WHEM Mary Hierden, buite/Cardate

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Werkte voorheen in prive huis Morosa in Almere. Een paar fijne dates met haar gehad. Als je van skinny houd is Mary perfect. Ze reageert alleen niet op mijn vragen voor een afspraak. Ben benieuwd wie het wel lukt.
 
Nog mensen met recente ervaringen? Heb haar vroeger bij Morosa nog bezocht en me goed vermaakt met haar ranke lichaam , maar is toch al weer jaar of 4-5 jr geleden. De ad is momenteel online, 6 dagen geleden nog geüpdatet.
 
Zeer moeilijk afspreken is een understatement. Afgelopen jaar ben in de buurt van deze dame komen wonen en hoopte haar te treffen om dan een wat regelmatig ten kunnen bezoeken. Maar een jaar later en talloze pogingen (whatsapp) gister weer ge-ghost. Ze reageerde dan na een tijdje eindelijk op een bericht en zegt dat ze kan en wilt afspreken maar als ik een kwartier later vraag waar ik heen kan komen blijft het weer stil. Dit nu al meerdere keren gehad. In plaats daarvan maar naar Leeuwarden gereden 😅
 
Omdat ik én nieuwsgierig ben en nog altijd een dame in deze regio zoek om vaker en met regelmaat mee te kunnen afspreken vandaag weer een poging gedaan. Ze reageerde snel op mn app'je en even later had ik dit keer wel een adres gekregen. Dat is al meer dan vorige keren :)

Ik gaf aan dat ik er met 20mn zou zijn, ze gaf aan dat dat goed was. Ik was daar keurig op tijd en heb na vijf minuten wachten aangegeven dat ik niet heel lang kon wachten. Ze zou direct komen en gaf aan dat ze dacht dat ik later zou zijn. Gek, want ik had op de minuut nauwkeurig aangegeven hoelang het nog rijden was... Ze gaf een omschrijving van haar jas en na weer twee minuten wachten gaf ik aan te moeten gaan. Ik heb toen nog viermaal een rondje gereden om/langs en over de afgesproken plek maar nergens iemand te herkennen die aan haar omschrijving voldeed. Mijn laatste app'je en ze gaf aan dat het jammer was dat ik ging want met tien seconden had ze er geweest. Toen ik daar niet binnen de minuut op reageerde was het alsof ik de aso was....

Wat mij betreft een volgende poging mogelijk maar mevrouw ziet dat niet zitten. Mischien maar beter ook. Geen idee of ze überhaupt komt maar het lijkt nog het meeste fake....
 
ik haar gister ontmoet, ze spreekt ergens in ermelo af. Daarna wordt je naar een plek in het bos geleid. Eenmaal op de plaats van bestemming gaat ze rap uit de kleding en bij het pijpen gaat het jasje al aan. Ben je op oorlogsterkte klimt ze er boven op en gaat lekker aan de gang.
Het is dat ik een telefoontje kreeg en helaas moest opgeven want ik had haar graag verder genomen.:( Ik ga zeker nog een keer terug voor een 2e ontmoeting.
Schadebedrag was €60 voor pijpen en intiem, normaal is het €70.

Via de app is ze moeilijk te bereiken, telefonisch lukt het wel. Ze laat idd wel lang op zich wachten. Maar na een paar keer bellen kwam ze toch opdagen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan