Recensie Maaike, Heist-op-den-Berg (Itegem) 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/goedlachse-meid-uit-de-kempen-3.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Ik was er in de buurt voor een date, maar toen ik van m'n date geen sex kreeg heb ik Maaike in de buurt gevonden. Ik had beter thuis pagga gaan slaan.

Het was al laat in de nacht, ongeveer 2u. Ik heb meteen antwoord gekregen op mijn sms en binnen 20min stond ik in haar straat. Ze nam me discreet binnen en we gingen naar boven. Het huis stinkt en ook de slaapkamer was een echte vlaamsen boeregat. Ik heb haar 150 euro betaald. Niet kussen, niet zonder condoom pijpen, tetten enkel lichtjes aaien. En ondertussen luisteren naar haar gezever over hoe t land naar de kloten is gegaan door de buitenlanders.

Dame had een heel onaangename oudewijvegeur, hangende tetten hangende buik, alles hangt. Even missio geprobeerd maar m'n zin was helemaal weg.

Heb me klaargetrokken op haar bed en ben het afgebolt op ongeveer 20 min. Geld niet teruggevraagd, heb haar wel duidelijk gemaakt dat ze waardeloos is als dvp.
 
Wel, door haar blauwe ogen, voelde ik aangetrokken:


Na het lezen van de commentaren, inclusief het feit dat ze ontslagen is bij de Rozenhof, zal ik pas.

Mede-wandelaars, dank u !

:eek: :cool:
Ja zelfs aan de telefoon is ze niet eens vriendelijk. Ik denk dus idd niet dat het sowieso verstandig is om ermee te daten.
 
Het huis stinkt en ook de slaapkamer was een echte vlaamsen boeregat. Ik heb haar 150 euro betaald. Niet kussen, niet zonder condoom pijpen, tetten enkel lichtjes aaien. En ondertussen luisteren naar haar gezever over hoe t land naar de kloten is gegaan door de buitenlanders.

Dame had een heel onaangename oudewijvegeur, hangende tetten hangende buik, alles hangt.
Misschien dat je pas goed kan zien dat alles hangt als ze in haar blote flikker staat, maar dat het huis een stinkend kot was en dat de dame zelf er niet al te fris uit ziet, dat merk je toch direct als je binnengaat, en dan moet je toch al behoorlijk lang droog staan om daar zomaar 150 euro aan te betalen. Vanuit Heist op den Berg/ Itegem is Antwerpen niet zo heel ver. In het Schipperskwartier had je voor je 150 euro 3 strakke jonge meisjes kunnen neuken. Ik vraag me af waarom mensen toch zo gemakkelijk geld blijven uitgeven aan dit soort marginale thuisontvangers.
 
Maaike, Grobbendonk zou ze zitten. Ik had gevraagd vanaf wanneer ik ze de andere dag mocht bezoeken. Antwoord was vanaf 9:00 uur. Andere dag was ik in Grobbendonk. Ik had ze eerst een sms gestuurd waarin ik een opmerking maakte over de negatieve kritiek over haar over deze site waarop ze antwoorde: Ik ontvang al niet in heist. Je moet te goei myn profiel lezen. Ik ontvang in bouwel by grobbedonk. En wat die negatieve reactie zyn. Als je al 12 jaar in dit vak zit. En je hebt al honderde gasten gedaan. En er zyn er 20 die niet content zyn. Dan hebben ze dit wellicht aan hun eigen te danken. En btw. Ik weet wat ik waard ben. Maar als ge twyfeld. Dan moet ge dat niet doen. Fynz dag nog. Grtjes. Hierna zij ze dat ik een afspraak moest maken en dat ze in de winkel stond en dat ze om half 12 weer thuis was. Tussentijds ergens een bezoek gebracht en bij terugkomst had ik nog wat tijd over. Ze doet niets via Whatsapp maar alles via telefoon of sms berichten. Toen gevraagd via sms of ze nog zin had.zei ze:altijd. Ik gaf aan dat ik nog wel een kwartier onderweg zou zijn en dat ik op de snelweg zat. Kreeg tussentijds sms-jes met vragen hoe laat en waar ik was. Hoe lang het nog duurde voor ik er was maar ik zat op de weg en kon niet reageren. Ik typte: adres!!! maar de frank viel niet. Ik had dus geen. adres waarna een sms met :Ja sorry. Maar heb er andere aangepakt. Gy blyft maar treuzelen. Fyne dag nog. Alles wijst dat deze dame een zeer kort lontje heeft en geen geduld tollereert. Ik viel op haar pittigheid maar ben er nu ook zeer sterk op afgeknapt
 
En ze blijft adverteren met goedlachse maaike .... Ooit ook geweest, blauwe ogen spraken mij ook aan. het is een bitch. ben zelf niet naar boven geweest. ze vroeg 50€ als compensatie voor verloren inkomsten... heb toen iets gezegd van dat die 50€ mijn compensatie was voor diesel en verloren tijd. Kreeg nadien nog aantal boze berichten en bedreigingen. 25kg meer en weinig goedlachs aan me dunkt.
 
En hier is de volledige film:


😻
@John-John leuke film die voor verdere kennismaking op mijn lijstje staat 😋🙏!! Opgelet: dit is wel niet de 'bitch goedlachse Maaike 🥵' waarover het hier gaat!! Je hebt dit op verkeerde locatie gepost!!
Is dat Maaike? :oops:
Nee, dit is niet bitch Maaike!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan