WHEM Karol , Anderlecht

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als dit gaat over onderstaande dame ben ik ook wel benieuwd naar ervaringen. Als ik de reacties lees op youppie moet ik toch dringend eens gaan 🙂
 
Ik was een tijdje geleden op de thee bij deze Brazilan BW, die als je zoals ik van gigantische billen en borsten houdt je je eigenlijk niet kunt permitteren er niet ooit op z'n minst eens een beleefdheidsbezoek aan te brengen. Vooral dat ze al jaren op QR annonceert en er op de tientallen foto's exact zo uitziet als ze levensecht ook aan je verschijnt in de deuropening van haar stekje op 2 passen van het Zuidstation in Brussel. Social time 100% ok, de vriendelijkheid straalt er vanaf, niks afstandelijkheid of kil « afwerken van de klant » in half-schemerdonkere achterkamertjes, zoals ik er – wat Braziliaanse ega's betreft – helaas ook een paar ontmoet heb.

Ik was toch wel vooral gekomen voor haar mega-kont, ze stelde al direct anaal voor maar ik had voor het andere gaatje gekozen, dat net daaronder, ik geef toe dat ik een beetje heftig te keer ging als een Duracell-konijn en te snel klaarkwam, maar dat is omdat als er teveel gepraat wordt ik mijn focus verlies, en dus ook mijn piek verslapt. Maar ik had het dus gehad en ben nu eigenlijk op mijn beurt ook nieuwsgierig naar andere reacties en ervaringen met superass Karol… Een aanrader vind ik persoonlijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan