Recensie Betty, Antwerpen, Schippersstraat 40k3 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Was vandaag in het SKW met een aantal opties in mijn hoofd, waaronder Betty.
Schippersstraat nr. 47 leek onbezet te zijn ... een paar keer langsgelopen, leeg en stil, ook in de panden er naast geen Betty te zien.

Tot ik plotseling getik op het raam van de even kant van de Schippersstraat hoorde! Normaal negeer ik op het raam tikkende dames, maar in dit geval was het Betty die mij herkende van de vorige keren en zag dat ik naar haar op zoek was :D

En hiermee was de keuze gemaakt: bij Betty naar binnen gestapt. Ze staat nu, als ik het goed gezien heb, op 34 k3. op 40 k3.

Het was een gezellig weerzien. Zoenen (dit keer wèl met tong :sneaky:), PZC inclusief ballen likken, NMC met Betty bovenop, en afgemaakt met een lekkere handjob.

"Lichaamsbouw" in het formulier geüpgrade naar "mollig" omdat ze iets dikker geworden is. Het staat haar overigens prima.
 
Laatst bewerkt:
Ze werkt nog altijd met momenten in de straat op haar vaste kamer in schipperstraat 40/3 of prive. Als ze in de straat is, is ze meestam snel bezet, je moet echt geluk hebben als je haar zie of wil binnengaan. Ben zelf bij meerdere keren bij geweest en ben altijd tevreden geweest zeer rustig, zeer vriendelijk. Is in mijn ogen en topper.
 
Ik weet dat ze ook tussendoor prive doet. Maar ze staat niet op redlight, ze doet dat meestal met klanten die haar nummer heeft, die ze kent van de straat. Als je haar in de week ziet of zo. Dan kan je haar nummer vragen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan