WHEM Aimy Aarschot

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als je een beetje vlot stuurt via WhatsApp merk je al wel snel dat meer eventueel bespreekbaar is (tegen meerprijs) mits klik ter plaatse. Ze stuurt je ook wel een gezichtsfoto (ze is niet super knap, niet lelijk).

Ik ben uiteindelijk niet gegaan omdat ik ze toch wat 'duur' vond voor enkel de massage en daarbovenop mss nog bijbetalen.
 
ik heb al paar keer contact gehad met haar, telkens op hotel. Je pikt haar op op een parking en rijdt dan door naar hotel. Ze is zelf zeer hygienisch en vraagt dat ook van de klant. Haar service is bepekt enkel tot massage voor zover ik weet. Mits meerprijs ??? Ze pijpt ook niet, maar je mag haar lekker vingeren en likken.
ben toch benieuwd of iemand ervaring heeft met meer met deze dame. Ze vertelde me trouwens wel meer over haar privé leven.
 
Goede avond,

Ik heb al paar dates met haar gehad. Is 1.60 groot, A cup met lekkere donkere bruine tepels, een getrimd lekker nat poesje, maatje 34/36. Ze spreekt af op een kamer. Voor zover ik weet, laat ze zich niet neuken en pijpt ze ook niet. Ze laat zich wel gewillig diep en lang vingeren, likken en tongzoenen. Voor mij een meevallertje. Leeftijd klopt wel, is zeker geen 30 jaar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan