Recensie Marian, Rotterdam 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Mbreen

Wandelaar
Forumpionier
36
12/07/21
34
3
Pijpen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/laat-je-geile-pik-spuiten_7578982 https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/laat-je-geile-pik-spuiten_7762290
Totale kosten (in euro)
40
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Twee keer geweest. Best een leuke dame om te zien, lekker slank en mooie tieten. Erg vriendelijk ook. Reageert goed op de app.

Eerste keer was heerlijk en ze had me zo klaar. Stond ook op springen. Tweede keer was minder, zat tussendoor ook met telefoon te kutten… Ga denk ik niet terug maar als je op springen staat is ze een prima tussendoortje. Ontvangst is redelijk discreet. Jammer dat ze geen intiem doet want ze heeft een lekker lichaam…
 
Ik vind haar niet aantrekkelijk te jongensachtig/mannelijk voor mij. Groot Feyenoord shirt en sokken met badslippers werken ook niet echt mee. Heb me maar gefocust op haar leuke tietjes en haar mooie kutje die je voor 10 euro extra mag vingeren. Pijpen was niet bijzonder. Uiteindelijk wilde ik me aftrekken over haar gezicht bedekte ze bijna haar hele gezicht met haar handen. 2 keer moeten vragen of ze haar handen uit haar gezicht wilde halen en toen maar snel gespoten. Was ze nog chagrijnig dat er wat kloddertjes in haar haar zaten.
Ik vind het geil om in meiden hun gezicht te komen maar voor mijn blijft het bij deze keer met haar. Ze noemt zich tegenwoordig Miranda.
 
Ik had in het verleden min of meer dezelfde ervaring. Mooi lichaam, met kleine borsten, maar verder niet het type waar ik heel erg geil van word. Ze heeft wat stoers en jongensachtigs inderdaad. Wel vriendelijk. Ik vond trouwens wel dat ze lekker kan pijpen. Om een keer lekker klaar te komen niet verkeerd maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.
 
Plichtmatig gedaan, niet slecht, maar lijkt op een robot (binnen komen, broek naar beneden, gelijk volgas pijpen, en zsm wegwezen. Geen getease of naughty look of zoiets), lekker tietjes maar dat was het ook. Mee eens met hierboven dat ze jongensachtig en stoer eruit zien idd.
 
Het lijkt er op dat zij (tijdelijk?) even niet actief is, want ik kan haar advertentie - ook met de nieuwe naam - niet meer vinden. Of zoek ik verkeerd en heeft iemand de gouden tip?

Kan best dat ze een weekje op wintersport is natuurlijk.
 
Advertentie staat alleen online als ze kan ontvangen volgens mij. Hele matige pijpbeurt en dan ben ik nog positief. De advertentie klinkt aanlokkelijk maar de date viel zwaar tegen. Dame is zoals eerder vermeld een beetje jongens achtig. Pijpbeurt is zeker niet deepthroat. Haha. Je mag blij zijn als ze hem voor de helft in d'r mond stopt. Automatische piloot waar hij nou niet bepaald harder van wordt. Totaal geen beleving. Zeker geen aanrader. Maar begrijp als mensen zich laten verleiden door de advertentie.
 
Ja, het slimste is om het nummer op te slaan en het dan gewoon te proberen, want ze reageert altijd wel over de app, is mijn ervaring. Intiem nog nooit geprobeerd, wil ik toch wel eens ervaren bij haar. Hoewel de recensies dan weer niet al te lovend zijn.
 
Ja, het slimste is om het nummer op te slaan en het dan gewoon te proberen, want ze reageert altijd wel over de app, is mijn ervaring. Intiem nog nooit geprobeerd, wil ik toch wel eens ervaren bij haar. Hoewel de recensies dan weer niet al te lovend zijn.
Ja ik wil haar wel eens proberen voor een pijp beurt. Intiem twijfel ik nog over. Wat je zegt, er wordt niet super over geschreven. Maar niet geschoten altijd mis. Ik ga haar eens whatsappen straks.
 

Ze heet tegenwoordig Miranda.

@admin Misschien de berichten (topic) samenvoegen
 
Terug
Bovenaan Onderaan