WHEM Sacha - Rotterdam.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Volgens ontving ze vroeger in Nootdorp en/of Voorburg.

Dat de recensies op Kinky uitstaan zegt totaal niks. Er worden daar recensies geschreven door " wandelaars " die nog nooit bij betreffende dame zijn geweest.
Ik weet dit van 3 dames waar ik ben geweest.
 
Vandaag afspraak met haar gemaakt. Half uur voor niets gereden, eenmaal aangekomen 10 minuten gewacht, drie keer gebeld want ik moest bellen voor het huisnummer, ze nam uiteraard niet op. Toen ik was weggereden, reageerde ze pas dat ze in de war was met een andere afspraak en ze dacht mij al te hebben afgebeld. Jammer want voor mij is het dan ook klaar.
 
Dit is verre van een Française maar een Russische dame die toevallig Frans spreekt, al jaren in Amsterdam woont en af en toe in Rotterdam ontvangt.

Het appartement is duidelijk gehuurd om haar clientèle te ontvangen, discrete ingang maar daar houdt het goede nieuws wel op. Geen mogelijkheid om fatsoenlijk te douchen, kapotte gootsteen die creatief gerepareerd is, het kan beter zullen we maar zeggen.

Dan de dame zelf. Ik noem haar graag bij naam maar ben haar vorige naam vergeten. Ze praat veel, zweet zo mogelijk nog meer en heeft echt verschrikkelijke nep lippen die ook nog eens enorm plakkerig aanvoelen. Hoef niet uit te leggen dat de afspraak niet was wat ik gehoopt had en dus voortijdig afgebroken heb.

Heb altijd respect voor de dames die om bezoek maar dit valt in de categorie verschrikkelijk. En dan ben ik het ergste vast alweer vergeten😱
 
Even zoeken op advertentienummer, oa
 
Terug
Bovenaan Onderaan