Blog van Joke

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Toen ik een tijdlang in België was vroeg ik mij dat ook af. De uroloog bij wie ik op spreekuur was legde mij uit dat hij elke dag iedereen die komt ook ziet en helpt. In Nederland wordt de dag zo gepland dat er niet meer patiënten op afspraak komen dan de doker tijd heeft binnen de gestelde uren om ze te zien. De anderen komen dan een dag later of dagen later of weken later aan de beurt.
Toen hij in NL was voor opleiding en werkervaring viel hem op hoeveel vakantie de artsen hadden, hoe ze na hun werkuren naar huis konden.
In België is het werken werken werken voor hem.


Klopt.
De (huis)artsen in NL werken zelden nog fulltime. Het zijn veelal parttime werkende vrouwen. Probeer maar eens op woensdagmiddag of vrijdag een afspraak te krijgen. Grote kans dat het niet lukt. En de assistente zal niet zeggen dat de HA afwezig is, maar dat 'er geen plaats meer is op dat moment' en schuift je afspraak door.
Van de andere kant komt deze drukte ook vanwege het feit dat de HA misbruikt wordt voor maatschappelijk werk. Mensen die verlegen zitten om een praatje (hun ei kwijt moeten, een beetje vastlopen in hun relatie, etc) en merken dat de HA wel naar hun luistert als ze maar iets voorwenden. En dus eigenlijk aan het verkeerde loket aankloppen.
Net zoals de fysiotherapeut tegenwoordig is, ook zo'n maatschappelijk werker. Mensen komen voor hun afspraken, doen tussentijds geen oefeningen thuis zelf, en maken hun jaarlijkse rittenkaart vol. Als de vergoede behandelingen erop zitten voor dat jaar (9, 12, 18x enz afhankelijk van polis) dan blijven ze thuis.
Het is 'gratis' zogezegd, dus maken ze er gebruik van.... Zowel huisarts als fysio.
Uiteraard is dit sterk generaliserend gezegd.
 
Die doorverwijzing bij de HAP komt dan drie dagen eerder.
Dat is winst die voor het grijpen ligt.

Het valt me op dat ook hier met gelatenheid geaccepteerd wordt dat er wachtlijsten zijn. Dat is absurd zeker wanneer het om diagnostiek gaat.

Een echoscopie in Nederland gemiddeld 18 dagen wachttijd.
Daar ga ik niet op wachten. De volgende dag de echoscopie laten doen in een commercieel centrum voor medische beeldvorming. Waar? In Antwerpen vlot betaald door de verzekeraar. De kosten zijn 30% lager dan in Nederland.

Voor iedere Nederlandse verzekerde betaalt de overheid jaarlijks 7000 euro voor de zorg.
Patiënten mogen verwachten dat ze zonder dit soort vertragingen gezien worden door een arts.
De Belgen kunnen het. Waarom lukt het in Nederland niet?
Daar is helaas geen simpel antwoordt op. Combinatie van vele factoren, waarin geld de gemene deler

De huisarts heeft nu eenmaal in ons stelsel de functie van poortwachter. Deze beslist of jij gezien moet worden door een specialist en verwijst je. Op het moment dat een verwijzing binnenkomt in ziekenhuis wordt er triage toegepast, zo komen mensen die snel zorg nodig hebben eerder aan de beurt, en mensen die nog even kunnen wachten later worden geholpen.

Ik vindt het vervelend om te zeggen, maar het is helaas zo dat het voor de uitslag, niet meer echt gaat uitmaken of je vandaag doorverwezen zou worden of donderdag.

Vergeet niet dat er bij spoed altijd plek is.
Daarnaast werken steeds meer ziekenhuizen met one stop shop oplossingen voor veelvoorkomende ziektebeelden zodat er snel tot een diagnose gekomen kan worden.
 
Vergeet niet dat er bij spoed altijd plek is.
zo is het, zelf ondervonden. En ook nog in coronatijd toen de ziekenhuizen vol waren.
Via de huisarts, direct doorverwezen naar SH, waar ik door een telefoontje van de HA al verwacht werd.
En op een zaterdagochtend behandeld, radioloog is daar speciaal op zijn vrije dag voor naar het ziekenhuis gekomen.
 
