WHEM Natalia, Groningen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Op de foto's ziet ze er prima uit! Zeker als ze 60jaar is. Meestal smokkelen de dames een paar jaartjes dus waarschijnlijk nog iets ouder.
Ik hou me aanbevolen voor ervaringen!!
 
Ik heb haar gemaild en had binnen 5 minuten antwoord. Dat gaf mij niet genoeg informatie en mailde terug met vraag om meer info. Weer snel antwoord maar in zeer gebrekkig Nederlands.
dan zie ik er maar van af, ik vrees dat het een of ander oost Europese dame is met een vertaal app.
 
Vanavond bij haar op bezoek geweest. Wat een prachtige lieve dame. Ik zou haar geen 60 schatten. Ze spreekt goed nederlands als colombiaanse. Na de heerlijke sex nog even relaxt op bed blijven liggen.
 
Je kunt haar vinden via de link die genoemd staat in het eerste bericht van mij. Vervolgens krijg je na bericht gestuurd te hebben info over hoe en wat. Als je wilt afspreken krijg je via de mail bericht.
 
Het is wel heel veel "schatje" en "lieverd" in de mail terwijl we elkaar nog nooit gezien hebben en daar krijg ik altijd wat de kriebels van, maar goed, binnenkort toch maar even proberen.
daar ben ik ook altijd een beetje allergisch voor.... Voor mij hoeft het dan niet meer. Als dit al zo nep hoe gaat het dan bij de date?
 
Vanmiddag bij Natalia geweest. Wat een aardige Colombiaanse dame waar de vonken nog van afspatten. Ze vertelde dat ze inderdaad al 60 jaar is, maar wat een strak lichaam met super mooie, iets hangende borsten. Cup C schat ik zo na enige inspectie ;).
Ze ontvangt in een net appartement aan de rand van de stad Groningen, let op er geldt betaald parkeren, tja waar niet in de stad Groningen. We ontdeden ons van onze kleding, alleen hield ze haar nylons aan, wat best wel sexy was. Zoenen en pijpen kan ze als de beste met haar volle lippen, die niet geheel natuurlijk zijn schat ik zo in.
Neuken hoefde ik niet, maar wel lekker zoenen, pijpen en trekken.
Al met al een prima date met een aardige dame die toch wel een beetje acteerde qua kreunen e.d.
 
Hoe is de looks en prijsqualiteit t.o.v. de aangeboden service?
Ik ben 1 keer bij haar geweest. Looks is iets persoonlijks natuurlijk. Ze ziet er prachtig uit voor haar leeftijd en ze heeft een mooie uitstraling in haar gezicht. Dat is voor mij belangrijk. Ze zoent en pijpt heerlijk en dat voor 75 euro . Helemaal goed.
 
Ik heb haar gemaild en had binnen 5 minuten antwoord. Dat gaf mij niet genoeg informatie en mailde terug met vraag om meer info. Weer snel antwoord maar in zeer gebrekkig Nederlands.
dan zie ik er maar van af, ik vrees dat het een of ander oost Europese dame is met een vertaal app.
Klopt ze is zuid Amerikaanse maar praat goed Nederlands
 
Wie heeft ervaring met Natalia ?

Ben gisteren bij haar geweest. Er ging iets mis met de afspraak. Heb haar gezien en gesproken. Ziet er erg mooi uit, goed figuur, mooie borsten. Zijn nog in goede vorm. Ze is heel lief en aardig. Zoent heerlijk. Ik ga er volgende week weer naar toe voor een seksdate. Hopelijk gaat het dan wel goed
 
Terug
Bovenaan Onderaan