Buddha Silky Sundays

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Iemand ervaring met een volgens mij redelijk nieuw event Silky Sundays? Ik heb er al wat van opgezocht maar vind er weinig van terug.
idem, ik ben op zoek naar informatie over de dames die dat zullen zijn??? Omdat het van de aanwezige dames afhangt of ik wel of NIET mee ga op een gangbang
Bij voorbaat dank voor de informatie
Gisteren ging ik naar de HOOKERGAME bij EROXX en het was een ramp = ik gooide 120€ uit het raam... Ik zou deze zondag niet hetzelfde willen doen...
 
idem, ik ben op zoek naar informatie over de dames die dat zullen zijn??? Omdat het van de aanwezige dames afhangt of ik wel of NIET mee ga op een gangbang
Bij voorbaat dank voor de informatie
Gisteren ging ik naar de HOOKERGAME bij EROXX en het was een ramp = ik gooide 120€ uit het raam... Ik zou deze zondag niet hetzelfde willen doen...
Het komt uit de koker van Bo dus denk dat je het in die hoek moet zoeken.
 
Zover was ik al maar wat zegt dat over hetgeen te verwachten kan zijn?
Niet hetgeen (het format staat globaal in haar advertentie) maar wie want op die vraag (welke dames kan men verwachten) antwoordde ik. Ik neem aan dat Bo er net als de vorige editie zelf bij is en ik kan me voorstellen ze terugvalt op dames met wie ze eerder heeft gewerkt. Wellicht kun je haar een pm sturen voor de line up.
 
Laatst bewerkt:
Ik hou niet van gangbangs waarbij niet duidelijk wordt aangekondigd welke meisjes er zullen zijn = dus heb ik gekozen voor een meer expliciete optie morgen van 11.00 tot 14.00 uur.
 
Wel heren, de Silky Sundays is een nieuw (3de editie) feestje met NIEUWE dames die zich amper ergens anders aanbieden. Stuk voor stuk geile, knappe Toppers. We willen speciaal voor jullie op het menu nieuwe gerechtjes. Wees blij dat je niet telkens hetzelfde hoeft te eten :p. Om er mss toch wat namen voor jullie aan vast te hangen en dit dan om meer vertrouwen te geven... Bo Cremer, Charlotte, Latex Luna, Tessy, Miss Brasil. Naast deze dames waren er nog een 25 tal koppels die zich hebben aangeboden voor deze heerlijk geile namiddag.
Het was een geweldige editie gisteren, met dank aan alle aanwezige en diegene die het menu hebben geproefd, die zullen het wel gelust hebben. Bedankt lieverds jullie waren weer lekker. 💋
 
Ja, ik was er gisteren bij… en inderdaad zoals vorige keren weer een top-editie.
Hele aangename sfeer en alles heel spontaan.

De echt mooie en jonge dames zijn (ook tijdens een pauze) heel toegankelijk en heel aanspreekbaar.

Op verschillende plaatsen kan men fun beleven: op ronde matras, op het luxe bed naast jacuzzi, in donkere kamer, aan de bar, zetelsl in discoruimte, in een separé of zelfs in een sm-studio. Dus voor ieder wat keuze i.v.m. privacy.

Dus een gangbang zonder vooraf melding van aanwezige dames, kan echt leuk zijn!

Misschien past dit niet in het concept, maar zou mooi zijn mochten de dames helemaal naakt zijn, na een soort inleiding.
 
Vorige week zondag afgezakt naar Buddha Club voor een Silky Sunday. Zoals steeds een warm ontvangst. Dat was nodig want het begon buiten net wat te sneeuwen. De opkomst was wat mij betreft perfect, niet te veel volk en niet te weinig volk, een heel leuk gezelschap dus een heel leuke middag 🙂
 
Hallo iedereen ik was er zondag een eerste keer.
Wat was ik toch zeer aangenaam verrast door het aantal mooie koppels.
De meeste van hen waar ook zeer actief wat altijd mooi meegenomen is.
Voor een heel mooie slanke dame die met een vriendin en hun partners naar achter gingen om daar de ene na de andere toe te laten.
De huisdames waren ook toppertjes zo heb ik kennis gemaakt met Bo en Lobke twee zeer actieve rondborstige dames. Die op het einde nog een leuke spermadouche wouden.
Hier gaan ze me zeker nog zien.
Ok wel een pluspunt voor de organisatie en voedsel verdeling zeker niet het belangrijkste maar mooi meegenomen zo moest ik s'avonds niet meer koken.
 
Ook ik was er zondag voor de eerste keer (ben wel al eens op bo haar feestje op vrijdagavond geweest) en was ook heel aangenaam verast. Bo haar feestjes op vrijdagavond vind ik er een beetje over. Te veel gangbang naar mijn zin, maar voor andere mannen is dat dan weer de max. Dus zo zie je maar weer.

Ik was er met mijn FWB en met haar heb ik die middag niets gedaan. Zij heeft zich prima vermaakt met andere mannen en ik met andere vrouwen. Ook die 2 slanke dames die naar achter gingen heb ik ook gevolgd en beiden laten genieten. Ook de 3de dame die er wat later bijkwam was zeker ook de moeite.

Ook de niet actieve dames konden mij wel bekoren. Zo was er het koppel met de jonge zwarte dame. Die wou er buiten haar eigen man geen mannen bij en de mannen mochten haar zelfs niet aanraken., maar als je wat oogcontact zoekt en wat geduld heb dan geraak je wel wat dichter. Ik heb hier af en toe wat tijd in gestoken en op het einde van de middag was ik haar aan het likken en vingeren en deed ik haar klaarkomen (denk ik toch, want bij een vrouw weet je dat niet altijd zeker). Contactgegeven uitwisselen lukte niet en bij mij heeft zij niets gedaan, maar ik geniet er nog steeds van na.

Ook een ander niet actief koppel (wel actief met elkaar) hadden liever geen toenadering, maar ook daar werden aanrakingen wel aanvaard als je het voorzichtig aanpakt.

Dus zowel voor mij als voor mijn FWB een topmiddag en ik ben van plan om nog wel eens terug te komen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan