WHEM Ivy, Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dacht dat daar toch echt eerder al over was geschreven, meen dat zij een zeer strenge selectie erop na hield wie er mag komen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Onlangs bij deze dame op bezoek geweest. Wat een mooie verschijning! Alles netjes afgehandeld en toen begon de pret. Zeker een aanrader! Behandel haar met respect, en je krijgt er veel voor terug.
 
Ivy is echt een toppertje!
Geen klokkijker maar gewoon netjes de tijd volgemaakt met heel veel plezier. Ze is (wat je ook mag verwachten en geven) hygiënisch. Dus TZ? Mits alles netjes is. Voor de diensten die ik heb afgenomen hoefde ik niet extra te betalen. Ik houd meer van GFE en daar is Ivy geknipt voor. Benader haar dan ook met respect en geef duidelijk aan wat je wel en niet wilt. Ze is heel zacht en heeft een prachtig smooth figuur. Echt de moeite waard om haar - in haar super schone - appartement te bezoeken.

Laat me weten als jullie er zijn geweest en of je je terug kan vinden in deze recensie.
 
Het moge duidelijk zijn dat jij op enige manier betrokken bent bij deze dame en hier haar pr verzorgt.
In een jaar tijd heb je over werkelijk niets anders geschreven dan over deze dame, Inclusief een advertentie die je plaatste onder de threadnaam Piekfijne Ivy:

,Opzoek naar een heerlijke dame op dit moment in Maastricht? Check deze Advertentie ! Onlangs bij haar geweest en in één woord FANTASTICH,

Krijg je iets van haar verdiensten? Ben je verliefd op haar?
En wat ik vooral niet begrijp is waarom je niet eens wat meer je best doet om deze pr net iets onopvallender te doen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan