WHEM Christina/Squirtslet te Brasschaat

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het is duidelijk aan deze recensies dat Christine top is in wat ze doet. Ik wil ze ook wel eens bezoeken, vooral het squirten maakt me benieuwd. Het enige dat me wat weerhoudt is het feit dat ik normaal op slanke types val, op basis van de foto's lijkt ze me wat voller... Zijn de foto's op haar profiel een goede representatie van de realiteit?
 
Absoluut, gewoon een slanke vrouw die absoluut niet mollig is. Een gezonde dame met overal de rondingen waar je wilt dat een vrouw rondingen heeft.
Bezoek haar en je zult geen spijt hebben. Heb ik ook niet gehad van mijn bezoeken en ik val ook niet op mollig.
 
Ik heb Christine vorig jaar bezocht en heb daar absoluut geen spijt van. Ze ontvangt in een mooi appartement met een discrete ingang. Het was mijn derde bezoek bij een DVP, en achter mijn oren was het nog nat.

Om er geen haastklus van te maken had ik gekozen voor een date van twee uur. Bij binnenkomst kreeg ik een kop koffie aangeboden, hebben we kennis gemaakt en na de financiële afhandeling zijn we op bed gaan liggen waar ze me heerlijk heeft gemasseerd. Na zo'n 10 minuten ging het condoom om. Het pijpen viel me eerlijk gezegd wat tegen; hooguit 3 minuten. Neuken was daarentegen zeer lekker; ze kijkt je verlekkerd aan en zodra ze begint te trillen weet je dat de Squirt eraan zit te komen…erg geil.

Op enig moment moesten we beiden ff bijkomen met wat water en een peuk. Hier zal ze inmiddels al wel in de gaten hebben gehad dat ik nog vrij nieuw ben in deze wereld en ze was benieuwd of ik een prostaatmassage kon waarderen. Nou, het strelen van mijn ster was heerlijk, maar een vinger in mijn kont is dus niks voor mij. Gelukkig had ze dit al snel door en is ze overgestapt naar een handjob om het karwei af te maken waardoor ik heerlijk ben klaargekomen.

Na de douche hebben we nog ff wat zitten kletsen en was het tijd voor het afscheid. Tijdens de terugreis was ik behoorlijk onder de indruk van de dame. Christine is een mooie vrouw met een heerlijk lichaam, en kan af en toe behoorlijk sensueel zijn. Zeker als beginnend wandelaar heeft dit een impact op je en is het gewoonweg fijn als je de date met een goed gevoel kan afsluiten. Met dit in het achterhoofd zou ik graag nog eens een afspraak met haar willen maken; want wat ze aanbiedt, is gewoon goed! :sneaky:

Maar toch, we zijn nu een jaar verder en nog steeds heb ik die vervolgafspraak niet gemaakt. Het was allemaal erg lekker, erg fijn en erg imponerend, maar eerlijkgezegd ook erg soft. Maar dat besef je pas achteraf, als je alle indrukken hebt verwerkt.

Let wel, het bedrag voor een date van twee uur is niet niks en ik geef het er graag aan uit hoor, maar dan wil ik wel professioneel gepijpt worden, minstens 15 minuten! Dan wil ik beffen, heftig zoenen en dat ze tegen de muur gaat staan, mij gebied op de grond te zitten en mij volledig onder klettert. Das de minste verwachting die ik heb van een Squirtqueen; maar als juist die ene scene dan wordt overgeslagen, tja….dan verdwijnt alle kleur uit de film en mis ik mijn climax! Da's hetgeen waar ik naar zoek, waar ik het voor doe en wat mij die thrill geeft om dit te doen.

Dit zijn uiteraard zomaar wat fantasieën van mij, die je gerust met een korreltje zout mag nemen, maar toch; ik had graag gezien dat Christine in haar handen had gespuugd en wat passievoller te werk was gegaan. Ik miste het vuur, het snakken naar een hoogtepunt, het geile randje van de seks. Voor nu zal ik haar altijd blijven herinneren als een heerlijke milf met goede koffie, maar ook niet meer dan dat. En das jammer, want volgens mij had er meer in kunnen zitten.

Een bezoek aan haar kan ik een ieder van harte aanbevelen. Vooraf vraagt ze naar je wensen en hier moet je dus heel stellig zijn. Tenminste, dat is hoe ik het nu zou doen. 🫡
 
Naar aanleiding van de goede recensies alhier had ik gisteren een afspraak met Christine gemaakt.
Voor haar leeftijd heeft ze nog een heel goed figuur met de rondingen op de juiste plekken. Ze is een hele aardige vrouw die gezellig meekletst maar toch ook wel inhoud heeft.
De locatie was goed, auto parkeren geen probleem en het appartement zag er keurig uit.

Dan de date zelf: pijpen is met CD, maar dat hebben we eigenlijk niet zo lang gedaan, beetje jammer maar dat heeft ze ruim vergoed met haar andere skills. Tongzoenen is ze heel erg goed in, lekker slow en nat, precies zoals ik het fijn vind.
Aan het begin smeerde ze ons beiden in met warme olie en kon het body gliden beginnen, met tussendoor lekker tongzoenen. Na een tijdje wilde ik haar vingeren maar dat hield ze niet zo lang vol: ze spoot het hele bed onder, heerlijk!

De neukstandjes bestonden uit reversed cowgirl en cowgirl en dat kan ze echt goed! En als ze begint te grommen en te trillen, dan weet je dat ze er zelf ook van geniet.
Toen ik na een tijdje wilde opstaan uit bed, zag ik pas hoe groot de natte plas was waar ik in lag 😳

Tijdens het douchen hebben we elkaars rug nog gescrubt met scrubzout zodat het haast nog op een relaxte wellness begon te lijken.

Normaal gesproken ben ik tijdens een date meer van het beffen en gepijpt worden en besteed ik niet zoveel tijd aan het neuken, maar Christine wist het om te draaien waardoor er eigenlijk niet gebeft en gepijpt is, maar super lekker geneukt en getongd.
Het samen douchen met scrub na afloop maakte het helemaal af!

Christine, dank je wel voor de geile en tevens gezellige date, ik heb er van genoten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan