Recensie Abigail EOB Brussel 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Bart De Pauw

Newbie
13
09/05/23
14
6
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.escortofbelgium.com/Gallery/Abigail-4691
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Een weekje geleden de aankondiging van haar aankomst gezien op de website van EOB. Foto's op haar profiel zagen er veelbelovend uit. Ondanks er geen recensies voorhanden waren (ook niet op youppie), toch benieuwd en een bezoekje ingepland.

Zoals gewoonlijk de normale afspraken met wde operator gemaakt. Eens toegekomen word ik ontvangen door een knappe dame va
+/- 30 jaar. Aangezien er steeds meer gretig gebruik wordt gemaakt van Photoshop Instagram filters, is het steeds koffiedik kijken hoeveel procent van de foto's effectief met de werkelijkheid overeenkomen. Deze keer geef ik het een 8/10 qua overeenkomst. Laten we stellen dat de foto's minimum een vijftal jaar eerder werden getrokken. Ook heeft ze een echte Russische uitstraling terwijl ze op de foto's een iets meer Westerse uitstraling heeft.

Abigail was vlot, gemoedelijk, goedlachs, vrolijk, … dus allemaal positief. Na een korte douche beginnen we te knuffelen, kussen, subtiel tongzoenen waarbij ze haar lingerie uitdoet en ze op bed start aan de orale bevrediging. Na een vijftal minuutjes maakt ze aanstalten om de condoom te nemen maar vraag ik haar om nog even verder te pijpen, wat ze dan ook met plezier doet. Op zich niet uitzonderlijk of memorabel, wel neemt ze haar tijd waarbij ze gelijktijdig met haar handen de balletjes streelt en deze afwisselend in haar mond neemt.

Na in totaal zo'n kwartiertje orale bevrediging maakt ze terug aanstalten om de condoom te nemen. Deze keer stel ik voor om haar eerst een wederdienst te bewijzen waarbij ze even twijfelt. Ze stelt dat ze heel moeilijk oraal te bevredigen is en er haar maar weinigen kunnen plezieren. Toch stemt ze in waarna ik haar heel rustig en subtiel oraal bevredig. Gelijktijdig laat ze beetje bij beetje een vinger dieper in haar toe. Steeds meer geniet ze ervan om na een tiental minuten haar hoogtepunt te bereiken. Ze lijkt merkelijk uitgeput en heel gevoelig te zijn bij elke aanraking vanaf dan aan.

Terwijl ze nog even bekomt en alvorens we overgaan tot de diverse standjes, bevredigt ze me nog een vijftal minuutjes oraal. Hierna starten we met de klassieke standjes zoals on top, missionaris, doggy maar doen ook enkele uitdagendere standjes met diepere en hardere penetratie. Aangezien ze nog steeds gevoelig is, tracht ze haar gekreun zoveel mogelijk in te houden maar merk ik dat ondanks ze uitgeput is er toch wel heel erg van geniet. Na zo'n 20 minuutjes diverse standjes uitproberen kom ik dan uiteindelijk ook tot een hoogtepunt.

Abigail heeft een hoog GFE gehalte. Ze is zeker niet passief maar ze zal haar eerder laat leiden ipv de touwtjes in eigen handen te nemen. Het feit dat ze er zelf ook merkelijk van heeft genoten, zorgt ervoor dat de klik des te intenser is. Mocht ze 30% proactiever zijn, zou ze mogelijks tot mijn top 3 kunnen behoren.

Voor mij is er 80% herhalingsgevaar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan