Recensie Lauren Bizarre, Rotterdam 4,56 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
BDSM spel
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Plassex
  2. Squirting
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
120+ minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
800
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Afgelopen zaterdagavond ben ik bij Lauren op bezoek geweest. De locatie is goed te bereiken vlak bij de snelweg dus je hoeft niet heel Rotterdam door.

Bij binnenkomst denk je eerst wat voor kelder ga ik nou weer in maar vervolgens kom je in een hele mooie ingerichte SM kelder.

Lauren zelf is een hele mooie dame om te zien, daarnaast kan je een prima gesprek met haar voeren. Ook fijn was dat ze de do's en dont's nog een keer doornam en daarop ook doorvroeg.

Een super leuke sessie gehad met haar met o.a. touw, melkmachine en tease en denial. Ook de nodige plas mogen ontvangen. Verder bleef ze mij maar verbazen met haar spel wat ik zeer positief heb ervaren.

Herhalingsgevaar ligt op de loer alleen de afstand voor mij namelijk best een stukje rijden en haar prijs houden mij een beetje tegen.
 
Ik ken Lauren al vele jaren en heb met haar gedate op meerdere locaties.
Tijdens deze dates heeft ze mij van anaal spel (strapon) naar een onderdanige bi bttm slaaf getransformeerd. Meerdere dates beleefd met bi top spelers erbij.
Fantastische meid die het spel geweldig speelt en de show compleet maakt.
Ik zal onze laatste date hier vertellen:
Moet eind april 2023 geweest zijn op een vrijdag, paar dagen vooraf geappt voor een date van 3 uur. Wat fanasien over en weer waarbij ze aangaf mij als (wap) bttm slet zou willen uitwonen. Ze stelde voor dat ik een BBC top zou moeten regelen voor die dag.
Na bullchat op meerdere momenten te hebben geprobeerd lwam ik tot de conclusie dat iets serieus nauwelijks daar te vinden was. Op kinky stonden een aantal advertenties van negers met bbc gereedschap, paar benaderd en de keuze was gemaakt. Fitte neger, bi, glad en 23x8cm! Foto's van kinky gedeeld met Lauren en ze was direct enthousiast!! 😈
Die vrijdag om 10h00 was ik in R'dam, laatste voorbereidingen (douchen en naspoelen) en wat snoep genomen. Lauren is zich aan t voorbereiden als de top appt dat hij er rond 11h zal zijn. Ik wordt ondertussen al high van de X.

Lauren ziet r top uit: laarzen aan, netkousen, tieten bloot en flinke strapon aan. Ze trekt handschoentje aan en gebied mij mijn gaatje te laten zien zodat ze deze kan inspecteren. Beetje plagen en verbaal opzwepen voor wat r komen gaat. Ze vingert mijn gaatje open en pakt vervolgens wat pluggen. Ik ben best wat gwend, maar nu eist ze dat ik een flinke plug zal in hebben als de neger arriveert.
De X werkt nu al goed en met wat poppers propt ze de plug in mij, ik vlieg al van geiligheid.

Dan appt de neger dat hijj er is, ze laat mij achter op het bed en gaat de deur open doen in haar outfit . De neger is direct in t spel en geil!
Ze komen samen binnen, Lauren zegt dat hij zich moet uitkleden, cockring om en geeft heb een kamagra. Die heeft hij al 1 ingenomen zegt hij, niks mee te maken zegt ze streng: ik ben de baas hier! Hij doet wat ze zegt en neemt er nog 1.
Sjezus wat een staaf gilt ze, en nu is je pik nog niet eens stijf. Ze kijkt me streng en geil aan, hierkomen biest ze tegen mij......
Op je knieën, ze hrijpt de bbc vast en palt ondertussen een flesje poppers. Positioneert de BBC voor mijn mond, draait de poppers open, plaatst die onder mijn neus; ik wil dat je elke kant 3x lang en diep snuift.......
Ik wordt zo high als de Euromast en ze duwt de half slappe bbc in mijn mond: zuigen slet zodat deze pik keihard om
te kunnen neuken. Ik zuig en de pik groeit naar de enorme 23cm.......ze lacht gemeen en tevreden!
Dan start t spel dat bijna 2,5 uur duurt en ze mij als een slet laat uitwonen door de BBC (die enorm groot, geil en top neuker is) en zij zelf mij neukt met de grote strapon, fist en commandeert hoe te zuigen en de BBC te pleasen.

Dan het moment dat de neger zegt klaar te gaan komen, ik moet liggen op bed en wederom flink poppers te inhaleren. Ze positioneert de bbc boven mijn mond en ze trekt hem zachtjes terwijl ze op een geile, stenge toon zegt dat ik alles slikken moet........de bbc houdt t niet langer en explodeert in mijn gezicht/ mond! 💦
Ze laat me alles slikken, oplikken en schoonlikken!

Weeerom een fantastische date beleeft!

Zodra ze weer beschikbaar is, zal ik ze vragen voor een soortgelijke ervaring.
Gisteren bericht van haar gehad ze vraagt 450 euro voor 1 uur dit scenario. Sorry maar dat is toch te gek voor woorden. Hoe graag ik het ook wil. Maar dit nooit van me leven
 
Gisteren bericht van haar gehad ze vraagt 450 euro voor 1 uur dit scenario. Sorry maar dat is toch te gek voor woorden. Hoe graag ik het ook wil. Maar dit nooit van me leven
450 voor beide duur? 250 voor haar en 200 voor hem. Zijn toch standaardtarieven tegenwoordig voor professionals?

Hoe uitgebreider je fantasie, hoe meer euro om het kwalitatief waar te maken.

Je kan ook met Joke van marktplaats met haar oom Herman op de parkeerplaats afspreken. Meestal krijg je waar je voor betaald.
 
Terug
Bovenaan Onderaan