Een tipje van de sluier.. (2)

Na weer even heerlijk gekust te hebben.. kruip ik nogmaals naar beneden om op dezelfde manier weer je pik te verwennen. Mijn handen en warme vingers kriebelen en strelen ondertussen je overal.

Eigenlijk wil je nog wel een wip maken, maar dat gevoel tussen je benen is zo fucking uniek, dat je die wip deze keer maar overslaat 😋

Terwijl mijn mond en tong steeds intenser gaan aanvoelen, hou je het bijna niet meer uit en laat je weten dat je bijna komt. Ooopsss... tja.. dan toch maar weer een kleine pauze. En blaas ik zacht plagerig over je eikel..

Maar we zijn inmiddels al richting het einde vd tijd aan het gaan, dus ga ik je maar eens uit je lijden verlossen 😏

Mijn mond sluit zich voor de laatste keer om je pik en mijn tong doet dan iets wat echt onhoudbaar lekker is. Je voelt het opborrelen, maar Joke stopt nu niet meer. Vervolgens krijg je een geweldig orgasme en spuit je je dankbaarheid zo in mijn mond ( oef.. dat is wel erg klef beschreven ).
Ik ga nog ff door, tot er echt niets meer uitkomt en het pulseren stopt. Dan sta ik op, pak een handdoekje uit de la en veeg voorzichtig alles weg wat er gemorst is. Terwijl jij nog ff terug op aarde aan het landen bent met je ogen dicht 🤩, leeg ik mijn mond zachtjes in het handdoekje...

En dat was het dan. We kletsen nog een beetje na, jij frist je op of niet ( kan ook ) en gaat er weer vandoor.

Ook eens meemaken? Dan weet je mij te vinden 🙂
 
Ik denk dat je tegenwoordig gelijk naar het ziekenhuis moet gaan als je ergens last van hebt. Huisartsen zie je bijna niet meer, alles verloopt tegenwoordig via de assistenten.
De vorige huisarts van me kende een inloopspreekuur, mijn huidige niet.
Daar moet dus alles op afspraak.
Met een beetje uitonderhandelen is een tijdstip en datum nog te regelen, al was dat bij mijn omdat het werk ook gewoon doorgaat.
 
De vorige huisarts van me kende een inloopspreekuur, mijn huidige niet.
Daar moet dus alles op afspraak.
Met een beetje uitonderhandelen is een tijdstip en datum nog te regelen, al was dat bij mijn omdat het werk ook gewoon doorgaat.
Heb ooit eens een discussie gehad met mijn vorige huisarts.
Hij vond dat ik zijn patiënt was, ik vond dat ik zijn cliënt was.
 
Ja ja, morgen maar eens de huisarts bellen. Er zit iets niet helemaal goed bij mij.
Als je al 2 jaar niet meer menstrueert en vandaag ineens wel.. dan wordt het tijd om even te vragen wat er aan de hand is.

Waarom dat?

Omdat vorig jaar mijn uitstrijkje niet goed was 🤷‍♀️
Je hebt daar metingen in: pap 1 tot pap 5

-PAP 1: er zijn geen afwijkende cellen gevonden.
-PAP 2: er zijn enkele afwijkende cellen gevonden, maar een aanvullend onderzoek bij de gynaecoloog is niet nodig. De cellen herstellen zich vanzelf. Wel wordt na zes maanden een nieuw uitstrijkje gemaakt.
-PAP 3a: er zijn cellen met een matig ernstige afwijking gevonden. U wordt doorverwezen naar de gynaecoloog voor extra onderzoek. Meestal is er geen of een eenvoudige behandeling nodig.
-PAP 3b: de cellen wijken net iets meer af dan bij een PAP 3a. Waarschijnlijk krijgt u een eenvoudige behandeling.
-PAP 4: er zijn ernstig afwijkende cellen te zien. In 90% van de gevallen is een behandeling nodig.
-PAP 5: de cellen zijn zeer afwijkend. Soms alarmeert het uitstrijkje ten onrechte, maar soms is er ook sprake van baarmoederhalskanker. Een uitgebreide behandeling is dan noodzakelijk.

Ik had volgens mij Pap 3a of 3b, mijn zus zat op Pap 5. Mijn zus is trouwens weer beter, na een jaar.

Dus we gaan morgen maar ff informeren hoe of wat..

Wish me luck 🤞🤞🤞
🤞🤞🤞
 
Heb jij een hekel aan lichaamsversieringen?
Bedoel je dan alle soorten, zoals inkt/metaal/botox/fillers/siliconen? Of alleen maar inkt?
Vooral inkt en metaal. Dat iemand ervoor kiest om het aan te brengen is een keuze, maar ik wil er niet naar kijken.
Botox en fillers zie je niet altijd, of het slim is om daarvoor te kiezen?
Siliconen zijn ook niet zonder gevaar.
 
Wat is you mening over al die lichaam versieringen 😁

Ik zie zelf weinig piercingen bij mijn gasten, maar wel tatoos. Niet alle tatoos vind ik even mooi, maar wel een heleboel. En heel vaak vraag ik ook na de betekenis. Er hangt altijd wel een geschiedenis aan vast en het is reuze interessant om er naar te informeren.

En al die opvulling van lichaamsdelen, dat moet iemand zelf weten. Maar persoonlijk hou ik van naturel.
 
Er hangt altijd wel een geschiedenis aan vast
Ik heb ooit een dame gekend met een waanzinnig mooie tattoo die haar halve lichaam bedekte. Dat was echt prachtig om te zien.

Later kwam ik een andere dame tegen met verschillende tekeningen over haar lichaam verspreid. Allemaal in een andere stijl en niet allemaal even ehm kunstzinnig zeg maar.

Ik vroeg voorzichtig of er een verhaal achter de tattoos zat, want ik weet dat dat voor sommigen iets heel erg privé en persoonlijks kan zijn.

Zij vertelde mij vervolgens verhalen bij elke tattoo waar de tranen van in mijn ogen sprongen. Haar leven zat vol met hele heftige ervaringen en elke tattoo had echt een prachtige betekenis.

Ik was echt zeer onder de indruk van haar verhaal en dat ze het aan mij wilde vertellen. Was echt een heel waardevol en emotioneel moment voor me. Echt heel ontroerend hoe ze er over vertelde.

Dus wat misschien in eerste instantie een bonte verzameling van willekeurige plaatjes leek, kwam door haar verhaal voor mij helemaal tot leven en daardoor werd het wel iets moois.

Iedereen moet lekker met zijn lichaam doen wat ie wil. Wel of geen tattoos, piercings, maakt me niks uit. Ik vind het alleen een beetje jammer als iemand het in een dolle bui gedaan heeft zonder er heel goed vooraf over na te denken.
 
Een tipje van de sluier.. (2)

Na weer even heerlijk gekust te hebben.. kruip ik nogmaals naar beneden om op dezelfde manier weer je pik te verwennen. Mijn handen en warme vingers kriebelen en strelen ondertussen je overal.

Eigenlijk wil je nog wel een wip maken, maar dat gevoel tussen je benen is zo fucking uniek, dat je die wip deze keer maar overslaat 😋

Terwijl mijn mond en tong steeds intenser gaan aanvoelen, hou je het bijna niet meer uit en laat je weten dat je bijna komt. Ooopsss... tja.. dan toch maar weer een kleine pauze. En blaas ik zacht plagerig over je eikel..

Maar we zijn inmiddels al richting het einde vd tijd aan het gaan, dus ga ik je maar eens uit je lijden verlossen 😏

Mijn mond sluit zich voor de laatste keer om je pik en mijn tong doet dan iets wat echt onhoudbaar lekker is. Je voelt het opborrelen, maar Joke stopt nu niet meer. Vervolgens krijg je een geweldig orgasme en spuit je je dankbaarheid zo in mijn mond ( oef.. dat is wel erg klef beschreven ).
Ik ga nog ff door, tot er echt niets meer uitkomt en het pulseren stopt. Dan sta ik op, pak een handdoekje uit de la en veeg voorzichtig alles weg wat er gemorst is. Terwijl jij nog ff terug op aarde aan het landen bent met je ogen dicht 🤩, leeg ik mijn mond zachtjes in het handdoekje...

En dat was het dan. We kletsen nog een beetje na, jij frist je op of niet ( kan ook ) en gaat er weer vandoor.

Ook eens meemaken? Dan weet je mij te vinden 🙂
Als je dit soort berichten blijft schrijven hoeft de helft van de mannen al niet meer langs te komen. Dit is slecht voor je inkomsten 🤣

Heb je ook nog zo'n "tip van de sluier" voor een trio met een M/V stel? Dan moet ik dat toch mijn vriendin laten lezen... Kijken of ze over te halen is. (Ik ga er even vanuit dat je het net zo leuk vind om te schrijven als wij om het te lezen).

(Oh.. heel erg lief hoe je Lily ook nog tips gegeven hebt. Ik geloof zowaar dat ze begint bij te draaien en de adviezen van de collega's begint aan te nemen. Dat zou ik haar ook gunnen want volgens mij is ze stiekem best wel ok. Wat impulsief en makkelijk beïnvloedbaar. Maar heel erg lief dat jullie haar wat helpen met tips en ervaringen.)
 
Laatst bewerkt:
Als je dit soort berichten blijft schrijven hoeft de helft van de mannen al niet meer langs te komen. Dit is slecht voor je inkomsten 🤣

Opschrijven en lezen komt niet in de buurt vh echte gevoel. Ik heb het globaal beschreven, maar als je enkel leest zal je het nooit ervaren. Er is iets met mijn tong wat altijd het verschil zal blijven houden met andere tongen. Maar wat dat verschil is.. dat verklap ik niet 🙂

Heb je ook nog zo'n "tip van de sluier" voor een trio met een M/V stel? Dan moet ik dat toch mijn vriendin laten lezen... Kijken of ze over te halen is. (Ik ga er even vanuit dat je het net zo leuk vind om te schrijven als wij om het te lezen).

Ik ga wel even nadenken daarover, maar een m/v stel daten werkt alleen als de sekswerker niet vies is van beffen en pijpen. Wil ze niet beffen, dan heb je er niet zoveel aan. Ik heb er iig geen problemen mee en tot nu toe is het erg succesvol.

(Oh.. heel erg lief hoe je Lily ook nog tips gegeven hebt. Ik geloof zowaar dat ze begint bij te draaien en de adviezen van de collega's begint aan te nemen. Dat zou ik haar ook gunnen want volgens mij is ze stiekem best wel ok. Wat impulsief en makkelijk beïnvloedbaar. Maar heel erg lief dat jullie haar wat helpen met tips en ervaringen.)

Meer dan dat kunnen we ook niet doen. We krijgen allemaal randdebielen op bezoek, maar hoe je daar mee handeld zonder dat iemand agressief wordt is iets waar je ervaring in moet krijgen. Dat lukt niet in 2 jaar. Toegeven om er vanaf te zijn is nou net niet de bedoeling.
Wat men vergeet is dat de tam tam niet enkel op openbare forums te volgen is, maar ook mondeling of via privéberichten...
 
Een tipje van de sluier.. (2)

Na weer even heerlijk gekust te hebben.. kruip ik nogmaals naar beneden om op dezelfde manier weer je pik te verwennen. Mijn handen en warme vingers kriebelen en strelen ondertussen je overal.

Eigenlijk wil je nog wel een wip maken, maar dat gevoel tussen je benen is zo fucking uniek, dat je die wip deze keer maar overslaat 😋

Terwijl mijn mond en tong steeds intenser gaan aanvoelen, hou je het bijna niet meer uit en laat je weten dat je bijna komt. Ooopsss... tja.. dan toch maar weer een kleine pauze. En blaas ik zacht plagerig over je eikel..

Maar we zijn inmiddels al richting het einde vd tijd aan het gaan, dus ga ik je maar eens uit je lijden verlossen 😏

Mijn mond sluit zich voor de laatste keer om je pik en mijn tong doet dan iets wat echt onhoudbaar lekker is. Je voelt het opborrelen, maar Joke stopt nu niet meer. Vervolgens krijg je een geweldig orgasme en spuit je je dankbaarheid zo in mijn mond ( oef.. dat is wel erg klef beschreven ).
Ik ga nog ff door, tot er echt niets meer uitkomt en het pulseren stopt. Dan sta ik op, pak een handdoekje uit de la en veeg voorzichtig alles weg wat er gemorst is. Terwijl jij nog ff terug op aarde aan het landen bent met je ogen dicht 🤩, leeg ik mijn mond zachtjes in het handdoekje...

En dat was het dan. We kletsen nog een beetje na, jij frist je op of niet ( kan ook ) en gaat er weer vandoor.

Ook eens meemaken? Dan weet je mij te vinden 🙂
klinkt heel herkenbaar
 
Een tipje van de sluier.. (2)

Na weer even heerlijk gekust te hebben.. kruip ik nogmaals naar beneden om op dezelfde manier weer je pik te verwennen. Mijn handen en warme vingers kriebelen en strelen ondertussen je overal.

Eigenlijk wil je nog wel een wip maken, maar dat gevoel tussen je benen is zo fucking uniek, dat je die wip deze keer maar overslaat 😋

Terwijl mijn mond en tong steeds intenser gaan aanvoelen, hou je het bijna niet meer uit en laat je weten dat je bijna komt. Ooopsss... tja.. dan toch maar weer een kleine pauze. En blaas ik zacht plagerig over je eikel..

Maar we zijn inmiddels al richting het einde vd tijd aan het gaan, dus ga ik je maar eens uit je lijden verlossen 😏

Mijn mond sluit zich voor de laatste keer om je pik en mijn tong doet dan iets wat echt onhoudbaar lekker is. Je voelt het opborrelen, maar Joke stopt nu niet meer. Vervolgens krijg je een geweldig orgasme en spuit je je dankbaarheid zo in mijn mond ( oef.. dat is wel erg klef beschreven ).
Ik ga nog ff door, tot er echt niets meer uitkomt en het pulseren stopt. Dan sta ik op, pak een handdoekje uit de la en veeg voorzichtig alles weg wat er gemorst is. Terwijl jij nog ff terug op aarde aan het landen bent met je ogen dicht 🤩, leeg ik mijn mond zachtjes in het handdoekje...

En dat was het dan. We kletsen nog een beetje na, jij frist je op of niet ( kan ook ) en gaat er weer vandoor.

Ook eens meemaken? Dan weet je mij te vinden 🙂
Wat Joke allemaal met haar tong kan is niet te beschrijven. Dat moet je zelf meemaken 😍💦
 
Ik zie zelf weinig piercingen bij mijn gasten, maar wel tatoos. Niet alle tatoos vind ik even mooi, maar wel een heleboel. En heel vaak vraag ik ook na de betekenis. Er hangt altijd wel een geschiedenis aan vast en het is reuze interessant om er naar te informeren.

En al die opvulling van lichaamsdelen, dat moet iemand zelf weten. Maar persoonlijk hou ik van naturel.
ik vind bij dvp´s piercings wel leuk bv tongpiericing,navelpiercing enzo verder maar het kan ook te veel zijn.

Het zelfde met tattoo´s ik ben een groote tattoo fan maar het is zo jammer dat sommige hun lichaam vol zetten met prul tattoo´s of slecht gezette tattoo´s

Ik zo aan een kant graag mijn tattoo´s delen. Maar dat is niet zo slim om hier in het openbaar te doen.

Ik heb een santa muerte tattoo voor voor mijn overleden moeder aan de binnnen kant van mijn arm. En de buiten kant heb ik gevuld met verschillende waterlelie´s
 
Terug
Bovenaan Onderaan