WHEM Kim Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
De dame op de foto is een Colombiaans model en heeft een verified account met 2 miljoen volgers op Instagram. Ik vrees inderdaad dat deze dame niet echt hier ontvangt.

Update: ik heb via Whatsapp de dame achter de advertentie gesproken en ze gaf direct toe dat ze dus niet haar eigen foto's gebruikt. In haar omgeving hoorde ze regelmatig dat ze op het bewuste model lijkt, blijkbaar reden genoeg voor haar om dan maar die foto's te lenen. Ze was bereid een videocall te doen om te laten zien hoe ze er echt uit ziet. Aangezien ik niet van plan was een afspraak te maken heb ik dit niet meer gedaan.
 
Laatst bewerkt:
Dat ze met cupmaat AA niet ruim bedeeld is, en wel de hoofdprijs vraagt
Dat het jouw voorkeur is om pas de hoofdprijs te betalen bij een grotere cupmaat heeft niets te maken met deze thread. Het voegt niets toe en is niet relevant. Deze dame vraagt die prijs, maar levert een matige dienst, dat is wat wel relevant is.
 
Ze is ook echt wel een mooie meid. Het is meer dat het mogelijkhedenlijstje niet overeenkomt met wat ze daadwerkelijk aanbood. De booker hielp hier ook niet mee. Misschien is dit veranderd of kun je nu betere afspraken maken. Ik raad het af, tenzij haar looks voor jou al voldoende zijn en je van een gokje houdt.
 
Ik ben de draad kwijt...zijn deze foto's nou wel/niet van de dame die ontvangt?
Echter, als ik het goed begrijp...wie er ook achter zit...ze doet niet wat in haar advertentie staat?
@Deckx , help me out please ;-)

 
I have the same experience. Stunning lady, very beautiful, but service were not good outside of some kind of teasing she did at the beginning. It was a while ago so maybe she improved, I'm actually curious but she's expensive as well...:(

Her english was really bad at the time as well.
 
Blijkbaar leidt dit topic tot verwarring bij sommige lieden en laten ze de fantasie de vrije loop gaan.

Voor de duidelijkheid (hoop ik dan):

Carla/Kim heb ik jaren geleden bezocht. Dit was ruim voor Girlsreview bestond, Hookers bestond nog gewoon. Toen ik Carla/Kim bezocht adverteerde ze gewoon met haar eigen foto's. Ze werkte met een booker en de service was matig.
Carla/Kim woont in Spanje, is van origine Colombiaanse, en komt regelmatig naar Nederland om de DVP uit te hangen.

Op een bepaald moment besloot Carla/Kim een advertentie te maken waarin ze foto's gebruikte van een populair Colombiaans Instagram model (welk model dat was is eigenlijk niet zo relevant). In die tijd werd dit topic geopend. Toen deze misleiding werd ontdekt ging ze weer terug naar het gebruik van haar eigen foto's en heeft ze een tijdje een dubbele advertentie aangehouden, beide advertenties met haar eigen foto's. Nu adverteert ze met één advertentie onder de naam Carla.
Achter deze advertentie gaat niet stiekem toch een model schuil met 2 miljoen volgers op Instagram. Het is misschien een leuke fantasie ooit een dergelijk model te treffen, maar dat gaat niet via de advertentie van Carla gebeuren.
 
Laatst bewerkt:
Wel een hele mooie dame, maar als ze dit werk niet wilt doen, moet ze dat ook dan niet doen. Service is inderdaad heel matig en dat lijst met mogelijkheden kan bijna helemaal geschrapt worden.

Zoals te vermoeden, net als vele andere jonge Colombiaanse dames die gewoon snel geld willen, is de service plichtmatig, weinig enthousiasme te vinden, Vals adverteren met mogelijkheden die totaal niet waar worden gemaakt en is het gewoon snel wegwerken en de deur uit.

Gokje niet waard, ik zou het vermijden. Blijkbaar weinig veranderd gezien recensies van jaren geleden.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan