WHEM Monique - Den Haag

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Je kan nog wel een tijdje doorgaan met vragen of iemand ervaring heeft. kom eens met een leuke ervaring die je zelf heb meegemaakt.
Dat vinden ze leuk hier.
 
Niet om op deze dame af te geven...gelukkig maakt ze het niet te bond met 120 pu ipv 150 maar nog steeds...je moet wel echt van allerlei dingen niet houden waar ik op plaatst 1-2-3-10 naar zoek (in stukje fysieke aantrekking/presentatie) als je zoiets verkiest over de meerderheid van andere dames die je voor die prijs kan bezoeken...en puur op basis van de foto's alleen al begrijp ik echt niet dat mannen hierdoor worden aangetrokken...smaken verschillen, extreem, I know ;)
 
Ik heb haar diverse keren gebeld, meestal neemt ze niet op en als ze wel opneemt dan heeft ze geen tijd, de tijden in haar advertentie kloppen ook niet. Ik heb haar nog nooit bezocht. Ze ontvangt in de buurt van Kijkduin, zegt ze zelf.
 
Vind het wel raar dat de Kinky advertentie een telefoonnummer heeft en bij de Sj advertentie kan je alleen maar mailen.

Gezien de foto's haak ik af en wens degene die daadwerkelijk contact krijgt veel plezier.
 
De advertentie op sexjobs is pas nog bijgewerkt, eind maart maar ze is nog steeds even moeilijk te bereiken. Ik heb overigens weinig zin in die vent erbij die er op SJ bij staat. En Wateringen vind ik ook te ver.
 
Terug
Bovenaan Onderaan