WHEM Anna massage Berchem

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hier ben ik ook wel heel benieuwd naar al heb ik altijd wel een beetje voorbehoud naar Nederlandse dames toe die de grens oversteken. Dit laatste door reviews hier op de site. Maar het ziet er wel heel aanlokkelijk uit allemaal.
 
Laatst bewerkt:
Ik had een afspraak met haar gemaakt en toen ze me adres gaf, heb ik geannuleerd. Ze deed vroeger ook privé ontvangst (zelfde adres). (bella)

De tatoeages deden een belletje rinkelen bij mij :)
 
Verspil er uw tijd niet aan, zoals ik! Ik had vanavond met Anna afgesprokenin Berchem. Het adres is echt aartsmoeilijk te vinden. Ik heb dus de weg moeten vragen en daardoor was ik 2 minuten te laat... TWEE!!!. Madam was onbereikbaar. Een uur van mijn tijd verloren. Het positieve is dat ik nu mijn €€ allicht veel beter aan iemand anders kan besteden. Voor mijn part mag ze terug gaan naar van waar ze gekomen is. Men weze gewaarschuwd.
 
Twee minuten te laat, misschien zou het dan ook kunnen zijn dat als je twee minuten te vroeg zou zijn geweest ze je ook niet had binnengelaten. En je zou wellicht haar laatste klant van de dag geweest zijn.
 
Weet niet of je bovenstaande ervaring zo fataal moet bekijken. Als ze wilt masseren en geld verdienen zal ze toch wat flexibiliteit moeten tonen.
Zijn er ondertussen mensen die er toch zijn geweest en toch een positief verhaal hebben te vertellen. Gun deze dvp toch haar kans om er iets leuks van te maken 😉
 
Ik had dinsdag 27/06 een afspraak met haar om 11.30u. Ik heb op voorhand verwittigd dat ik diezelfde dag ging bevestigen om 9u. Tot 5 maal toe haar trachten te bereiken en verschillende voicemails ingesproken. Ze nam niet op. Dus best te mijden.
 
Vandaag in Berchem gepasseerd maar ik had beter hier eerst wat gelezen.

Afspraak is wel doorgegaan, ik was enkele minuten later dan ik eerst had afgesproken omdat de Antwerpse ring volledig dicht zat. Ik heb haar op de hoogte gehouden van mijn vertraging maar kreeg toch de wind van voren want volgens haar houdt de gps rekening met files. Dat klopt, maar niet met degene die nog gaan komen. Bon… ik ben er uiteindelijk wel geraakt. Het is in een dakappartement van een zeer grote appartementsblok naast een industrieterrein. Parking was wel makkelijk te vinden en de gps loodste mij (door de file) richting haar appartement.
Ze ontvangt in een grote en propere ruimte, propere douche, te klein handdoekje. Mja, voor de rest weinig op aan te merken.

Ze gebruikt zeer veel warme olie en dat was zeker heel aangenaam.
Massage was echter eentonig en ze heeft een zeer groot robot-gehalte tijdens de massage. Ze lijkt het tegen haar zin te doen. Ze zei geen woord.
Ze zei plots met een schooljuffrouw-mentaliteit tijdens de massage: "gelieve niet tussen mijn benen te gaan met uw hand, op de billen mag wel." Euh ok, geen probleem hoor, ik dreef over uw rug, ik was zelfs niet in de buurt.
moodkiller…

Ik besefte dat ik tijdens de massage meer aan het denken was: wat moet ik straks nog doen, wanneer is het hier gedaan, en zelfs: "was ik maar elders geweest".

Voor de rest was er heel weinig aan. Ze is niet lelijk, kleine fijne borstjes, maar haar houding maakt haar erg onaantrekkelijk.

Nadien tijdens douche een kort babbeltje gehad maar dat ging meer over oorlog, corona en complottheorieën, de mensheid redden, pfffff chance dat ze zweeg tijdens de massage, dacht ik toen.

Ik was erg blij dat ik buiten was.
Nooit meer. Blijf er a.u.b. weg.
 
Ze deed vroeger privé maar volgens mij zit ze in een relatie en dan zal het enkel massage zijn :)

Toen ze privé deed was ze wel openminded en kon je meer maar sinds omschakeling naar enkel massage is het een ramp
 
Vandaag afgesproken met Anna voor 30 minuten via WhatsApp.
Bij mij ging dat nogal vlot, ook de locatie was voor mij gemakkelijk ik ben bekend met de regio.

Ik vind Anna echt wel een lekker ding, helemaal mijn ding. Ze is klein, mooi en heeft een beetje een buikje en kleine mooie tietjes.

De massage zelf was met zeer veel hete olie. Bon even douchen en op de buik op de futon. Ze begon vrij snel met het geven van een sensuele body to body haar borstjes wreven al heel snel kringen op mijn rug en billen.

Ze vroeg vrij snel om me om te draaien en ik dacht " ja lap effe snel trekken en ik kan naar huis toe" maar ze begon ijverig mijn borst te masseren. Met al de nodige teasing.

Uiteindelijk nam ze naast mij plaats en begon ze aan de penismassage terwijl ik haar ronde poepje aan het strelen was.

De penismassage was (voor.mij) uitstekend zo lekker opgebouwd in verschillende tempowisselingen. Geweldige ontlading.

Daarna mocht ik nog op adem komen daar kreeg ik ruim de tijd voor. Daarna nog even de douche in.


Een kleine nabespreking en dan terug naar huis. Alles samen een 45min binnen waarvan echt wel 30mmin massage.

Bovenstaande commentator kunnen zeker de waarheid zijn makkers maar deze ervaring deel ik niet.


Ik ga alvast terug ik krijg er nu al terug zin in.
 
Ben er ook al zeker 6 keer geweest; steeds een uurtje, voor mij persoonlijk een lieve meid die me helemaal doet ontspannen met het nodige teasen en een heerlijke lingam. Na afspraak stuurt ze een standaard sms met duidelijke instructies hoe je haar dakappartementje kan bereiken,
ze laat je inderdaad even bekomen en dan begeleid ze je naar het bad waar ze je rug helemaal wast. Tijdens de massage praat ze niet tenzij je zelf een gesprek begint. Achteraf ook nog steeds een leuke babbel met een drankje en nooit gehaast om je buiten te werken. Op dit ogenblik een van mijn vaste adresjes aan het worden...
 
Terug
Bovenaan Onderaan