Zeesterren, dekhengsten, … jouw vakjargon

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wel eens gehoord dat een vaste klant van privehuis, met hele grote eikel door de dames onderling Piet paddenstoel werd genoemd.
In Oost-Vlaanderen is er een klant die gekend is bij echt ALLE privéhuizen. Je moet nog maar 2 zinnen zeggen over hem en de dames zeggen 'oooh die komt hier ook!' Bij ons noemt hij ook champignontje. 🍄
 
Nou ik heb nog wel een naam die ik hier nog niet gelezen heb😊 & dat is: een snoepje😜

& zeester, gebruiken wij ook, maar er zijn nu eenmaal mannen die zich gewoon lekker willen overgeven & genieten.. al vraag je, je dan soms af of hij wel lekker geniet, dan heeft mijn voorkeur toch wel wat meer interactie😊.

& de term: Grijpgrage gebruiken wij ook, mannen die zo geil worden dat ze de vooraf afgesproken grenzen vergeten, & dat kan ik wel begrijpen, dat los ik meestal met humor op zodat ik weer lekker door kan gaan met mijn ding 😉

máár… dit kan ook een respectloze grijpgrage zijn, een klant die van te voren weet wat niet zal gaan gebeuren, maar dan toch de verovering aangaat. In die gevallen is hij de: gebeten hond want daar word de behandeling niet beter van, dan wordt je als masseuse juist afgeremd. (Je weet als man/klant toch van te voren dat je heel erg wordt opgegeild & geplaagd, máár dit tot een bepaalde grens)
Wat ben ik dan topper? Voor mij ben jij een snoepje. Leuk dat jij hier bent. Tot de 18e😍
 
Ik heb je wel gehoord maar toch niet begrepen man...
Duidelijke afspraken gemaakt wat je echt niet bij me moet doen. En dan toch weer mijn hoofd gaan duwen bijvoorbeeld. Ik zeg dan dit is je laatste waarschuwing, volgende keer bijt ik! Ennnnn ik doe het hoor!


De wc verfrisser
Zoveel parfum op dat alles er na 12 uur nog naar ruikt en het vervelendste nog: ook ff de piemel in de parfum!
 
Terug
Bovenaan Onderaan