebben van zowel dvps als wandelaars lijkt me het zelfs noodzakelijk. Want laten we eerlijk zijn, er lopen veel rare snuiters rond en de dames waar we allen zo van houden zijn uiteindelijk ook maar mensen die hun brood willen verdienen en het recht hebben om dit op een zo veilig mogelijke manier te doen.

MAAR mijn probleem is dat je zo op die lijst kan komen of die rede nu onderbouwd is of niet.
Hieronder enkele voorbeelden zonder dames of agencies bij naam te noemen:

- Enkele maanden terug wou ik een jonge dame boeken via een agentschap. Alles goed en wel, maar ze vroegen om een voorschot te storten, wat ik vreemd vond en niet wou doen (agenschap of niet, was nog vrij groen hierin en vond dat wat raar). Dus heb dat geweigerd en gezegd dat ik niet langer een afspraak wou maken, waarop ze mij op de blacklist gezet hebben.

- Een iets meer recente voorval was wanneer ik een dame had uitgenodigd. Foto's zagen er goed uit, alles was afgesproken, ging een stomende nacht worden. Tot ik ze zag en ze minstens 10 jaar ouder was en minstens evenveel kilos...
Of zij mij in de maling wou nemen met oude en/of fake foto's of dat ik haar tijd verspild heb door te laten komen maar terug weggestuurd heb laat ik in het midden, maar opnieuw: op de blacklist gezet.

En zo heb ik nog enkele voorbeelden.
Ik weet ook wel dat een nieuw nr nemen maar een kleine stap is en niets kost. Maar ondertussen toch al enkele keren moeten doen, ook al enkele keren een date misgelopen omdat ik dan plots te horen krijg dat ik op de zwarte lijst sta en dan uitgescholden word zoals nooit voordien om dan door die nieuwe dame geblokkeerd te worden.
Excuses iedereen, is een lange tekst maar moest het echt eens luchten.
 
En waar kan je deze lijst vinden? Ik heb zo het vermoeden dat ik door een aantal oplichters al op die lijst ben gezet :ROFLMAO:
Maar snap wel dat je dit even kwijt wilt, het is ook best wel krom als een dame in kwestie andere foto's heeft gebruikt of een stuk ouder is dan op de foto's.

Dat ze je bij een agenschap meteen op een blacklist zetten zegt meer over hun dan over jou, helaas lijden de goede onder de kwade met vooruit betalen (of deel ervan), maar ook ik doe dat (niet) meer.

Hier op GR kunnen we tenminste onderbouwen waarom iemand fake is of waarom je diegene beter kan skippen. Eigenlijk zouden ze daar waar die blacklist staat ook goede redenen moeten beschrijven, en dat kan jij eventueel als je het app contact nog hebt dit ernaast leggen of het klopt en anders dat laten weg halen toch?
 
Ik heb al een soortgelijk topic gestart, tijdje gelee.
De Black/whitelist is een app, die in principe door iedereen te downloaden is. Als je de naam kent ;)
Dan werkt het simpel: telefoonnummertje intikken en je ziet korte recensies of opmerkingen.
En op basis van recensies krijg je score van 1 tot 10. Dus 1 slechte review en je hebt een 0, een goede erbij en het is een 5. Merendeel zijn opmerkingen, tenzij iemand je wil straffen of wat dan ook.
 
Er is niet "de" black list/white list. Er zijn er zoveel, beheerd door verschillende groepen dames en door hen onderling gedeeld. Wil je weten of je er op staat dan zul je de juiste dame moeten kennen die dat voor je wil nakijken en dat weet je pas één lijst.

Ga er maar van uit dat als je er eenmaal op staat je er niet meer af komt, dus tijd voor een nieuw wegwerp simmetje.

Die naam van die app ben ik dan wel weer in geïnteresseerd @Harold999
 
Vroeger bestond er zo'n lijst op kinky.nl
Maar vanwege de privacywetgeving is die lijst en hookers.nl verdwenen vh net.

Ook ik had wel eens mijn vraagtekens bij sommige berichten bij een telefoonnummer, dus nam het altijd met een korreltje zout bij:

1. Personen die bij aanschouwen vd dvp er als een raket vandoor gingen, vaak met een cliché smoesje
2. Personen die niet kwamen opdagen, maar bij een ander weer wel kwamen opdagen
3. Personen die bepaalde handelingen wilden die de dvp niet wilde doen ( betaald of onbetaald )

Deze 3 voorbeelden kwam je vaker wel dan niet tegen en gaven bij mij geen reden om die te weigeren. Ik gaf ze de voordeel vd twijfel zeg maar. En in vele gevallen had ik bij 1,2 en 3 altijd prijs. Dus zo'n lijst kan ook heel veel cliënten kosten als je geen risico durft te nemen.

Natuurlijk heb ik er zelf ook het een of ander erop gezet, maar dan moet er eerst heel wat gebeuren. Eigenlijk als ik teveel 'no shows' in een korte tijd kreeg, dan ging ik daar het een of ander wel in noteren.
Ik ben echt 1 vd makkelijkste dames waarbij je ver kan gaan en nog meer kan krijgen, maar je moet mij niet aan t lijntje houden. Dan zijn we klaar voor altijd.

En als je echt te ver gaat of ik ben het spuugzat, dan staat je telefoonnummer op de deur v diverse benzinepomp toiletten met een leuke tekst. En lach ik als laatste, want je zou zomaar 24/7 gebeld kunnen worden door hitsige mannekes die gratis seks met je willen 🤣🤣

Dus.. eerst goed nadenken voordat je een nep afspraak maakt met mij 😏
 
Op Redlights kan je de lijst raadplegen via je Dashboard, als je ingelogd bent (onder het tabblad Fake check). Je krijgt geen lijst te zien, via een formulier kan je een telefoonnummer ingeven en het systeem toont dan de info die door andere gebruikers is ingevoerd voor dat specifiek nummer.
Dat is bijvoorbeeld: komt niet opdagen of gedraagt zich gewelddadig, enz
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan