Recensie Liekje, Purmerend 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Plaza

Newbie
17
18/11/21
9
1
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Pijpen deepthroat
  5. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
D
Lengte
1.80 m - 1.90 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/geile-milf-zoekt-lekkere-paydates-_8522219
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Recent met deze dame afgesproken. Was niet eenvoudig om af te spreken, omdat de dame ook werkt naast deze activiteiten. Ook wenst ze ook een foto te ontvangen, schijnt niet met iedereen te willen daten. De dame kwam bij mij aan huis, daar we niet ver van elkaar wonen. Is een lange vriendelijke dame, gekleed in jarretels zoals ik wenste. Na even een praatje ter introductie ons lekker naar de slaapkamer begeven. Na wat zoenen en strelen begonnen ze mij intens en diep te pijpen. Moest haar een paar keer afremmen om niet al te komen en tijdens het pijpen kijkt ze je continue geil aan. Daarna condoom om en heerlijk geneukt en te snel klaargekomen door de eerdere pijpsessie. Daana nog heerlijk samen gelegen en gepraat. 2e ronde zat er wat mij betreft helaas niet in. Kortom geslaagde date en ik zal zeker nog een keer met haar afspreken. Heb haar zojuist ook gewezen op het feit dat ze volgens meerdere niet schijnt te reageren. Ze gaf aan niks te hebben ontvangen en zou anders de advertentie verwijderen en een nieuwe op sexjobs zetten met een ander e-mailadres.
 
Raar verhaal ze heeft van niemand berichten ontvangen,maar die van jou wel,ze ontvangt maar naar jou gaat ze toe,en wel op donderdag overdag,haha of ben jij degene die advertentie heeft gezet ze heet ook .Vreemd dit allemaal maar wel lachwekkend
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Waar heb je het over Bakkum. Ik heb een mailwisseling met haar gehad en verliep prima. En we hebben ook mogelijkheden behalve in de nacht besproken. Dat heeft gewoon haar voorkeur na het werk. Ze wonen dicht bij elkaar dan maakt ze wellicht een uitzondering.
Volgens mij heb je een mindere ervaring met haar gehad ofzo dat je een dergelijke vreemde post maakt. (Dat is net zo lachwekkend als jouw opmerking)
Ik heb haar nog steeds op mijn shortlist staan
 
Laatst bewerkt door een moderator:
ik heb ook contact met haar gehad.. ook foto gekregen.. vond haar niet erg knap.. maar dat is persoonlijk. op mijn laatste mail werd niet meer gereageerd maar ik geloof dat deze dame wel gewoon te vertrouwen is. Overigens las ik dat haar naam hier gewoon wetd gezegd.. vind ik niet netjes..
 
Vanmiddag langsgeweest bij Liekje. Afspraak was snel gemaakt. Eerst mail gestuurd daarna nr gekregen.

Mooie, lange, verzorgde vrouw. Type buurvrouw waarmee je graag een keer (lees meerdere keren) tussen de lakens wil belanden...
Eerst even wat gedronken en ze doet (bij juiste hygiene) alles wat in advertentie. Tongzoenen met volledige overgave! Pijpen deepthroath en zeer sloppy! Haar kutje proefde zeer smakelijk en doordat er een klik was merkte ik dat ze er echt van genoot.

Het werd een natte boel doordat ze meerder malen begon te squirtten. Missionaris gedaan en daarna doggy. Ze gaf aan dat ze een beloning wilde hebben en in haar mond klaargekomen. Daarna even lekker bij elkaar gelegen en gekletst. Ze is zeer hygiënisch, leuk in omgang, discreet

Een half uur is echt een half uur dus je staat niet na 20 minuten buiten.

Herhalingsgevaar is 100 procent! Tot snel Liekje. -xxx-

Hierbij de enige juiste link. Andere link in reviews werken niet. Dus wellicht daarom geen antwoord!
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/geile-milf-zoekt-lekkere-paydates-_8522219

//Edit mod: link in #1 aangepast, bedankt!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Is zij blond of brunette? Kan iemand iets over haar billen vertellen? Groot en rond of klein en slank?
Stuur haar gewoon een berichtje en stel je vragen aan haar. Ze bijt niet, krabt niet en is een super lieve knappe vrouw. Ze is 54 en heeft voor mij een wow factor. Type buurvrouw waar je elke dag sex mee wilt hebben. Daarnaast is ze ook leuk in de omgang en een half uur is een half uur en je staat niet binnen 15 minuten buiten.
 
Wie zegt en waar staat dat ze je afwijst op grond van huidskleur! Waarom beginnen bepaalde doelgroepen altijd over huidskleur. Kom ajb uit die slachtofferrol. Het is je leeftijd beste man. Gaat om aantrekkingskracht en daar heeft Liekje recht op om geen date te hebben als de klik er niet is.
 
Ligt er ook beetje aan hoe je de foto heb genomen, een selfie ziet er vaak minder aantrekkelijk uit. Je hebt mazzel gehad Dennis :)

//Edit mod: dame blijkt niet iedereen te verwelkomen dat weten we nu. Graag verder met recensies vanaf hier.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Kom regelmatig bij Liekje
Enorme geile dates en heerlijke gesprekken !
Deze meid houd echt van goede sex en gaat er helemaal weer in op !!
Ik ga zeker snel weer bij haar langs
Als je van squirtende vrouwen houd is dit een aanrader !

X B
 
Laatst bewerkt:
In de maand April 2x bij liekje thuis geweest.

CONTACT: ik kon makkelijk via de app een afspraak maken even puzzelen met tijd/datum maar daarna netjes adres gekregen. (Gewoon normale woonwijk)

LIEKJE ZELF: Leuke bijzondere dame kwa uiterlijk vind ik het lastig ze heeft wel iets sexy's maar ik vind er toch iets te groot gebouwd het is geen meisje meisje. Kort geschoren haar ik vind dit minder aantrekkelijk veder is ze heel lief en stel je op je gemak.

De afspraak: ik ben voor een half uur geweesy en ze begint met een lekkere babbel en dat gaat over in strellen zoenen en lekker vingeren en pijpen etc. Ze komt snel klaar en spuit lekker nat!!! Pijpen doet ze geweldig diep/nat/veel spuug en slijm

Ze heeft leuke spelletjes zowel voor de man (eikel,anal) waar je eigen behoefte liggen kan gebruikt worden en spelletjes voor der zelf worden goed gebruikt.

Ze was ondertussen door het vingeren en pijpen goed geil en ze vroeg of ze op me mog komen zitten "JA" dus netjes condoom op en rijden maar dit ging goed lekker strak kutje.

Hierna is ze gestop veder gegaan met pijpen

Ik wou nu wel lekker klaarkomen dus vroeg wat zei wou in der mond of nog even lekker doggy om de klus te klaren.

Gekozen voor doggy ze ging snel op der knietjes voor me zitten (er werd geen! Condoom gepakt) en ze zat al lekker met de kontje naar me toe ik stopte mijn jongeheer der blanco in zonder tegen spraak (geenidee of ze dit bij iedereen doet)

Na een paar keer goed stoten klaar gekomen liekje speelde met zich zelf dus liet me lul even zitten en ook zei kwam nog spuitend klaar geile bedoeling!!

Groetjes!
 
Terug
Bovenaan Onderaan