WHEM Tina, Zwolle

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

jatsee

Meubelstuk
Forumpionier
1.057
06/07/21
1.212
43

Iemand ervaring?
 
Ik ben een paar weken geleden bij haar geweest. Ze ziet er niet zo mooi uit als op de foto's, maar het is zeker dezelfde dame. Ze is een beetje dikker dan op de foto's en ze was kleiner dan wat ik had gedacht, maar ze heeft een mooi gezicht.
Komt uit Belarus. Ontvangt vlakbij het station in Zwolle, voor het geval je met de trein gaat.

Pijpen doet ze zonder condoom, en bij een date van een uur is het inbegrepen bij de prijs (weet niet zeker of het bij de prijs in zit bij minder dan een uur).
Neuken kan ze goed, doet ook actief mee. Heb haar bijna een vol uur geneukt en ze genoot er zelf ook van.
Je mag haar zoenen en beffen.

Ik vond het een geslaagde date, zou haar nog wel eens willen bezoeken.
 
Ze is er weer...best wel lang geleden dat ik bij haar ben geweest. Ze zou diezelfde dag naar huis vliegen. Ik weet nog wel dat ik moeilijk kon klaar komen. Doordat ik te lang met haar fluitje bezig ben geweest moest ik maar beetje haast maken, anders zou ze haar plane missen. Ze heeft uiteindelijk lacherig mij stevig afgerukt en gepijpt waardoor ik net op tijd in haar mondje ben klaargekomen.
Ze was wel erg lief en vriendelijk, maar een stuk voller dan op die mooie foto's met slanke benen. Zo te zien nog hetzelfde figuur en zeker de moeite waard.
 
Ze is weer in Zwolle.

Heb haar ook een keer of 2 bezocht. Toen idd iets voller dan op de foto's. Zeker dezelfde dame. Mooi lief klein dametje die prima engels spreekt.
(tong) zoenen was geen probleem, haar beffen vond ze fijn.

Klaarkomen in haar mond zat toen bij de prijs in. En gebruik van gemaakt. Ze slikt het niet door, maar spoeld het in de badkamer netjes weg.

Heb contact met haar gehad. Ze blijft nog een kleine 3 weken.

Ga haar nog wel weer eens opzoeken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan