Blog van Joke

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Tja, denk je dat het verwijderen van die berichten of een forumban de oplossing is? Ik ben bang van niet!
Nou er wordt voor t gemak vergeten dat een draadje hier voor een hoop mannen die meelezen "representatie" van sekswerkers betekent.

Mannen denken dat ze in de binnenwereld van sekswerkers meekijken/lezen.
Maar lang niet iedereen denkt zo makkelijk.

En dat heeft weerslag op meer sekswerkers dan dat handje vol die er heel makkelijk mee omgaat.

In een huis van 10-15 melden destijds was er 1 die van alles gratis deed. Ze hoopte zo meer klanten te krijgen.
De weerslag was op ons allemaal: Agressie van klanten omdat de rest van ons dit niet gratis aanbood of zelfs helemaal niet aanbood.

Dat is binnenshuis. Laat staan op een veel bezocht openbaar forum.
Over kansberekening gesproken..
 
We zijn allemaal oud en wijs genoeg toch? En door!
Nou Joké, het is hier nog steeds jou feestje. Knal er weer eens ff een mooi verhaal in!
Jij kan niet tegen discussies
🙈😂😘

Maar eerlijk gezegd ben ik blij dat @JokePrive er juist wel iets over heeft geschreven. Gaat ook niet in het bijzonder om 1 persoon. Gaat om de manier waarop er mee om wordt gegaan.
Sekswerkswerkers vechten lang voor veiligheid, veilig werken, gratis condooms, gratis getest worden. Niet om er laks mee om te gaan.
Want de klant van Joke bijvoorbeeld kan ook mijn klant zijn. Iedereen kan een klapper hebben en bv Joke pijpt altijd zonder.
Gaat erom wil ik het op mijn geweten hebben dat via mij andere sekswerkers en klanten ziek worden?

Ander beroep of hobby kiezen als antwoord slaat nergens op namelijk.
Je hebt allemaal een verantwoordelijkheid met deze hobby en beroep. Vind ik tenminste.
 
Tja, denk je dat het verwijderen van die berichten of een forumban de oplossing is? Ik ben bang van niet!
Die zullen niet stoppen en elders verder gaan, maar: het doet het beeld van dit forum, zijn leden en zoals Miss T terecht opmerkt het beeld van sekswerk en de sekswerkers zelf geen goed. Dus wat dat betreft wel legio voordelen om dit een halt toe te roepen.
 
Dus dan bepalen de Admins de norm?? :unsure:
Zoals op elk forum uiteindelijk. Hooguit kunnen ze hun oor te luister leggen bij hun eigen community en kijken wat er leeft, maar strikt genomen hebben we niks te vertellen.
Dat is toch geen reden? We zijn geen 16 meer 😂
Welles!

*staat met veel gekreun en gezucht op uit zijn stoel

Niet dus 😶‍🌫️

Kun je dit toelichten? Ik ben je even kwijt.
Dat je niet meer als een puber met je pik denkt.
 
Dan mannen volgens jou niet kunnen denken als ze geil zijn.

Bare is meestal niet in the heat of the moment met een sekswerker 😅
Ik heb het wel een keertje echt per ongeluk gehad. Had haar beneden verwend, kom langzaam naar boven. En zei zegt zachtjes heel relaxed in mijn oor. Ehhhh you forgot something. Dus ik schrik me helemaal de tering, tig keer sorry gezegd. En zij lag in een deuk of mijn reactie. Ik was voor de 3e keer bij d'r en ze was echt super hygiënisch, alles met condoom ook. Was wel blij dat we er om konden lachen en dat ze niet boos werd en de date verknald was. Kan ook zomaar gebeuren.
 
Maar volgens mij gaat het om een persoon die tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen.
Door haar een podium te geven, ben je wat mij betreft net zo erg.

We spreken niet echt over 1 persoon, maar over een algemeen iets.

Ik geef @Miss Tiffany gelijk met haar opmerking over veiligheid etc.

Sekswerkers die wel veilig willen werken ( buiten pzc om ) kunnen best in de problemen komen door het gedrag v sekswerkers die alles niet zo nauw nemen. Want mannen verwachten snel ook iets te kunnen bij jou wat ze bij een ander kregen. Enig idee hoeveel moeite het kost om vriendelijk uit te leggen dat zoiets bij jou uitgesloten is?? En dat je soms letterlijk iemand v je af moet trappen omdat ze het toch proberen?? Heb ik zelf een paar keer gehad hoor!
 
Laatst bewerkt:
Enig idee hoeveel moeite het kost om vriendelijk uit te leggen dat zoiets bij jou uitgesloten is??
En dat kan met zoiets simpels als zoenen zijn. Staat in haar advertentie "zoenen in overleg". Zegt iemand in zijn recensie: uitgebreid gezoent met Truus. Komt vervolgens een kerel met een rot gebit en bijbehorende lucht en wil ie zoenen, want dat doet Truus toch? Het stukje " in overleg" wordt dan even gemakshalve vergeten.

Laat staan dat er iets geschreven wordt waar je niet mee adverteert, maar toevallig wel een keer gedaan hebt, omdat het specifiek bij die klant wel ok voelde. Dan ben je als sekswerker helemaal de pineut. Laatst precies over dit onderwerp met een dame gesproken. Je kunt het bijna nooit goed doen wat dat betreft.

Als dan ook nog eens sekswerkers in je omgeving zich niet aan de geschreven en ongeschreven regels houden, creëer je helemaal een probleem. Wat dat betreft staan gelukkig heel wat dames en klanten aan dezelfde kant om het voor iedereen prettig te houden, maar er is ook nog genoeg terrein te winnen.
 
Dat klopt, maar dat valt allemaal in het niet bij bare seks.
Natuurlijk is het lullig dat je met iemand de sterren uit de hemel zoent en iemand anders afstotend kan vinden of dat je nog even onbetaald napraat omdat hij toch je laatste date is en dat iemand anders dat dan ook verwacht.

Maar aan nzc hangt een gevarendriehoek, niet een hygiëne dingetje of iets dergelijks. En dat uitleggen is niet zo simpel...


@Theguy
 
ik denk wel te weten wie je bedoeld, ik werd daar door een bevriende wandelaar op attent gemaakt, ik vind het onverantwoordelijk, en wat mij betreft had de forumleiding ook wel in mogen grijpen.
Eigenlijk zou diegene tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen.
Er wordt zo makkelijk gedacht over SOA tot dat je het hebt opgelopen en dan begint de paniek. Meiden die NZC aanbieden denken dat een medicijn kuurtje van een weekje helpt.. slaap rustig verder. Van een SOA wordt je niet immuun of onvatbaar. Je kunt dus opnieuw besmet worden met een SOA, dit geldt met name voor Chlamydia en Gonorroe. Indien je besmet bent met HIV of herpes draag je dit virus levenslang bij je. Ik heb wel is een dame gesproken die dacht (latina) dat ze een SOA kon oplossen door in een warm bad te gaan zitten met appelazijn.

Maar goed dan ben je als kerel besmet, velen komen er pas later achter, ondertussen hebben ze thuis hun vriendin/vrouw ook (meerdere keren) geneukt, en hopsa dame ook besmet. Dat ga je vroeg of laat toch niet verbergen. Een druiper verberg je thuis niet. Goh wat heb jij nou? vraagt je vriendin/vrouw, en als ze helemaal link is gaat ze de naam van je medicatie even Googlen.. dan is het Daagg relatie of huwelijk. In sommige gevallen wanneer je genoeg bewijs kunt aandragen is het besmetten van iemand of in georganiseerde mate strafbaar en verwijtbaar gedrag. En voor de rest onderstreep ik je mening in zijn geheel.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Terug
Bovenaan Onderaan