Bedreigd na contact via whatsapp

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Nee hoor de Sims zijn gratis en hij gebruikt de SIM maar een paar dagen
Kijk ik was a te laat.....ik Denk dat het Vooral goed is Om hem af the zeiken en zijn tijd te verspillen....je kunt hem echt boos krijgen, Zie mijn eerdere posts
 

Bijlagen

  • Screenshot_2022-11-09-07-45-39-346_multi.parallel.dualspace.cloner.jpg
    Screenshot_2022-11-09-07-45-39-346_multi.parallel.dualspace.cloner.jpg
    131,6 KB · Weergaven: 180
Nee hoor de Sims zijn gratis en hij gebruikt de SIM maar een paar dagen
Kijk ik was a te laat.....ik Denk dat het Vooral goed is Om hem af the zeiken en zijn tijd te verspillen....je kunt hem echt boos krijgen, Zie mijn eerdere posts
Heerlijk inderdaad altijd hun aan de praat houden.
Het is bij mij helaas verdomd stil de laatste tijd, maar ik voel dat er binnenkort eens 2 aan kunnen komen:devilish:
 
Bij locatie aangekomen bleek er geen lekkere wijf maar twee kerels op mij te wachten. Het werdt vechten helaas aangezien die twee jonge snotappen mij wouden beroven.

Het is maar omdat ik jarenlang vechtsport heb beoefent anders was ik misschien wel beroofd.
Dit dus voor corona meegemaakt in Den Haag/Zoetermeer, scheen toen een ding te zijn. Een opgeschoten "jeugdig" debiel die mij op leek te wachten. Vroeg of ik X was, vroeg hem wie hij was en dat ik daar voor werk was (ik liep nog met mijn werkjas aan). Andere moest kon ik niet aanbellen en richting de kelderbox lopen, dit niet gedaan maar zag wel 3 gasten staan. Welke of wat voor soort advertentie was dit als ik vragen mag?
 
Geen aangifte gedaan wil niet bij de politie bekend staan als hoerenloper.
meldmisdaadanoniem.nl en idd een wieheeftgebeld.nl voor het nummer.
Bij eerste en genoeg vergelijkbare meldingen gaat politie wel wat doen, maar niet naar jou te herleiden.
Bij tweede behoed je anderen, mits die natuurlijk die site checken op genoemd nummer.

Ik heb dat in mijn gemelde gevalletje gedaan, naast support van kinky en sexjobs. Die kwamen heel snel terug dat ze deze dame en haar mailadres gingen blokkeren. Ads zijn nu idd weg. Daarnaast via meldmisdaadanoniem ook emailadres, telefoonnr en iban met achternaam (achterhaald via tikkie overdracht) gemeld. Potentieel kan iemand mij benaderen, dus laat ik maar wat voor zijn denk ik dan. Maar wel anoniem.
 
Sinds deze week krijg ik meerdere appjes met bedreigingen.
Altijd een profielfoto van de Red Devils mc of iemand met een jasje aan van die club.
Ze dreigen om langs te komen....
De whatsapp naam is altijd MC.
Alle motorclub leden zijn maar te trots op hun eigen club en zullen hun club naam gebruiken , ze hebben nooit als naam MC... dus mijn gevoel zei direct dit is nep, maar het is toch altijd even schrikken.
door dit topic krijg ik bevestiging.
Mensen van een MC zouden nooit hun MC naam zwart maken. Mochten ze dit wel doen kunnen ze zware straffen krijgen...
 
Hoi @Wittveen, ik heb hetzelfde meegemaakt. Omdat ik fantaseer over sex met een TS hadden mede bi mannen mij aangeraden op Grindr te kijken, dus deed ik dat. Kwam een profiel tegen en wow wat een mooie dame.
Ik dus in gesprek en ze zei me dat ze liever via KIK wilde praten. Ik (geil dat ik was) een KIK aan gemaakt. Dagen met haar gesproken en ook echt leule diepgaande gesprekken. Toen was te toch wel nieuwschierig hoe ik eruit zag en stuurde van haarzelf ook een foto.
Op basis van vertrouwen (Hoe stom kon ik zijn😫) heb ik foto's gestuurd en ook nog eens herkenbaar. Ze vond me e3n leuke man etc..
Na een paar dagen berichtte ik haar dat ik lang niets van haar had gehoord. Ik kre3g 33n bericht terug:" Moment!"
Na 5 min kreeg ik een youtubelink..
Alle chats en foto's die ik had gestuurd kwamen in het filmpje voorbij met de tekst Rico/Ricardo is bi/gay.. Geloof me de vloer was ineens weg onder mijn voeten. Ik moest betalen anders zou het viraal gaan
Mijn reactie naar haar was dat ik het allang door had en ik haar profiel op Grindr, nummer en de chats allang aan de politie had gegeven en wachtte op haar dreigement. Ze heeft me nog 2 dagen bedreigd, uitgescholden en meer, maar ik bleef zeggen dat ze moest afwachten tot de politie haar oppakte.
Daarna nooit meer iets gehoord en de youtubelink werkte niet meer.
Maar voordat jullie het zeggen.
JA IK HEB MIJN LESJE GELEERD!!!!
Ik heb dit dus ook gehad, een meid leren kennen via Tinder, op een gegeven moment in de avond had ze meer tijd voor mij en wilde ze foto's van daar beneden, ik die gestuurd maar nog wel met de boxer aan. Niet kort daarna besefte ik mij hoe stom ik bezig was en heb ik alle mogelijke contactmanieren met "haar" verbroken, het hele verhaal van haar kant was te mooi om waar te zijn en ik ben er in getrapt. Gelukkig de afpersing niet mee gekregen. Achteraf gezien ben ik erg opgelucht maar blijf toch met een naar gevoel op Tinder e.d. zitten.
 
Tja, ook als groentje lijkt het mij verstandig om sowieso dit te doen/gebruiken:
  1. "Burner" telefoon. Gewoon een goedkoop Android prul van €30,- met een pre-paid SIM, waarbij je het nummer voor niets anders gebruikt dan wandelingen. En uitzetten wanneer je klaar bent!
  2. Toegeweid mail-adres. Niet registreren op contactsites met je privé/zakelijke mailadres. Duh.
  3. Nooit vooruitbetalen. NOOIT. VOORUITBETALEN. Ja, "ze" heeft vast lekkere tieten op de foto's en misschien beetje leuk praten via mail/WA, maar zodra je geld overmaakt is "ze" weg.
  4. Google Image Search (GIS). Dit dus. Of tegenwoordig, mits je Chrome gebruikt, zelfs in de browser via "Google Lens". Altijd even kijken of de foto's niet gejat zijn van een of andere Facebook/Instagram/weetikveel.
  5. Telefoonnummer opzoeken. Ik gebruik WieHeeftGebeld.nl, maar er zijn meerdere van deze sites. Veel hits, geen negatieve reacties? Dan is het hoogstwaarschijnlijk wel in orde. Geen of maar 3 hits? Op eigen risico...
Kortom, geen zaken gebruiken op Internet die naar jou als persoon te herleiden zijn.

Zelf ben ik ook al eens in #3 getrapt (Gelukkig "maar" €10,-, maar deed toch pijn aan m'n trots), dus niemand is perfect. Ik heb er verder geen aangifte van gedaan oid, alleen maar aan SJ gemeld (Niet dat SJ er veel aan doet - tegenwoordig is SJ niet veel meer waard).
 
Laatst bewerkt:
Ik kan hier nog wel aan toevoegen:

6. Geen herkenbare foto's van jezelf sturen, of foto's waarvan je niet ZEKER weet dat er geen locatiedata in de EXIF staat. Als je niet weet wat dit betekent, staat er waarschijnlijk locatiedata in de EXIF :)

Enige uitzondering die ik ooit zou maken is op 3 en 6, en dan alleen als de dame langere tijd en consistent goeie reviews heeft hier. (Dat is dan wel een beetje riskant, want resultaten uit het verleden enzo, maar dat geldt ook voor het daadwerkelijke bezoek.)
 
Wie heeft naar aanleiding van een advertentie op sexjobs, problemen gekregen.
Mij is het volgende gebeurt. Ik had gereageerd op een advertentie onder de catagorie shemales. Een whatsap gestuurd met de vraag of ik langs kan komen. Na ruim een uur reactie gekregen met de vraag voor wanneer. Terug een bericht gestuurd dat ik in de avond wilde komen en gevraagd of ik het adres kan krijgen. Geen reactie. Nu vroeg men of ik een foto kon sturen hoe ik eruit zag. Ik kreeg gelijk een foto van van de persoon in kwestie, natuurlijk onherkenbaar terug. Ik had nog een sexy foto van mijzelf, ook onherkenbaar natuurlijk en achteraf ook dom dat ik deze heb opgestuurd. Ik heb geen reactie meer gehad en van een afspraak is niets gekomen. Nu het volgende. Ruim twee weken later krijg ik een bericht terug, waarin ze mijn naam noemt. Hi…. alles goed? Ik een bericht terug, wie is dit? ik heb je adres, en als je geen €1500 betaald dan laat ik iedereen weten in jou woonplaats en straat wat je "hobby" is. Daar was ik dus behoorlijk van geschrokken.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan en de zaak wordt onderzocht. Men heeft mij gerustgesteld dat deze persoon alleen probeerd je bang te maken. De gesprekken hebben ze ook allemaal gezien, en ook de verschillende telefoon nummers.
Mede wandelaars, ik wil jullie waarschuwen!!! Gebruik niet je privé telefoon maar koop een tweede toestel of prepaid telefoon! Dit voorkomt een hoop ellende. Gaarne jullie reactie.
Ook eens gehad. Althans meerdere keren dezelfde persoon.

Gewoon blokkeren en verder gaan met je dagelijkse kost. Ze bluffen.
Ik heb van één persoon, met vier verschillende nummers, diverse berichten gekregen.

"Ik ga exposen als niet betaald" - "Ik zet alles op social media" - "er zijn foto's gemaakt tijdens de date" etc. etc. etc.

Bij mij was het dus wél tot een afspraak gekomen. Date was ook niet noemenswaardig en had ik al een vreemd gevoel bij, er was ook nog een Marokkaanse jongen in de woning. Ik weet dus wél waar de afperser woont.

Ik weet dat de DVP's meelezen. Dus ik ga geen namen noemen voordat ik weer nieuwe berichtjes krijg. In iedergeval een NL-sprekende shemale uit Amsterdam. Deze is nog steeds actief.

Wees in iedergeval ALTIJD terughoudend in wat je deelt. Zorg dat wat je deelt ALTIJD onherkenbaar is. Dus zorg ook dat de achtergrond van de foto niet makkelijk herkenbaar is.

Kleine tip van flip:
Als je een selfie deelt, deel er eentje die op jouw socialmedia staat. Dan kun je je altijd beroepen op het feit dat die foto op socialmedia staat en wellicht dat iemand die heeft gebruikt. 😊
 
Als je een selfie deelt, deel er eentje die op jouw socialmedia staat. Dan kun je je altijd beroepen op het feit dat die foto op socialmedia staat en wellicht dat iemand die heeft gebruikt. 😊
Dat is een nogal riskante dubbel-bluf: de kans dat ze je gegevens vinden is daardoor een stuk groter. Ook afpersers kennen reverse image search.

En "deze persoon die ik niet ken is me aan het afpersen"... Wie gelooft dat?
 
Als je de foto eerst verticaal spiegelt wordt het al een stuk moeilijker. Dan vindt Google image search hem namelijk niet :). Niet echt super safe, want men kan hem zelf ook spiegelen. Als je de achtergrond kan verwijderen (veel online programma's) ben je nog moelijker te vinden via image search.
 
Wie heeft naar aanleiding van een advertentie op sexjobs, problemen gekregen.
Mij is het volgende gebeurt. Ik had gereageerd op een advertentie onder de catagorie shemales. Een whatsap gestuurd met de vraag of ik langs kan komen. Na ruim een uur reactie gekregen met de vraag voor wanneer. Terug een bericht gestuurd dat ik in de avond wilde komen en gevraagd of ik het adres kan krijgen. Geen reactie. Nu vroeg men of ik een foto kon sturen hoe ik eruit zag. Ik kreeg gelijk een foto van van de persoon in kwestie, natuurlijk onherkenbaar terug. Ik had nog een sexy foto van mijzelf, ook onherkenbaar natuurlijk en achteraf ook dom dat ik deze heb opgestuurd. Ik heb geen reactie meer gehad en van een afspraak is niets gekomen. Nu het volgende. Ruim twee weken later krijg ik een bericht terug, waarin ze mijn naam noemt. Hi…. alles goed? Ik een bericht terug, wie is dit? ik heb je adres, en als je geen €1500 betaald dan laat ik iedereen weten in jou woonplaats en straat wat je "hobby" is. Daar was ik dus behoorlijk van geschrokken.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan en de zaak wordt onderzocht. Men heeft mij gerustgesteld dat deze persoon alleen probeerd je bang te maken. De gesprekken hebben ze ook allemaal gezien, en ook de verschillende telefoon nummers.
Mede wandelaars, ik wil jullie waarschuwen!!! Gebruik niet je privé telefoon maar koop een tweede toestel of prepaid telefoon! Dit voorkomt een hoop ellende. Gaarne jullie reactie.
Top advies
 
Als je de foto eerst verticaal spiegelt wordt het al een stuk moeilijker. Dan vindt Google image search hem namelijk niet :). Niet echt super safe, want men kan hem zelf ook spiegelen. Als je de achtergrond kan verwijderen (veel online programma's) ben je nog moelijker te vinden via image search.
Je kan altijd terug spiegelen, echter zijn die oplichters niet zo handig met photoshop, ze zoeken wel mensen die het voor hun doen, maar ze vallen al vrij snel door de mand.

Ik hoop binnenkort weer zo'n afperser te krijgen, heb wel weer zin in wat plezier en vermaak
 
Ook ik heb een berichtje mogen ontvangen dat mijn avontuurtjes op Kinky aan mijn naaste omgeving zouden worden verteld. Gelukkig was het berichtje naar mijn wandeltelefoon gestuurd, dus ik heb de afzender lekker geblokkeerd zonder iets terug te sturen.
 
Ja ik had er gisteren ook weer 1, maar ik ben bijdehand volgens hem. Hij wist me erna wel snelt e blokkeren deze KI.
En weet van welke ''Dame'' mijn nummer heeft doorverkocht.
De dame straks maar eens een berichtje sturen erover..
Kreeg 'm ook vorige week. De zoveelste keer.
Normaal negeer ik deze onzin, maar ik had nu even zin om terug te zieken.
De persoon in kwestie een hele tijd bezig gehouden en zijn nummer gebruikt voor een advertentie op een homo dating site. Misschien dat Youssouf me stiekem toch dankbaar is....
 
Vorige week via de app bij 4 verschillende dames van Kinky in Amsterdam gevraagd naar beschikbaarheid wat bij één tot een fijne afspraak geleid had, een dag later ontving ik een aantal berichten van een voor mij onbekend nummer met daarin de boodschap dat ik maar zo snel mogelijk moest betalen anders zou diegene al mijn gegevens openbaar maken en de chats ergens publiceren etc, etc, en daarbij veel worden zoals, jij gaat hiervoor boeten , dit ga je voelen, ik maak je kapot etc, etc.

Vreemd genoeg heb ik alleen aan de 4 dames gevraagd waar zij ontvangen en of zij beschikbaar waren die avond.

Bericht beantwoord met "begrijp niet waar dit over gaat" en geblokkeerd.

Nu wel beetje angstig om weer wat af te spreken..
Ook mij is dit al meermaals overkomen blabla ze komen helaas niet
 
Terug
Bovenaan Onderaan