Als hij niet steigert maar weigert

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
was dit maar waar, iedere keer dat er aan mijn ballen wordt gezogen wordt mijn lul slap. Ik zeg het tegenwoordig iedere keer als ik gepijpt word tegen de dvp dat ze dat maar niet moet doen

Wat voor mij werkt is tongzoenen, daar krijg ik een harde lul van
Dat herken ik. Mijn ballen zijn altijd al gevoelig geweest. Dames die me willen plezieren met eraan te zuigen moet ik helaas tegen houden want dat voelt helemaal niet aangenaam.
 
was dit maar waar, iedere keer dat er aan mijn ballen wordt gezogen wordt mijn lul slap.
Idem hier. Het doet me simpelweg niks. Net als aan mijn tepels likken, wat dames ook vaak doen. Ik voel nagenoeg niks in die dingen. Sowieso blijft mijn kleine rakker vrijwel alleen maar staan als er direct mee gespeeld wordt. Andere dingen zoals tongzoenen of beffen etc vind ik bloedgeil, maar om de één of andere reden vertaald zich dat niet in een stramme kabouter.
 
Idem hier. Het doet me simpelweg niks. Net als aan mijn tepels likken, wat dames ook vaak doen. Ik voel nagenoeg niks in die dingen. Sowieso blijft mijn kleine rakker vrijwel alleen maar staan als er direct mee gespeeld wordt. Andere dingen zoals tongzoenen of beffen etc vind ik bloedgeil, maar om de één of andere reden vertaald zich dat niet in een stramme kabouter.
Inderdaad veel DVP's likken aan mijn tepels. Doet mij ook niets. Waarschijnlijk doen ze het omdat zij het wel graag hebben. Wij hebben andere tepels als vrouwen. Ballen likken vind ook niet geweldig maar mijn favoriete DVP wrijft gelijktijdig over mijn penis. Dat vind ik wel geil.
 
Geen 2 mensen gelijk.....ieder zen voorkeur, en dan ook nog op welk moment.....ballen zuigen minder, een paar geile likken en scrotum naar beneden trekken daarentegen...mmmm
Mannelijk testosteron piekt in de ochtend, om die reden plan ik nu mijn bezoeken in de voormiddag. Ook nog een fris hoofd dan
En ik probeer alsmaar gezonder te leven, alle beetjes helpen.
Bewegen in open lucht. Regelmatig fiets ik, vermijd transvetten en op de menu staan oa : avocado, vette vis, olijfolie, blauwe bessen, pompoenpitten, granaatappel én...watermeloen (in t seizoen..). Alles om de aftakeling van dit 55jarige vege lijf tegen te gaan en mijn beste vriend in optima forma te houden. Waarvan laatstgenoemde de barometer is van onze gezondheidstoestand.
 
Komt meestal door te veel stress (van het werk bijvoorbeeld) bij mij. Gebeurt wel eens. Laatst nog bij een zeer mooie lieve goede vaste jongedame, lag absoluut niet aan haar.
De oplossing was zoals altijd simpel: wat olie erbij en met de hand. Liefst terwijl ze op me zit zodat ik haar billen kan zien 😍.
Werkt 💦 altijd (bij mij) 🙂
Mezelf stijftrekken met glijmiddel. Vaak moeten doen bij lelijke wijven
 
Het is bewezen mannen, "use it or loose it" fibroblasten zogenoemd. Hoe meer erecties hoe meer fibroblasten. En die helpen bij erecties. Aftrekken, porno, seks, wandelen, pijpen, bedenk het maar, "use it or loose it"!
 
Weigert: Als er onaangename geurtjes zijn. Als ik haar niet knap vindt of een te vol lichaam heeft. Als ze te druk is of gehaast. En stress werkt ook fors tegen. Pijpen terwijl hij slap is. Rampetampen, pornstar experience. Aan m'n tepels zitten. Overdreven kreunen.

Steigert: Als ze lief is. Naast elkaar liggen, zoenen of likken in m'n hals of aan m'n oren. Beginnen met strelen en handwerk als voorspel. Girlfriend experience. Stoute praatjes. Het potje langzaam laten escaleren, zonder steeds te vragen wat ik wil of juist te veel af te wachten.

Uiteindelijk wil ik het gevoel krijgen dat ik er ben om kindjes te maken. Ook al schiet ik al ruim 5 jaar blanco.
 
Laatst bewerkt:
Mijn jongeheer weigert dienst bij erg slanke dames....dan is hij echt niet over de streep te trekken. Bij de vollere dames is het net een tiptoets knop ....even aantikken en hij is klaarwakker.
Tijdens het intieme deel haalt hij ook zijn neus op als de hygiëne te wensen overlaat, helemaal bij een onfrisse mondje.
O ja en bij een volle bos hout voor de deur vind hij ook spannend, dan weigert hij ook geen dienst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan