Recensie Gigi, Oegstgeest

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Rudolfo

Stamgast
418
19/12/21
433
79
Gisteren toch op pad naar Gigi . Nederlandse dame met grote borsten . Zou in oegstgeest zitten maar bljkt Noordwijk te zijn . Via een benzine pomp wordt ik naar een andere straat geleid . Daar gaat vervolgens een garagedeur open en wordt ik een donker klein kamertje in geleid .Gigi is vriendelijk maar de ruimte is klein, koud en ongezellig. Ook geen wc of ruimte om je op te frissen . Eigenlijk had ik rechtsomkeer moeten maken . Toch gebleven . Zij probeerde nog met condoom mijn pik hard te krijgen maar er was geen chemie . Ze bood nog aan te massage met hoogtepunt maar ik zag dat niet zitten . Er zullen ongetwijfeld mannen zijn die wel een klik hebben maar voor mij was dit een afknapper. Herhaling nou nee .
 
Als je in de straat aankomt vertelt ze je dat je met je rug naar een bepaald huisnummer moet gaan staan, dan zie je de garagedeur... bij het weggaan klimt ze eerst op een trapje om te kijken of de kust veilig is?!

Adverteerde voorheen als Femmy in Zoeterwoude. Voor mij een TMM.

Ooit ingetrapt, vond het helemaal niks. Aardedonker in het kamertje, hield haar gezicht uit alle macht verborgen, had op zeker een pruik op en de sex was ook niets bijzonders.

Nog maanden met afschuw aan teruggedacht... brrrr...
 
Terug
Bovenaan Onderaan