Algemeen Club Amai, Meer

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Gisteren (zaterdag) weer afgezakt naar de Amai met een vriendinnetje. Het was lekker druk zoals altijd wel. Een deel bekende koppels aanvullend met nieuwe of voor mij onbekende gezien. Mijn vriendinnetje heeft zich vermaakt met een paar mannen en zelf heb ik ondertussen bij een paar koppeltjes aangesloten wat zeker wel aangename momenten met zich mee gebracht heeft. Al bij al een fijne avond gehad.
Tot snel weer👍
 
Ok! Heb me goed ingelezen dacht ik zo.. En wilde binnenkort eens op een rustigere donderdag gaan.

Maar als ik daar gewoon rond loop in een nette zwarte merk boxershort?
Val ik dan op 😅
Met andere woorden, moet ik er nog even ander werk van maken?
 
Ok! Heb me goed ingelezen dacht ik zo.. En wilde binnenkort eens op een rustigere donderdag gaan.

Maar als ik daar gewoon rond loop in een nette zwarte merk boxershort?
Val ik dan op 😅
Met andere woorden, moet ik er nog even ander werk van maken?
De meerderheid van de mannen draagt een zwarte boxershort.
Als niet-lid zou ik je wel aanraden om op tijd (19h30) te komen!
 
Ok! Heb me goed ingelezen dacht ik zo.. En wilde binnenkort eens op een rustigere donderdag gaan.

Maar als ik daar gewoon rond loop in een nette zwarte merk boxershort?
Val ik dan op 😅
Met andere woorden, moet ik er nog even ander werk van maken?
Zwarte boxer is prima hoor😉

Gister weer eens op maandag HHM geweest na een lange tijd. Het was bij aankomst al druk op de parking en de rij met mannen was veelbelovend.

S heeft zich in de eerste ronde prima vermaakt met een aantal jonge gasten daarna even wat bekende gesproken en de tweede ronde ingezet op het Arabisch bed.
Na de lasagna, waar we eigenlijk voor komen, samen een plekje opgezocht waarbij we het gezelschap van een nieuweling accepteerde een heerlijke afsluiting gehad.

Weer een dag die we met een smile afgesloten hebben.
Gr S en H
 
Zondag nog eens een bezoek gebracht aan amai als single man en heb mij prima vermaakt.
Zondag is altijd wat rustiger, maar er was toch 150 man binnen melde Ian mij.
En een verhouding van 1 op 1 (1 koppel, 1 single man).
Allemaal actieve koppels, de een al wat meer dan de andere dus de single mannen moesten aan de bak.
Naar wat ik hoorde voor zowel de single mannen als voor de koppels een prima rustige middag.
Koppels van jong tot oud (jongst zal rond de 30 geweest zijn schat ik).
Dus voor iedereen wat wils. Wie er op een zondag niets kan doen pakt het echt niet goed aan. Ikzelf heb bij 5 koppels kunnen aansluiten.
 
Ha, gisteren mijn "ontmaagding " ervaren bij Amai. En wat een gezelligheid alom, geile geluiden en lekkere actie overal. Moest als nieuweling wel even mijn draai vinden en de "ongeschreven regels " tot mij laten komen. Dus snel weer met deze ervaring als bagage. En de linker dame van de twee dames op de bank naast de bar, ik was wat uit vorm.. maar klapband was woord van de dag voor mij!
 
Hi all

Ik zou op zaterdag 16 maart voor de eerste keer naar club Amai willen afzakken. Uiteraard ben ik nog geen lid en moet ik dus aanschuiven bij de niet-leden blijkbaar.
Is het haalbaar om dan binnen te geraken in deze club of maak ik de verre verplaatsing toch beter niet als single man?

Thanks voor de reacties!
 
Ik denk dat de kans om binnen te raken als niet-lid het grootst is op de woensdagen (2e en 3e woensdag mogen er 3 mannen binnen per koppel; 4e is er geen limiet maar is het thema wel bi/trav); vrijdagen en zondagen.
 
Wij (koppel van einde de 30) zouden deze vrijdagavond eerste keer naar Amai gaan. We zijn wel de "gewonere" clubs gewoon maar dit zal waarschijnlijk toch iets anders zijn. Wat voor mensen mogen we op een vrijdagavond verwachten ? En is het wat gezellig druk ? We zijn wat onwennig dus zou goed zijn op nog wat te kunnen opgaan in de massa. We zijn wel wat bang voor een overrompeling van mannen moesten we ergens rustig een trio ofzo doen. We kicken er niet echt op om een "showke" te geven. Hoe moeten we ons dit voorstellen in Amai ? Staan de mannen zich in een cirkel af te trekken terwijl een vrouw bezig is ?
 
Persoonlijk vind ik dat de mannen in amai veel meer respect hebben voor de vrouwen dan in eender welke andere club. Veel minder treintjesvorming en als ze merken dat een stel zich beter voelt bij 1 man erbij zullen ze dat ook respecteren. (Er zijn helaas ook wel enkele uitzonderingen) Als je als koppel naar deze club gaat met de ingesteldheid om er een single man bij te nemen zul je je hier niet vervelen in deze respectvolle setting. Zou mij straf lijken dat het dan bij 1 man op de avond gaat blijven.
 
Sluit ik me bij aan. Amai is een 'koppel zoekt man(nen)club. Kom je alleen voor andere koppels dan ben je er volgens de uitbater niet welkom. Ga er vanuit dat er wel mensen om je heen kunnen gaan staan, met name in de grotere ruimtes. Maar het 'nee-is-nee-principe' wordt altijd in 8 genomen. Wil je wat meer privacy dan kun je die her en der ook wel vinden. Enjoy
 
Ga je naar de orgie-kamer (met de twee grote wat hogere matrassen) dan zal je waarschijnlijk wel omringd worden door geile mannen. Ga je daarentegen naar de matrassen naast de douches/sauna/jacuzzi dan heb je wel bekijks maar niemand zal dichterbij komen tenzij je ze uitnodigt. Ook het spiegelkamertje, de Buddha-kamer, de hoogslaper en de matrassen aan de zijkant van de lounge bieden wat privacy, maar je kan je nergens echt verstoppen zodat niemand kan zien wat je doet. In de zetels achteraan in het bargedeelte zie je ook vaak koppels en trio's rustig met elkaar bezig zijn zonder dat ze worden gestoord.

Nu en dan zal er wel een single staan toe te kijken met z'n stijve pik in de hand, maar als je daar niet tegen kan, dan is misschien een parenclub zoals Amai niet je ding.
 
Ik overweeg om op een maandag eens te passeren. Hoe zit het dan met het aantal dames? Ook leeftijden?
Ik weet dat het niet elke maandag hetzelfde gaat zijn, maar dan heb ik een idee. Moet meer dan 100km rijden en zou zonde zijn. Ben reeds lid x
 
In principe worden kerels toegelaten naar ratio van aanwezige dames/stellen. iK heb er nooit lang hoeven wachten en als je lid bent heb je voorrang.
 
Ik overweeg om op een maandag eens te passeren. Hoe zit het dan met het aantal dames? Ook leeftijden?
Ik weet dat het niet elke maandag hetzelfde gaat zijn, maar dan heb ik een idee. Moet meer dan 100km rijden en zou zonde zijn. Ben reeds lid x
Op maandag zijn er dames van30 jaar maar de meeste zijn ouder50, 60 jaar...en jij schrijf al het is niet te zeggen hoe druk of ' minder" druk het is...nooit vantevoren te voorspellen.
 
Hoe verloopt de kinky fetish ? (komt de actie vroeg op gang ? )
en is het voor al dan bi / Plas seks ? of wat moet ik mij voorstellen
Ik ben ook wel benieuwd. Al naar verschillende avonden in Amai geweest, maar nog niet naar deze.

Ik heb het voor volgende maand in mijn agenda staan, maar als er iemand meer info kan geven op voorhand, dan hoor ik het graag. En anders zal ik hier dan wel een verslag geven.
 
Hallo allemaal

Wanneer is de beste dag in Amai om dames tegen te komen met de leeftijd van 30 jaar of jonger?
Alvast bedankt en ik kijk ernaar uit! ;)

Op het schipperskwartier heb je altijd prijs met die vereisten..
Een vrouwke van 40 of 45jaar kan en zal veel gewilliger/geiler zijn naar een jonge knaap toe. 😉

Ps: ikzelf ben ook juist over de 30jaar maar heb daar al goede tijden beleefd met milfkes.
 
Als je even de moeite zou hebben genomen om door deze rubriek te bladeren, dan zou je gemerkt hebben dat deze vraag al meermaals werd gesteld én beantwoord.

Maar omdat we de kwaaiste niet zijn, hier nogmaals het antwoord:

Het is niet te voorspellen. Amai is echter wel een club die niet speciaal het jongere volk aantrekt. Als je echt vrouwen van onder de dertig wil zien, dan zijn er andere clubs. Ik denk bijv. aan Eroxx. Maar daar is de kans dan weer veel kleiner dat die dames ook naar de speelruimtes gaan of iemand anders dan de eigen partner meenemen.​
 
Net wakker na een fijne zaterdag bij de Amai. Ik was vroeger als anders aanwezig en op het eerste zicht leek het wat rustiger te zijn maar niets was minder waar....de zaak zat op tijd van niets weer goed vol. Een aantal nieuwe gezichtjes gezien en bij een aantal ook mogen aansluiten/inpluggen😉. Mijn speciale dank aan het Nederlandse koppeltje waarvan het vrouwtje een heel mooie blondine was....wat liet ze zich lekker neuken in de gyno-stoel. Als jullie meelezen, ik was degene (enige) die het heerlijke kutje mocht bedekken met mijn zaad...zalig gevoel en geil uitzicht was het🤤🤤🤤.
Ian en team, tot snel weer👍
 
Maandag en donderdag de club nog eens bezocht. Ik heb het nog nooit zo druk geweten als maandag. Ook donderdag waren er mensen die op parking 2 moesten staan.
Binnen overal actie, veel bekende koppels maar ook veel nieuwelingen die lekker actief waren.
 
Wij (vrouwtje en ik) waren er maandag voor de eerste keer. Super goed meegevallen, en we komen zeker nog terug. Ik dacht misschien dat het te heftig voor mijn vrouw ging zijn, maar dit was niet het geval. Ze heeft zich goed geamuseerd, eerst met een donkere man op de bedjes naast de sauna. Daarna met een Nederlandse man in de ruimte met de twee verhoogde bedden. Zeker voor herhaling vatbaar, vriendelijk personeel en uitbater ook. Wat ik me wel afvraag is, hoe of wie ziet nu of een koppel aktief is of niet, ik vraag dit puur uit nieuwsgierigheid.
 
Terug
Bovenaan Onderaan